Гримиране - техники, съвети, идеи - 4

• 55 560
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • в 1001-та нощ
имам аз един такъв и точно за него си помислих  Mr. Green

# 421
  • София
Ноеми просто думи нямам, а този ефект с устните идея си нямам как се постига???Някаква препратка към клип???
Поставя се червилото, после устните се очертават с лилав молив, след което с молива се прелива навътре по устните. Обясних ли го разбираемо?   Blush Thinking

Много добре да. Благодаря ти. Аленка сега трябва да мисля мек молив за устни. Дайте идеи от къде да закупя тази Импала newsm78

# 422
  • София
Дайте идеи от къде да закупя тази Импала newsm78

В София май почти няма козметични магазинчета, които да не са заредени с Импала  Laughing Това са може би най-разпространените моливи в кварталните парфюмерии  Peace И в интерес на истината са много хубави. Изобщо не отстъпват на далеч по-скъпи марки.

# 423
  • в 1001-та нощ
Ноеми просто думи нямам, а този ефект с устните идея си нямам как се постига???Някаква препратка към клип???
Поставя се червилото, после устните се очертават с лилав молив, след което с молива се прелива навътре по устните. Обясних ли го разбираемо?   Blush Thinking

Много добре да. Благодаря ти. Аленка сега трябва да мисля мек молив за устни. Дайте идеи от къде да закупя тази Импала newsm78

Blush аз съм купувала от магазинчетата в Халите, пазара Красно село - разните дребни мижави будки

моят мек - е сив-металик отвън и е точно наситен малиново-сливов цвят, доста рядко го ползвам и с  гланц над него - става по-мек и сияен - обикновено, когато съм в убито - лилава гама - остава единствения акценнт в цялата визия  Peace - много добре, ми се вписва  Heart Eyes

иначе - повечето ми червила са бледо-коралови или прозрачно розови

# 424
  • София
Споделям едно клипче за контуриране, което много ми хареса -

Доста е драматично, но много добре е показано кои точно зони се изсветляват и кои затъмняват и на мен ми беше много полезно. Повечето клипове на този гримьор са с доста добри съвети и идеи.

# 425
Здравейте!

Имам едно въпросче, и тази тема ми се стори подходяща, че като гледам обсъждате и кое къде го има. Та,

http://xoxovalentinekissesxoxo.blogspot.com/2012/01/revlon-color … ter-in-berry.html

Това червило някой да го е виждал? Изглежда чудесно, но не съм сигурна, че у нас го има...

# 426
Това не е червило, а балсам/масло. Аз лично не съм го мяркала в Лили, където основно гледам Ревлон. Но не съм и търсила много задълбочено балсами за устни.

# 427
  • Бургас
Това масло за устни на Ревлон не знам дали ще го има в България.Много го хвалят по чуждите блогове най - вече американските понеже до скоро само там го имаше, дори не съм сигурна в Европа има ли ги.

# 428
  • София
Това клипче, дето *November Rain* го е показала много ме впечатли. Тези продукти, които ползва гримьора два цвята ФДТ ли са?

# 429
Използва  кремообразен професионален ФДТ. Може да се направи и с течен, и с пудри с подходящ цвят.

# 430
  • София
MissNellie  Hug.
Много ме впечатли резултата и се чудя дали да не пробвам. Но ФДТ не ползвам, имам 2 минерални на Елф, но те са прахообразни. Чудя се да купя ли някои евтини много тъмен и много светъл за тест. Та ако не се получи добре да не ме е яд поне  Laughing. Имам подобна четка пак на ЕЛФ.

# 431
Мишчица с минерални много трудно да стане. Може да пробваш и само с матов бронзър, а за хайлайт светли сенки. Въобще за контуриране има мнооого варианти на продукти, които могат да с е използват. Тайната е да се подберат добре подтоновете и да се прелее всичко внимателно.

# 432
 Здравейте Simple Smile
Искам съвет за един цвят, в палитра ми е, а нямам идея как да го ползвам, защото не експериментирам особено с грим, гримирам се nude или в редки случаи- по-лек вариант на опушен грим. Това е цветът, очите ми са сивкаво- сини, горе долу като на рекламата, която излиза сега в Красива мама на форума:)

# 433
Момичета здравейте .

Знаете ли това червило да ли го има в БГ ?

http://www.temptalia.com/maybelline-bit-of-berry-color-sensational-lipstick

Много ми хареса цвета за лятото . Само не виждам да пише номер на червило вие виждате ли такъв?

# 434
  • София
Номер няма, има име - Maybelline Bit of Berry .

Провери по магазините - Мейбълин поне е доста разпространена марка и се намира лесно.

Общи условия

Активация на акаунт