Отговори
# 720
И Антонио много иска да пие от моята чаша, обикновено кафе  Shocked и сок. Имаме една на МАМ с твърд накрайник, но не я харесва.

Аз съм против бавачките, и аз предпочитам ясла. Ние от утре тръгваме, стискайте палци да му хареса. А в неделя мисля да правим прощъпулник, да видим куде ще се насочи, баткото взе дървен черпак и до днес си разправя, че ще става готвач Crazy.

Казах му, че ако не внимава в училище може и тракторист да стане (защото си говореше с неговия приятел) и той много се беше замисли по въпроса и после сериозно ми каза, че сигурно с Кристоф ще станат трактористи.  Mr. Green

# 721
За почивката - Ние смятаме да ходим на море, може би на Несебър или Константин и Елена, с карта от работата на мъжа ми. 10 дена ол-инклузив. Март или април ще запазим картата. Идва доста евтино, защото за двамата ще ни излезе към 480 лв, което си е нищо за 10 дена.
За яслите - аз ще я пусна, когато стане на 2 годинки. Ще трябва да се върна за 10 дена на работа, през което време ще я гледа някоя от бабите. След това си дръпвам отпуската, която се е натрупала и започвам да я пускам на ясли. Да видим как ще е, но ако много боледува, ще минем на вариант баба-гледачка  Laughing

# 722
Еви, според мен има връзка с отбиването.Кърмата има сладък вкус, може би един вид компенсира със яденето на сладки храни.Може да питаш някой от консултантите по кърмене във форума, със сигурност ще ти отговорят по-точно.
Това лято мисля да почиваме на къмпинг в южното черноморие, харесала съм един и ще резервирам другият месец, ние също резервираме лятната почивка от март, правят ни отстъпки с тези ранни резервации.
И на планина задължително ще заведа децата.

За яслата, не мисля да пускам Аля.Имам възможност да я гледам поне до 3годинки, после живот и здраве на детска .Има два варианта или да е най-малката в групата или една от най-големите, предпочитам втория.

# 723
Аз искам да заведа децата на къмпинг (по-точно бунгало) в Гърция. Да е по-близо до нашата граница. Цените са повече от добри, отзивите също. На нашето море ме е страх заради липсата на канализация и мизерията, която се излива във водата.
Тук доста момичета бяха ходили в Гърция, моля споделете къде препоръчвате  Hug

# 724
В Гърция аз съм била на о.Крит и много ми хареса  Peace много хубави си прекарах там, но сравнение със другите градове, там беше доста скъпичко...
..охх сега се сетих за тази Гърция там разбрах, че съм бременна по-миналата година  Praynig Heart Eyes имах и едно кошмарно обикаляне из Метеора   ooooh!
И в Анталия е много чиста водата, аз там искам да отида живот и здраве..  newsm78

# 725
Ники HugТака се радвам,че си тук Hug

Ние море няма да правим със сигурност...в БГ тотално не искам,много години давахме луди пари за лоша услуга.Просто няма отношение у нас.Прдпочитам Гърция или Турция,но да си призная не ми се пътува още по-надалеч с нея.Знаете засега едвам София прекосяваме в столче...или в мен... ooooh!Иначе за Гърция много искам да я заведем и ео любимите ми Халкидики и надолу към Атина има райски местенца,за островите да не говорим...мечти...далечко са ни засега:)

Без предварителни резервации мисля да я заведем за 1 седмица до Хисаря или Сандански,а по-наесен живот и здраве до Велинград.А най-сигурното е,че ще си я заведа на чист въздух на селото ни пак JoyИ може да се позадържим повечко:)

Еви,дано бързо премине този период,че е много гадно... Hug

Аз също искам да кажа,че си има съвестни лекари и сестри.Пак давам примера си с Шейново...Вярно,че имах избор на екип,но парите не стигат до всяка сестра от всяка смяна...или санитарка...А всички бяха прекрасни!Просто спомените ми оттам са приказка:)Може би е било голям късмет...Но съм благодарна на тези хора от все сърце!А за д-р Велев пак ще кажа...Обичам го този лекар!Когато му се обадих на 9-ти декември като Ая стана на годинка,да му благодаря отново за щастието,което ни дари...ми той истински се разчувства..то си личи...Ето това е Лекар и Човек!

# 726

Без предварителни резервации мисля да я заведем за 1 седмица до Хисаря или Сандански,

Калинче, ако идвате в Хисаря, обади се, може да се видим, мие сме на 20-тина км от там  Laughing

# 727
  • София
За почивката - живи и здрави ще отидем пак до Гърция. Обичам и турското море, но нека детето да е по-голямо, че с чартър за 10ина дни ме е страх, честно казано - недай Боже нещо стане с детето, разболее се, няма как да се върнем, освен да си чакаме чартъра.
Да не говорим, че и в 5звездните хотели може да видиш компромис с хигиената. Но това е - турците са си мърлячи и са адски досадни в гостоприемството си.

Аз също не искам на нашето море, не сме ходили от 2004г. и нямам намерение скоро да го правя.
Миналата година останахме доволни от условията, на които бяхме на Халкидики. Гърците са мързеливи, но туризмът им се получава!
Имаше анимация в хотела, понеже беше от големите комплекси, които са в нищото. Но Филип почваше да мрънка още в 8:30 и трябваше да се прибираме.
Така че прекарването си зависи и от детето.

Иначе спонтанните почивки, за които говори RikaRurika - аз не съм фен. Обичам да планирам, да търся, да ровя за отзиви, да резервирам и да имам идея къде отивам.

# 728
Еее Джос...миналата година бяха на 6 месеца JoyВсе се надявам на година и 6 да е друго hahahaАз заради рева и мрънкането се отказах от почивки миналото лято...Щеше да ми е егати почивката...

А турците наистина прекаляват с гостоприемството понякога.Аз съм била в Анталия,комплексът беше рай...и по други места на път дотам...ние сме фенове на колите...ако може и до САЩ с кола ще идем JoyНо където и да отидеш те побъркват от любезност:)

Пламс,извинявай,не съм обърнала внимание досега...вие къде живеете?С половинката обожаваме този район...Хисаря,Старосел,оттам Калофер, Карлово,Сопот..еххх размечтах се;)

# 729
Здравейте мами ! Откакто застудя ,не съм извеждала Петя на разходка ,но днес отидохме да вземем яденето от кухнята ,точно за 20 мин беше разходката ,но нямах ръкавици и пръстите ми замръзнаха  cold
Сега спи,все по късно заспива следобяд и след това вечер по рано от 22,30 не заспива  Shocked .Един ден я оставих цял ден да будува и дивее и към 20ч вече спеше ,на другия ден беше по добре заспа по рано следобяд ,но ето вече два дена пак същото  ooooh! Вие какво ще ме посъветвате ,да се опитвам ли да и сменям режима  по някакъв начин или да си оставя нещата така?Може би проблема идва от там ,че сутрин спи до по късно,а и вечер спи ,събужда се понякога за мляко и заспива отново.
За почивката не знам дали ще ни огрее това лято,имам приятелка ,имат вила близо до Обзор  и ни кани да ходим,но ще видим от финансова гледна точка как ще сме.Иначе много ми се иска да отидем.
Момичета ,забелязахте ли,че вече по късно взема да се стъмва ,някак си повече настроение ми идва така ,само и зимата да свършва по бързо.
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.  Simple Smile
От чаша не пием все още ,единствено от моята и давам ако пия нещо си иска,пробвах и със пластмасова но се задави и се оля цялата.
Ники   Hug
Днес имаше пиле фрикасе,повърна го цялото ,задави се от месцето вътре,не може да свикне със месото да го дъвче ,все трябва да го пасирам ,иначе го събира в устата и го плюе  ooooh! Интересното е ,че когато и дам нещо да друго да дъвче ,си го дъвче без проблем .
Evi Stoyanova  дано скоро почне да хапва ,че да не се притесняваш и ти  Simple Smile

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 17:40 от ikamenova

# 730
  • София
благодаря момичета, но овладяхме донякъде положението със секретите. Започнах да му капвам и сребърна вода в нослето дано подейства по-бързо. А иначе той си разрушава със същият ентусиазъм като преди.

За почивките : тази година има 4 пъти по 4 почивни дни и всичките вече сме ги запланували за в чужбина аз и таткото. А иначе лятото на море с Гоги в Гърция/Халкидики и по точно Ситония/ и на планина в България като миналата година ще си наемем една къща с всички екстри в някое балканско село. Ние преди винаги ходехме без резервации на море - последните 4 години в Гърция и ни беше супер, но сега няма как да стане. Миналата година бяхме много доволни от морето с Гоги в Свети Влас - там нямаше българска реч и беше малко скучничко, но пък с дете какви веселби да очаквам.

# 731
Аз си харесах един къмпинг между Лозенец и Царево.
За Гърция, почивала съм там няколко пъти, много харесвам Кавала и селцата около Кавала.
На Планина искам да отидем на Рилските езера.Може би ще наблегнем повече на планинските почивки, такава ми е идеята.

Рика, кога ли ще се престраша и аз за палатка. Hug
В Италия бяхме в един страхотен къмпинг, в бунгало , ако намеря такъв тук с удоволствие ще спя в палатка.Красота..природа...чистота..топла вода  постоянно.Ако сме сами с половинката не държа да имам перфектни условия, но заради децата.

Ники, как си мила?Радвам се , че пишеш.Знаеш ли как тайничко се надявам, дори си представям , че си писала, че отново носиш живот в себе си.Рано е още но ти го желая от все сърце. Praynig

Кали, да не те отчайвам ама при мен най-трудната ми почивка с каката беше на година и половина, тя е януарче.Вечер сядахме с половинката някъде , ядяхме на смени.Голяма хуна беше, не се спираше, бягаше след другите деца, където и видят очите.На плажа същата работа, извикахме подкрепление-бабата.Бели кахъри...да са ни живи и здрави, макар и непослушни. Hug
Всъщност тя си беше послушна само където не и се стоеше на едно място, пък ние нали на почивка сме отишли искахме едва ли не да стои мирна и тиха. Simple Smile

Добра, аз малко на готово но ако намериш подходящо местенце в Гърция сподели. Hug

# 732
Мари:) , аз се престраших на дърти години Mr. Green да спя в палатка -малиии на сутринта едвам станах 1-вия път-всичко ме болеше ,то почти не бях спала де Mr. Green Mr. Green от тогава съм фен да спя на твърдо -то и по хижите като те сложат на нар -пак се събуждам с болки по цьялато тяло ,ам така е като сме глезени  Mr. Green Mr. Green ,но съм голям фен на охлюва/палатка/ -все пак си носиме къщата навсякъде и си лягаме ,където ни хареса:)

на къмпинг не съм била ,но не чувам хубави неща за бг ,винаги разпъваме в свободна дива зона палатката ,без такси и т.н.
по бунгалата чувам за хлебарки,смряд и адска жега .....

Мари ,кой къмпинг си харесала -да не би силистар?

# 733
Мари,мен тичането след нея не ме плаши JoyДа тича,да лудува...Само рева и мрънкането ме плашат...Някак не мога да се отърся още от спомена за първите 7-8 месеца...Simple SmileЖиви и здрави само да са:)Сега даже вече ми е кеф да вършеем из къщи заедно:)

# 734
Рика-
http://www.arapya.net/gallery/
Ама като гледам всичко е заето, поне така пише. Shocked Аз викам първа ще резервирам пък то. Sad

Кали, нашата кака остави , че тичаше но искаше всичко.По плажа минаваше и обираше играчките на децата, а някой деца направо скачаха на бой, бях като пъдар по цял ден. Simple Smile Но пък ми се струва, че Ая ще мине в послушния и не мрънкащия период.Дано да бъдеш възнаградена за голямото ти внимание, любов и грижи. Hug
Каката до 1год беше бебе-мечта, нямаше такова спокойно бебе.Гласа му не чувах с месеци от раждането.После стана хуна, сега пак е добричка и послушна.

Общи условия

Активация на акаунт