Та не мисля, че е нормално това. Може и да е рано за приспиване с мечо, ама искам да опитам. Не знам как да му го пробутам, в замяна на ръчичките ми, горките, нооооо ще хитрувам.

Джозефа и аз знам, че ваксината за шарките не се слага при алергия към яйца, защото в нея има яйчен прах. Това даже го пише в описанието на ваксината, как може ЛЛ да ви кара да слагате? Луда ли е? Аман от некадърни лекари. Аз май взех решение относно ваксините. Смятам повече да не слагаме.
За възпитанието и аз много съм се чудила. В днешно време успяват наглите, нахалните, безцеремонните. Но аз такива хора не понасям. Мен майка ме е възпитавала да си трая, да не се карам с другите, да съм кротка. Да но ефекта беше, че бях вечно тъпкана, заради мекия си характер. Слава богу навреме се усетих и промених държанието си на 100%. Сега ми е по-добре, казвам да всички всичко в очите, когато някой ме засегне, не му оставам длъжна, защитавам мнението си ако смятам, че е правилното. Не съм привърженичка на теории от рода - ако те ударят по едната буза, обърни и другата и тем подобни. Когато Малена тръгне на ясли и градина ще й обясня, че ако някой я удари, ще удря и тя. Не да ми стои в ъгъла свита и всички да я тероризират. Ако разбера, че тя е започнала, ще се карам. Но да търпи други да я бият и обиждат - няма да стане. Поне засега така мисля, но то детето ще си покаже. Аз си мисля, че е и до характер, не е само възпитанието.

Дано е от тях, че милият откакто на 4 мес. му изби една точка отдолу и край. Отгоре ги нареди вече 4 а долу няма 

дано тази жена скоро се осъзнае и ви остави намира!
и смени гастрото.
Щяла съм да разболея детето. Нищо подобно - чудесно му влияе. Той не усеща от студ, защото е завит като плъше, само 1 нос и очи се подават.