вграждане на мигли косъм по косъм!

• 187 605
  • 770
  •   1
Отговори
# 270
20ЛВ, В Русе, по-назад съм давала снимки

# 271
Здравейте,има ли някое момиче,което си е слагало мигли в гр. Казанлък или гр.Стара Загора?
Ако да,доволни ли сте и къде?  Hug

# 272
Момичета, решила съм скоро да се поразкрася - мигли и вежди. Имам 2 въпроса:
 Може ли да ми препоръчате студио/човек за София, който да поставя 3Д мигли и да го прави качествено
Моите естествени са прави като дъска и се притеснявам като сложа изкуствените дали няма да клюмнат надолу  Laughing Сигурно звуча смешно, но моите наистина са прави като изгладени.

Ще съм благодарна, ако ме насочите!

# 273
  • София
Момичета, решила съм скоро да се поразкрася - мигли и вежди. Имам 2 въпроса:
 Може ли да ми препоръчате студио/човек за София, който да поставя 3Д мигли и да го прави качествено
Моите естествени са прави като дъска и се притеснявам като сложа изкуствените дали няма да клюмнат надолу  Laughing Сигурно звуча смешно, но моите наистина са прави като изгладени.

Ще съм благодарна, ако ме насочите!

Моите също са много прави,  но никога не са ми тежали толкова, че да клюмнат.
Лично на мен 3Д миглите не ми допадат, губи се ефекта на естететиката.
Ако решиш за класическите мигли, мога да препоръчам изпитан човек.

# 274
Здравейте! Бих искала да ми препоръчате салон за поставяне на мигли косъм по косъм от който сте доволни,и миглите да не падат след няколко дни,става въпрос за София ,ако може да дадете координати.Благодаря!

# 275
Мога да препоръчам за гр Бургас. За София - добри отзиви съм чувала за Ива - миглопластика , мога да потърся координати, ако се интересувате Simple Smile

# 276
Мога да препоръчам за гр Бургас. За София - добри отзиви съм чувала за Ива - миглопластика , мога да потърся координати, ако се интересувате Simple Smile
Да,благодаря ,ако може да ми дадете координати!

# 277
Миглите косъм по косъм ми харесват. Историята със спиралите много ме изтощава, не толкова слагането на спирала, колкото махането. А и плюс това ми се иска да се събуждам хубава и да се занимавам с нищо излишно. Ще следя темата.

# 278
За  спиралите е истина, свалям и доста мигли с нея...
Обаче ако имате алергии как ви тестват преди това?

# 279
Здравейте, някой знае ли дали могат да ми се вградят мигли, понеже аз нямам абсолютно никакви, не са къси или редки, а ги няма  съвсем? Погледнете не снимката Simple Smile

# 280
Здравейте, някой знае ли дали могат да ми се вградят мигли, понеже аз нямам абсолютно никакви, не са къси или редки, а ги няма  съвсем? Погледнете не снимката Simple Smile

Здравей,
Мисля че няма да може,понеже миглите са залепят за нашите такива. Все пак ако искаш попитай и някоя професионалистка,за да ти каже дали е възможно.
Успех

# 281
  • Перник
Здравейте,реших да се намеся в тази тема с цел да предпазя момичетата,които са решили да си слагат мигли 3Д-сложих си,изтърпях ги 3 седмици с мъка,защото се оказа,че развих алергия към лепилото,но по-ужасяващото беше,когато отидох да ми ги махнат-еми с две думи-останах без почти никакви мигли-просто при махането лепилото се маха заедно с вашите мигли.Що рев изревах за това,което си причиних,при положение,че имах дълги естествени мигли,просто ми бяха светли.Махнах ги на 1ви септември-още не са ми възстановени напълно.

# 282
  • София
Здравейте,реших да се намеся в тази тема с цел да предпазя момичетата,които са решили да си слагат мигли 3Д-сложих си,изтърпях ги 3 седмици с мъка,защото се оказа,че развих алергия към лепилото,но по-ужасяващото беше,когато отидох да ми ги махнат-еми с две думи-останах без почти никакви мигли-просто при махането лепилото се маха заедно с вашите мигли.Що рев изревах за това,което си причиних,при положение,че имах дълги естествени мигли,просто ми бяха светли.Махнах ги на 1ви септември-още не са ми възстановени напълно.
Поставили/свалили са ви ги некадърно. Напоследък често слагам свалям и 3д и косъм по косъм и няма поражение на моите мигли.

# 283
Благодаря ви, просто исках да получа информация понеже моите мигли след отскубването не порастват вече или растат по 3-4ри и до там, ако се включи още някой, който може да ми даде някаква информация относно проблема ми ще се радвам да сподели Simple Smile

# 284
Купи си от сайта Биофетиш рициново масло и ги мажи с клечка за уши всяка вечер. Моите се оправиха много бързо ( с рициново от аптеката не стана) При мен не бяха окапали, но бяха мнооого къси, чак спирала не можех да слагам.

Общи условия

Активация на акаунт