вграждане на мигли косъм по косъм!

• 187 617
  • 770
  •   1
Отговори
# 285
да, разликата между рициното масло от биофетиш и от аптеката, е голяма
дълго време се чудех защо трябва да давам повече пари при положение, че 'аптечното' се дава й за вътрешна употреба, докато не открих опитно  Grinning

# 286
Може ли дадете линк с маслото?

# 287
# 288
За да паднат твоите мигли с лепилото , 3д-то трябва да е поставено страшно некадърно. Аз бях 18 месеца с 3д мигли,накрая развих алергия към лепилото, но си търпях.. общо-взето си махнах от мързел да си запиша час. Миглите ми не са пострадали изобщо ,първи месец ми бяха малко по-зле,защото сама отскубнах няколко.
Сега много обмислям дали да си сложа косъм по косъм ,хич не ми се разправя със спирали ,но 3д ъс сигурност няма да сложа повече.

# 289
  • София
За да паднат твоите мигли с лепилото , 3д-то трябва да е поставено страшно некадърно. Аз бях 18 месеца с 3д мигли,накрая развих алергия към лепилото, но си търпях.. общо-взето си махнах от мързел да си запиша час. Миглите ми не са пострадали изобщо ,първи месец ми бяха малко по-зле,защото сама отскубнах няколко.
Сега много обмислям дали да си сложа косъм по косъм ,хич не ми се разправя със спирали ,но 3д ъс сигурност няма да сложа повече.

Пробвай диамантени, те са по-леки от стандартните и лично на мен като усещане са ми най-близки до естествените. 3Д ми идват прекалено драматични, особено тези ветрилоподобни, които са на почит в момента, на мен ми идват в повече.

# 290
Точно с такива мили бях . Flutter Laughing
Би ли споделила малко повече за диамантените? bouquet

# 291
Здравейте, това са моите мигли - http://prikachi.com/images/861/9223861u.jpg . Слагам за втори път доволна съм, издържат ми почти по месец. Този път сложих по-дълги, за малко по-изразителен ефект, защото имам повод този месец.

Имам питане към дамите с мигли косъм по косъм - ако сложа лещи, ще имам ли проблем с миглите?

# 292
И аз сложих косъм-косъм.В началото ми беше много странно,но после свикнах и се харесвам много с тях ..Утре съм на подръжка-3 седмици и няколко дни са минали.Не са паднали всички,просто мисля,че Ако изчакам още другата седмици ще е грозно ..

# 293
Здравейте,
След много мислене по темата , реших и аз да си поставя от въпросните мигли. Изчетох доста относно некачествено поставяне  и проблеми след това (падане на естествените мигли ). Бих била благодарна , ако ми препоръчате салон в София, от който сте доволни и също така какви са цените за поставяне и поддръжка ...
Благодаря предварително !

Последна редакция: сб, 09 дек 2017, 19:07 от bubanka

# 294
От 4-5 дни съм с екстеншъни мигла по мигла,за първи път и предимно за проба.Сложиха ми 90 на око,12 и 13 размер,но ми идват дълги и след 2 седмици съм на поддръжка,когато ще поискам 11 и 12мм.Не ги усещам,нямам дискомфорт,но внимавам при миене на лицето.Мисля,че са синтетични,но не съм сигурна.Въобще не се сетих да попитам.
Моя приятелка от години слага мигли на норка(mink),размер 10-11-12.Нищо й няма на нейните мигли,по нейна преценка.Не разрешава да й сложа снимка обаче:)

Последна редакция: нд, 10 дек 2017, 23:50 от Beautyholicа

# 295
Аз успях да изкарам 2 поддръжки само ...след 2рата много бързо ми опадаха,на едното око направо за седмица..много тъпо ми стана,така бях свикнала,но реших да не ходя пак и да си дам почивка,така или иначе нямам време и възможност да ходя сега през 2 седмици поддръжка (близо 2 часа и 40 лв) ..

# 296
Здравейте, момичета. Аз днес имам час за процедура косъм по косъм. По-късно ще пиша, за да ви разкажа какви са ми впечатленията. Може да помогнат на някой колеблив като мен!

# 297
Здравейте, момичета. Аз днес имам час за процедура косъм по косъм. По-късно ще пиша, за да ви разкажа какви са ми впечатленията. Може да помогнат на някой колеблив като мен!

Ще чакаме и снимков материал. Simple Smile))

# 298
Привет отново!
Процедурата отне близо два часа. Момичето беше изключително любезно и ми обясни подробно всичко относно подръжката, какво трябва и какво не трябва да се прави, докато си притежателка на такива красоти. Единственото, което мога да отбележа като дискомфорт е това, че през цялата процедура си със затворени очи и лепенките леко дразнят. Изглежда много красиво и на мен лично ми е естетически издържано, тъй като моите не са много плътни, а аз точно така ги исках. Ще кача и снимка, когато имам възможност. Със сигурност ги усещам като свои и не ги усещам чужди самите мигли. Така че момичета, давайте смело! Заслужава си!

# 299
Аз съм от две години с мигли и нищо ми няма. И съм с диоптрични лещи. Само 3D миглите са малко по-вредни и моите се бяха разредили. Те са по-тежки. Сега съм с обикновенни 11м

Общи условия

Активация на акаунт