Отговори
# 690
# 691
  • София
Бебешондел, бързо да се оправя Тея , а и баткото. Ти си много смела, находчива и силна мама Simple Smile

Никид, радвам се , че сте си вкъщи. Дано не ви се налага да ходите в болница скоро.

А за темературите направо не е истина колко е студено. Тука с три мами си правим кооперация така да се каже и всеки ден една от нас гледа по две деца , а една отива да вземе детската кухня на останалите. Та днес беше мой ред и естествено не можах да изляза от паркинга толкова беше замръзнало всичко,че не мога да изляза от коловозите, но аз съм много упорита и с много маневри успях. В колата най-топлата температура беше -6. Уж слънце грее, а покажеш ли се навън и носа ти замръзва.

# 692
Здравейте милички, влизам да ви покажа нещо ненормално от Варна --> http://www.moreto.net/novini.php?n=161328
.. и не само това сутринта ми се наложи да изляза и на центара на Варна в една уличка до един блок имаше мъже на възраст около 25-35г бяха  по щорти само, легнали на плажни кърпи, някой от тях бяха и със шноркели...
нямам думи  Shocked Tired и тук е много студено, чак климатиците ни замръзнаха добре,че моя мъж с това се занимава и бързо разреши проблема  Confused

никид, много се радвам за вас,че сте си вкъщи Hug
бързо да се оправят и  Тея и Яворчо Hug и да не се стига до болници,че е ужасно там :/

# 693
Никид, ако решите да дойдете в София, във Военна болница, ще говоря с приятелче на мъжа ми, отличен неврохирург, да я й обърне специално внимание.
Ако решите, пиши на лични!
Сега е по-важно да се успокоиш, да намериш сили да дадеш спокойствие и на нея!  Hug Hug Hug

# 694
  • Ямбол
Az i ti,огромни благодарности мила,всички сте просто прекрасна подкрепа,страхотна утеха  давате.
Дени ми изглежда абсолютно нормално тфу-тфу,вече не знам да предприемаме ли нещо на някъде.Ще изчакам епикризата,с нея ще отида при личната и с нея ще се съветвам,тя също ни е близка.Но от всички ви приемам съвети и насоки винаги.
Внимавайте много всички в този студ и нашумелия грип.

# 695
Ники  Hug Hug Hug
Олее тези във Варна наистина откачиха  Laughing Laughing

Никид , радвам се ,че Дени е добре. Ти поуспоки ли се?  Hug

Бебеш , дано да оздравяват вече малчуганите  и да няма повече такива неща  Hug

За студа нямам думи. Добре ,че сме с парно и в къщи е топло. ДА е жив и здрав дядо , цял ден се грижи за котела . (сега даже работи и вечер , че иначе  cold )

# 696

Добро утро! Голям студ е навън  cold cold cold

Ники, силно те прегръщам, мила. Не съм спряла да мисля за теб  Hug Hug Hug
Никид, добре, че ще си вкъщи. За болницата и отношението на лекарите, просто нямам думи. Нали уж клетва Хипократова полагат, да помагат и т.н. Всичко май е пунта мара.
Бебешондел, дано бързо преборите ларингита  Praynig
 Малена два дена подред спи по 40 мин до 1 час на ден. Следобед вече й се доспива, но няма заспиване. Клюма на дивана, а в момента в който я сложа в проходилката се ококорва и започва да си играе. И така до 21.00. Направо лудница. Днес се събуди в 7,20 и след малко ще я пробвам да спи, защото едвам гледа. Отделно започна нощем да се буди и иска да пие мляко, не иска водата. Доскоро дори не се будеше нощем или ако се пробуди пийваше малко водичка и заспиваше. Тръгнали са й три кътника и май един кучешки е пробил. Голям зор с тия зъби.

# 697
При Гала започва поредния "платен репортаж", днес темата е рак на маточната шийка. Струва ми се, че ще рекламират ваксината за този рак  Wink Нали предстои евентуалното и задължително въвеждане.  Защо да не промият доста мозъци и майките вместо да си възпитават дъщерите да се юрнат да ги ваксинират.

# 698
При Гала започва поредния "платен репортаж", днес темата е рак на маточната шийка. Струва ми се, че ще рекламират ваксината за този рак  Wink Нали предстои евентуалното и задължително въвеждане.  Защо да не промият доста мозъци и майките вместо да си възпитават дъщерите да се юрнат да ги ваксинират.

newsm10 newsm10 newsm10

# 699
  • София
здравейте, мацки

Гоги от вчера на обяд има сополи , които текат като вода. А той не ми дава да му слагам Виброцил или да впръсквам солен разтвор. И тази нощ беше безсънна, защото се дави в секрети и голям рев дръпна.

# 700
Гледахте ли в предаването по бтв " Преди обед" репортажа за бавачките?Направо настръхнах!Явно хубаво трябва да се проучва жената на която се доверяваме.И аз бих сложила скрита камера ако оставя някога детето си на бавачка.
от 13тата минута -
http://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/video/1941618229-Kak_d … etegledachka.html
Цвети, и ние имахме такъв период, но Виброцил не съм слагала, мисля ,че са много силни, ние морим сополите сам със солен разтвор и инхалации.

Бързо да оздравяват болничките.

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 11:19 от mari:)

# 701
# 702
 ивка мерси за сиропчето! Hug Hug

за сополите ни  помага много клеева тинктура 1,2 капки + физиолог р-р една еднократна доза разтворени заедно - капках по 1,2 капки във всяка ноздра по веднъж на ден само
и пак по веднъж от същото чудо в инхалатора сипвах и този път веднага се справихме със сополите

# 703
Гледахте ли в предаването по бтв " Преди обед" репортажа за бавачките?Направо настръхнах!Явно хубаво трябва да се проучва жената на която се доверяваме.И аз бих сложила скрита камера ако оставя някога детето си на бавачка.
от 13тата минута -
http://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/video/1941618229-Kak_d … etegledachka.html
Цвети, и ние имахме такъв период, но Виброцил не съм слагала, мисля ,че са много силни, ние морим сополите сам със солен разтвор и инхалации.

Бързо да оздравяват болничките.

Oлелеее ужас! Може ли да има такива хора? Как може да бие детето, да го подмята, луда работа. Не бих отавила детето си на никой, когото не познавам. Дано не ми се налага. Те по-нататък коментират, че децата щели да покажат, ако ги малтретират бавачките, но ако детето е съвсем малко и не осъзнава, как да покаже? Ако е на възрастта на нашите деца или малко по-малки не биха могли да покажат, лошото отношение към тях, т.к. те дори не осъзнават, че това е лошо отношение. Прекалено малки са.

# 704
...присви ме корема като гледах репортажа за биещите бавачки  Sick

Общи условия

Активация на акаунт