Гримиране - техники, съвети, идеи - 4

• 55 531
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Мен e.l.f много ме разочароваха със лаковете,сенките и пудрата които поръчах  Crossing Arms
 Но пък може очната линия да им е сполучлива.
 Есенс и Катрис като изключим това че са по-течни хубави ли са?Аз идея си нямам дали ще се справя с нанасянето,но пък имам хубава четка,която си взех погрешка и ми е мерак да си я пробвам.

# 451
  • Велико Търново
*Bubble*  и аз точно това си мислех , ако го пробваш или купиш пиши и ти как стой,защото и аз се зарових в нета и стой на всяка снимка различно  Tired , но на тази ,която ви показах е страхотно . Ще видим като пробваме   Hug
Aз днеска го търсих в Лилито,но не го намерих.
 Hаресах си разни други цветове.Знаете ли как са като качества червилата на Мейбълин?

Аз съм ползвала червила на Мейбълин преди време-тези,с брокатени частици- не са лоши,но като че ли не ме впечатлиха откъм трайност Thinking- на Лореал са по-добри Peace /ако говорим за сходен ценови клас Wink

# 452
И аз не съм впечатлена от Мейбълин. Виж МаксФактор ми харесаха много повече  Peace

# 453
  • в 1001-та нощ
Мен e.l.f много ме разочароваха със лаковете,сенките и пудрата които поръчах  Crossing Arms
 Есенс и Катрис като изключим това че са по-течни хубави ли са?Аз идея си нямам дали ще се справя с нанасянето,но пък имам хубава четка,която си взех погрешка и ми е мерак да си я пробвам.

понеж, мисля newsm78 си фен на Инглот -тук  имаше добри отзиви за тяхната гел очна линия  Peace ако не ти е скъпа - предполагам ще е удачна за старт  Blush най-малкото и защото си позитивно настроена  Peace

на мен не ми хареса нито гел очната линия на Есенс, нито на Катрис  Sick не са трайни, размазват се с времето, нанасят се размазващо  Sick а комбинацията e.l.f и Катрис не мърда  Blush умишлено ползвах повечко за по-твърди впечатления  Peace

палитрата на e.l.f , която взех - също много, много ми хареса, но може в различните палитри да има различен материал  newsm78

например - на Ейвън взех 4 различни палитри (различни серии) - две са супер гадни, третата става - съвсем различна е като пигментация, нанасяне  newsm78 четвъртата не съм я пробвала още  Mr. Green

лаковете на e.l.f - имам няколко - също не съм ги пробвала  Blush

# 454
  • София

понеж, мисля newsm78 си фен на Инглот -тук  имаше добри отзиви за тяхната гел очна линия  Peace ако не ти е скъпа - предполагам ще е удачна за старт  Blush най-малкото и защото си позитивно настроена  Peace

Ooo,фен съм на сенките и лаковете  Heart Eyes
От очните им линии не съм се интересувала,предполагам,че са около 20 лева (повече не ми се и дават за проба),ще мина скоро да ги разгледам,мерси  Hug

# 455
  • в 1001-та нощ
толкова са  Peace

# 456
Аз имам различно мнение за очната линия на Есенс, черната говорим.  Peace
Кремообразна е, изключително пигментирана, и според мен се нанася много лесно и прецизно. ( като човек, на който това му беше първи опит с гел очна линия) Издържа ми от сутрин до вечер,над база за сенки, без цвета да изсветлява, при положение, че очите ми сълзат лесно. Тя не се размазва. Чувала съм обаче, че другите им цветове не били сполучливи, не мога да изкажа мнение за тях  Peace

# 457
Добро утро и от мен Simple Smile Аз съм с едно въпросче - четох за някакъв разтвор за пигменти, та каква функция изпълнява и как се използва Thinking Ще се радвам ако някоя от вас ми помогне Simple Smile За този разтвор четох някъде в началото на темата за Инглот и много се заинтересовах, но там не получих отговор...  Sad

# 458
Разтвора смесва пигмените и ги прави мокри. Същото нещо се получава и с вода. Никой не ти е отговорил, защото май никой не го купи. Мокрим си четките и слагаме така пигментите, когато искаме голяма наситеност на грима.

# 459
Разтвора смесва пигмените и ги прави мокри. Същото нещо се получава и с вода. Никой не ти е отговорил, защото май никой не го купи. Мокрим си четките и слагаме така пигментите, когато искаме голяма наситеност на грима.

Благодаря много Simple Smile

# 460
Честита баба Марта на всички!!
Ровейки се из нета никъде не мога да открия освен в Ягодка, коректор за сенки под очите на Боби Браун.Само там има, но цветовете не отговарят на моя тен;))Може би в някой от моловете из Варна ще намеря, ако се ми остане време да отида ??!!
Както и да е ...в момента си търся освен този страхотен коректор на марката(ББ), а също и ФДТ за мазна-комбинирана кожа, който да не оставя следи по дехите и т.н.ползвам на Ревлон, който ми пасва допбре като консистенция, макар че от към цвят понякога се налага да смесвам два нюанса;)))Но остава много следи дрехите ми, когато има съприкосновение с лицето, предполагам и пудрата(17) допринася, макар че използвам съвсем малко за туширане.. newsm78

# 461
Боби Браун не мисля, че е марка, която се предлага въобще някъде в България, а по варненските магазини за козметика ходя често и не съм я виждала никога. Ако все пак аз съм пропуснала, ще се радвам да науча къде има  Peace.

Относно разтвора за пигменти, скоро научих, че някои използват физиологичен разтвор при нанасяне с техника "на мокро", когато работят с обикновени сенки и това повишава устойчивостта им. Предполагам и за пигменти ще е добре Peace. Също може да се ползва успешно за тази цел фиксиращия спрей за грим на MAC (или на друга марка).

# 462
Аз съм си купувала продукти на Bobbi Brown от Douglas, но дали се предлагат и в България - не знам.   33uu
Филиалите на Douglas в България са малки и е напълно възможно да не се продават продукти на Bobbi Brown

# 463
Аз съм си купувала продукти на Bobbi Brown от Douglas, но дали се предлагат и в България - не знам.   33uu
Филиалите на Douglas в България са малки и е напълно възможно да не се продават продукти на Bobbi Brown

Честно казано сл.като провери тук - там,  май наистина онлайн никъде не намерих въпросната декоративна козметика??!!!Само в Ягодка, но както споменах по-горе..цветовете са ограничени, за съжаление.Може би някой, който прави групови поръчки от международни сайтове за козметика;))))
 newsm78

# 464

а къде мога да намеря тези филиали, примерно във варна?благодаря ви;)

Общи условия

Активация на акаунт