вграждане на мигли косъм по косъм!

• 187 623
  • 770
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, аз сложих 3D миналата седмица , но май девойката която ги слага няма много опит. По моя преценка има доста лепило, което дразни като си стиснеш клепачите и се събират на снопчета. Иначе ми харесва и мисля да изкарам известно време с такива мигли, но ми се ще следващия път да са по-прецизно направени.Можете ли да ми препоръчате салон в източната част на София - Младост, Мусагеница, Дружба?

# 301
  • при Arctic Monkeys
Съвет от мен - не си изнасилвайте миглите.Слагах общо 4 пъти, косъм по косъм, снопчета и после отново единични, с паузи от месец между тях.Резултат в първите дни, уау.После започват да се проскубват.Поддръжка и т.н. Накрая останах почтш без собсвени.Махнах ги и започнах да мажа с рициново масло.В момента със спирала миглите ми са чудесни и не по лоши от изкуствените.

# 302
Преди няколко дни бях на поддръжка.Отне й повече от час,пипкава работа си е.Неприятното е,че през цялото това време стоиш със затворени очи,залепени с лепенки.
След 2 седмици съм отново на touch up,а след това смятам да направя пауза(по тяхна препоръка) от месец.Ще ползвам Ревиталаш.

# 303
 Здравейте,аз от 5-6 месеца съм с 5D и съм много доволна,ходя веднъж в месеца на поддръжка(40-60 мин.) и дори след 4 седмици си имам доста останали миглички.
Последния път обаче нещо се бях умислила и докато ми махаше лепенките момичето,си отворих очите(попринцип ми почиства клепача и вее с ветрило преди това,за са засъхне хубаво лепилото и чак тогова ми казва да ги отворя,но какво се бях отвяла този път незнам).
4 дни минаха и по клепача и в основата на миглите лепилото все още се вижда и се чудих някоя от вас знае ли с какво мога да го махна-поне частично от клепача? ☺

# 304
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, интересувам се дали има дами завършили курс за Миглопластика, тъй като имам няколко въпросчета ? : )

# 305
  • София
Записвам се в темата, за да ви следя. Simple Smile
От много време се чудя дали да си сложа мигли, но винаги нещо ме спира.
Основните минуси, които откривам за себе си са, че трябва да отделям през три седмици по час и половина само за това, че доколкото чета само първата седмица са красиви, а след това падат неравномерно и не на последно място  не съм сигурна, че няма да ме дразнят.
Затова ще следя за мнения. Wink

# 306
Mihaela_z, аз вече съм писала в темата, като една от прясно сложилите мигли. Плюсовете са, че ти изглеждат подредени и почти перфектни без големи усилия, спестяват ти времето за спирала сутрин преди работа, освен това вечер няма нужда от кой знае какво дегримиране. Аз съм доволна, защото спестява време. За това какво се случва с моите мигли, не мога да кажа, да, мигли падат, но не мисля, че са извънредно много. И определено погледът много се отваря. Рядко се случва да те подразни някоя мигличка, но това е нормално. Успех, каквото и да решиш!

# 307
  • София
Здравейте 6 години след създаването на темата от мен! Simple Smile
За този период преминах през методите-снопчета,косъм по косъм и 3д мигли.
3д мигли си сложих преди 6 месеца при може би една от най-добрите в София.
Бях меко казано очарована от резултата. Peace
Но и веднага усетих дискомфорта-леко боцкане на моменти,леко сълзене на очите(много рядко),усещането че там има нещо.Да,свиква се с тези неща,Но с това,че не мога да си търкам очите,с това че не мога хубаво да си измия лицето по-колкото си искам пъти на ден,с това че трудно се почиства грима,с това че 1 седмица са перфектни и след това не са.....Не,не е за мен това,мерси!
Слагах 4 пъти.От 2 месеца вече не.Миглите ми бяха съсипани и още не могат да се възстановят.
Забелязвам и че има доста отлив вече на тези мигли.Все по малко дами с мигли срещам,а и някак вече е малко демоде.
И аз бях много За тези мигли,но вече съм на друго мнение. Peace
Най-добре е всеки сам да си прецени дали да слага,ако може да ги търпи Ок,но аз лично не мога.
Успех ! Simple Smile

# 308
Падат,да.При мен се държат безупречно около седмица и изглежда естетически красиво,след това започват една по една да се губят(предимно по време на сън,когато се допирам във възглавници и одеала) и към края на втората седмица вече съм за поправка.
Също отчитам за минус това,че не можеш хубаво да си измиваш лицето,може би от страх,че водата и козметичните продукти ще ги отлепят.

Ако решите да слагате мигли,да знаете,че е голяма занимавка и само първата седмица стоят точно като на картинките.

# 309
Аз в момента съм на 37 дни и миглите са ми чудесни. Пооредяха, но е равномерно, просто не са толкова гъсти като в началото. Мога да изкарам още седмица, примерно. С 5Д съм  Grinning

Съсипват се иначе, преди 1 година свалих последните ( 6 месеца ги поддържах) и едвам си оправих миглите.

# 310
  • София
Това е чудесно решение-за който може да ги търпи. Peace
Мен лично, най-много ме дразни това,че не мога да си масажирам сутрин очите,а много обичам да го правя.
Крем като нанасям дори трябва да внимавам,грима като махам-също.
Абе не е за всеки.Красив е погледа-Да(стига да не са рошави и за подръжка).
Но за мен лично минусите са повече от плюсовете. Peace
Ей сега да ми кажат,че безплатно ще ми ги слагат и поддържат,пак неща. Naughty Laughing

# 311
Съсипват се иначе, преди 1 година свалих последните ( 6 месеца ги поддържах) и едвам си оправих миглите.

Как ги възстанови?

# 312
Даяна, сега направо ме притесни. По принцип съм с много гъсти мигли и сложих косъм по косъм от интерес и за разнообразие. Благодаря, че сподели и твоята гледна точка. Ако реша да ги свалям, просто чакам да израстнат или трябва да отида при нея за някаква специална процедура? Може би наистина естествените са си най-добре... И за това, че модата им минава, ме съгласи. Даже сега е модерни очите да са почти без мигли, все едно си супер нейчъръл. Сещаш се какво имам предвид.

# 313
  • София
Когато ми предстоеше слагане на такива мигли за първи път,много се дразнех на коментари като моя пост,защото много исках да си сложа.
Помня,че гледах ето това видео:
https://www.youtube.com/watch?v=1IhVWbpUwcM и дори се ядосах на мнението на гримьорката.
Но,сега вече съм напълно съгласна с нея. Peace
И все пак всеки сам трябва да си прецени.Аз опитах,видях какво е,видях минусите и плюсовете и си прецених.Ако решиш да ги махаш,отиди в салона да ти ги махнат(по-щадящо е за твоите мигли).
Наистина е по- актуално без такива мигли в момента,особено в ежедневието. Peace
За вечер Ок,но през деня ми се вижда малко комично вече.А преди ми харесваше..

# 314
Е, то зависи какво ти е ежедневието  Laughing Аз съм през деня с ФДТ и няма как да ходя без спирала, а сутрин 20 мин четкане....ужас. Без спирала пък, съм като хамстер  Grinning

Те не стават по редки след махането, стават по къси и докато пораснат си е зор.
Аз опитах няколко неща без резултат и си поръчах рициново масло от Биофетиш, та така пораснаха. ( рициновото от аптеката нямаше същия ефект)

Общи условия

Активация на акаунт