вграждане на мигли косъм по косъм!

• 187 468
  • 770
  •   1
Отговори
# 180
А някой от вас слагал ли си е от тези еднократни цели мигли , които се продават? Има ли при тях с по нормална дължина?

# 181
Да се похваля и аз,преди няколко дни си сложих косъм по косъм и съм много доволна от резултата
http://prikachi.com/images.php?images/270/8785270W.jpg

# 182
Да се похваля и аз,преди няколко дни си сложих косъм по косъм и съм много доволна от резултата
Честито!много са ти хубави

# 183
Страхотни !

# 184
  • В свой си свят :))))

Браво! Много са ти хубави!

Аз си бял сложила преди около година и половина, ходех на поддръжка всеки месец и бях много доволна, но така и не свикнах да се гримирам с тях..беше ми малко трудно...а и забелязах, че собствените ми мигли доста оредяха и това ме спря да продължа...иначе много, много ми харесва  Embarassed

# 185
Жабка,възстановиха ли ти се  и за колко време?

# 186
  • В свой си свят :))))
Жабка,възстановиха ли ти се  и за колко време?

За около половин година някъде.

# 187

Уау! Кой размер е това? Явно и твоите са доста гъсти за да сложат толкова много.

# 188
D извивка 13 мм

# 189
Виждам ,че има различни подхранващи препарати за мигли, мажете ли ги после с нещо за възстановяване?

# 190
Виждам ,че има различни подхранващи препарати за мигли, мажете ли ги после с нещо за възстановяване?
Аз вече се запасих със серум за растеж на миглите,като ми паднат останалите изкуствени почвам да мажа

# 191
ще се гръмна! миглите ми са били поставени доста некадърно, незнам дали е от това , но сега моите са направо съсипани  Sad давайте идеи, чета за различни препарати, виждам , че при някои и рициновото масло помага ... незнам какво да правя.

# 192
Здравейте! Наумила съм си да сложа мигли. Но чух , че копринените били неудобни, бодат и се усещат много. Вярно ли е? Моля някой с такива да изкаже мнение!

# 193
Здравейте! Наумила съм си да сложа мигли. Но чух , че копринените били неудобни, бодат и се усещат много. Вярно ли е? Моля някой с такива да изкаже мнение!

Аз съм с копринени от четири месеца и нямам проблем. Какво имаш предвид под "бодат"?

# 194
  • Пловдив
Здравейте,

Пускам тема, защото не успях да намеря отговор на въпросите ми за този вид удължаване на мигли  Tired.
От 3 седмици имам поставени такива, като козметичката ми препоръча и спирала за екстеншъните, която да слагам веднъж на седмицата. Купих тази спирала от нея за 40 лв, като ми каза, че има пчелно млечице в нея и подхранва и моите и запазва лепилото на удължените! За това ме подведе, защото влязох в сайта на вносителя и пчелно млечице никъде не беше описано  ooooh!....както и да е, аз нали искам да изглеждам добре, плащам и се доверявам и изпълнявам инструкциите за поддържане на миглите Simple Smile
Да, но след около 2 седмици миглите започнаха да стават много твърди, особено в основата...отдадох го на спиралата.....слепени са....разрових се в интернет и намерих това :
Ако изкуствените удължителни не са поставени правилно, може да се стигне до трайно увреждане на миглите.
Неправилно е залепянето на екстеншъните върху корените, защото това води до падането на истинските мигли, понякога на цели снопчета. Истината е, че ако отскубнеш една мигла 20 пъти, тя никога няма да израстне отново.

Моите са залепени точно така  Rolling Eyes

След слагането на екстеншъните, провери дали резултатът е успешен или не. Вземи клечка за зъби и я прокарай през косъмчетата.
Ако заседне между тях, значи изкуствените и естествените мигли са слепени заедно. А това води до перманентна загуба на миглите.. При положение, че всяко косъмче стои отделно, тогава най-вероятно миглите са поставени правилно.

Аз с клечка не пробвах отначало, но сега с игличка не мога да ги разделя, особено в основата  Sad. Забелязах, че тези които ми паднаха около 20-тия ден, бяха залепени по две и с тях и моята мигла падна Sad

Имам голяма молба към тези дами, които са с такива удължения, да ми кажат това нормално ли е, как са при тях миглите след 20 дни.....след няколко дена съм на поддръжка и да знам какво да кажа на козметичката, това втърдяване не е нормално според мен.....когато ги сложиха не бяха така, бяха мекички Sad... и не е от спиралата, защото 10 дена не съм слагала от нея и умишлено плискам с вода лицето, за да се отмие Sad.
Дали ще имам мои мигли сега?! Sad
Извинявам се за дългите обяснения, но съм притеснена малко ...

Пожелавам на всички много усмивки Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 юли 2016, 00:39 от aniani_7

Общи условия

Активация на акаунт