Гримиране - техники, съвети, идеи - 4

• 55 572
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • в 1001-та нощ
Благодаря Ви много - разбрах за техниката, сега се сещам, че една гримьорка - именно така ги изтегли настрани, като котешки; аз самата съм пробвала преди много години и тогава ги направих "симетрични".

Ще пробвам пак  Mr. Green тъкмо усвоя някой похват и вече ма сърби да усъвършенствам нещо друго  Mr. Green

# 406
Звучи логично. А и сега като се загледах, като че ли на първите две снимки, спиралата е сложена само на външните долни мигли, някак си така изглежда... Докато на третата - по цялата линия...

Да, това също. И аз слагам спирала само на външната част  Peace

# 407
  • Велико Търново
 А аз винаги слагам и на долните мигли Peace някак ми "отваря" окото...нанасям с върха на четката на спиралата и изтеглям към външния край на окото, не ми се случва да се цапам Wink но сигурно вече е въпрос на навик Peace

# 408
  • на кого му пука

http://www.ebay.com/itm/Women-Makeup-Cosmetic-Eye-Mascara-Eyelas … 65a#ht_2406wt_952
Това намерих аз. Изглежда като добра идея, ама с тея пластмасови ръбове се съмнявам, че ще е много удобно.

Малко като уред за мъчения ,но какво да се прави важно е да сме красиви Grinning.
Повече ми допада идеята за изрязаната картичка.

# 409
# 410
Здравейте момичета,
сега започвам да ви чета, гледам че сте иписали доста страници, та сигурно ще ми отнеме време да стигна до това което търся, а иммено трансперанта пудра. Четох че тази на Ben nye е добра и смятам да си я поръчам. Проблемът при ме е следния, имам доста мазна кожа, особенно около носа.Това което използвам е дневен хидратиращт крем, след това смашбокс/ база този зеления

http://www.smashbox.com/products/6038/Face/Primer/index.tmpl
след това ФДТ ми са тези двата ги смесвам, защото иначе не мога да си намеря моя цвят.
http://www.shopping.com/Christian-Dior-Dior-Diorskin-Nude-Natura … 10-Ivory-010/info
плюс http://www.dealtime.com/Christian-Dior-Dior-Diorskin-Nude-Natura … ige-020/info?sb=1

и двата са на Диор, и двата са за мазна кожа, със слънчезащитен фактор, не омазняват коцата /ужжжж, и съдъррат вода. Но какво ще ме посъветвата за най-отгоре, да запечатам резултата че да не се размазва. правилно ли сам се спряла на Ben nye newsm78

# 411
  • София, Лагера
Страхотен ефект!!!! Ще го пробвам още утре!!!

# 412
  • София, Лагера
Уникални!!!!

# 413
  • София
Ноеми просто думи нямам, а този ефект с устните идея си нямам как се постига???Някаква препратка към клип???

# 414
  • София
веднъж видях една колежка със спирала отдолу и адски ми хареса, пробвах да си сложа и беше отчайващо зле

предполагам не на всеки му отива  newsm78 какво мислите  Rolling Eyes или е въпрос на техника  Blush
Аз винаги слагам спирала на долните мигли.Според мен отива на по-малки очички,тип азиатски.Отваря окото.

# 415
Винаги слагам спирала и на долните мигли,но само веднъж семпло.

# 416
  • София, Лагера
Ноеми просто думи нямам, а този ефект с устните идея си нямам как се постига???Някаква препратка към клип???
Поставя се червилото, после устните се очертават с лилав молив, след което с молива се прелива навътре по устните. Обясних ли го разбираемо?   Blush Thinking

# 417
  • София
Много рядко слагам и на долните мигли спирала. Само когато съм с по-драматичен грим. Просто долните ми мигли са много дълги и гъсти и като ги подчертая ставам като някоя опулена кукла  Tired

# 418
  • в 1001-та нощ
ох  Joy hahaha моите уж са деликатни, но изглеждах точно така, струва ми се, че е важно как се позиционират - да се изтеглят котешки е добра идея   Peace

Поставя се червилото, после устните се очертават с лилав молив, след което с молива се прелива навътре по устните. Обясних ли го разбираемо?   Blush Thinking

а моливът - мек и мазен ли да е? защото тези които поставям на устни преди червилото - не стават за върху червилото  Rolling Eyes Embarassed

# 419
  • София, Лагера
Много мек. На Импала  Peace

Общи условия

Активация на акаунт