вграждане на мигли косъм по косъм!

• 187 579
  • 770
  •   1
Отговори
# 255
при мен беше от некадърното поставяне
самото слагане беше болезнено, на няколко пъти се разплаквах
после ми боцкаше няколко часа, имаше струпване на лепило, самите мигли са били доста твърди
в последствие ми обясниха  , че от това струпване около слъзните канали може да стане такава беля , че да се събудя подута и да се чудя от къде ми е дошло,,, абе не е шега работа
когато ми ги махнаха, моите бяха едни такива окъсани , оредяли - плачеше ми се
маслото с един тампон за уши го мажа всяка вечер в корена и по дължината на миглата, даже и веждите си мацам  Crazy

# 256
  • София
после ми боцкаше няколко часа, имаше струпване на лепило, самите мигли са били доста твърди
в последствие ми обясниха  , че от това струпване около слъзните канали може да стане такава беля , че да се събудя подута и да се чудя от къде ми е дошло,,, абе не е шега работа
маслото с един тампон за уши го мажа всяка вечер в корена и по дължината на миглата, даже и веждите си мацам  Crazy

То това не е било разкрасителна процедура, а изтезание....
Много трябва да се внимава, къде се поставят миглите.  Веднъж се засякох с една клиентка преди мен, която си похъркваше здраво.... Grinning

# 257
На колко време ходите на поддръжка на Зд мигли?Аз май се вманиачавам и едвам търпя 2-3 седмици макс... ooooh!

# 258
Аз ходя на три седмици. При мен проблема е, че много бързо ми растат миглите и съответно израстват големи и дълги и ми пречат. Освен това са ми редки и на втората седмица вече не ми харесват още по-оредели.
Хората казват, че не се забелязва, но мен ме дразни.

# 259
същата работа съм и аз.ти къде си ги слагаш? Hug

# 260
Мусагеница Simple Smile

# 261
в последствие ми обясниха  , че от това струпване около слъзните канали може да стане такава беля , че да се събудя подута и да се чудя от къде ми е дошло,,, абе не е шега работа
маслото с един тампон за уши го мажа всяка вечер в корена и по дължината на миглата, даже и веждите си мацам  Crazy

Много трябва да се внимава, къде се поставят миглите.  Веднъж се засякох с една клиентка преди мен, която си похъркваше здраво.... Grinning
Може да съм била аз Grinning Преди около месец, когато бях на поддръжка си поспах добре.

# 262
  • София

Може да съм била аз Grinning Преди около месец, когато бях на поддръжка си поспах добре.

Точно за това говоря. Wink

# 263
Здравейте,
Да споделя моя опит с мигли в уж добър салон- става дума за Спа деметра. Платих 150 лв, а ефекта не е това, което търсех: съвсем малко по-дълги мигли от моите. Исках да са по-естествени, а сега съм като пърхаща пеперуда. Отделно, че ме болеше, оскубаха ме и сега лепилото се вижда... Знам ме има много доволни, но определено зависи при кого се правят!

# 264
Ако работиш това, още по зле  Grinning
Самата техника се казва косъм по косъм ! Няма техника 3Д !
3Д е самият косъм, който тръгва като един и връхчето се разделя на три. Това е 3Д косъм, а не техника.
Обикновените косъм по косъм са с косъм от норка или копринен, които си е един косъм и няма как с техника да се направи 3Д Това са обикновени мигли косъм по косъм.
Всички видове се поставят по един и същ начин, няма техника за поставяне Simple Smile

напиши в гугъл 3Д Техника мигли косъм по косъм и даже той ще ти се смее  Laughing
О, ти беше момичето, което орева темата с перманентния грим, сега погледнах ника  Grinning Може би и там си била горе долу толкова наясно какво искаш и какво ти правят  Rolling Eyes
Техниката 3Д представлява поставяне на три ОТДЕЛНИ косъма - удължителя върху един - естествен човешки. Същите тези, които могат да се наредят един по един при техника косъм по косъм, се събират в букетче, собственоръчно от човека, който ги поставя. Тези, които ти споменаваш, готови разкроени в края косми, са снопчета и нямат нищо общо с 3Д техниката, напротив, избягва се съсипващият им ефект и изкуствения вид, като същевременно се запазва възможността за придаване на обем на изключително редки мигли.
Аз скоро изкарах и курс за 3Д, и то при човека, който вкара тази Т Е Х Н И К А в България, понеже нямаше кой да му прави поддръжка когато си се прибира  Simple Smile

На всекиго се случва да се обърка, но е изключително кофти да ти казват, че бъркаш и ти пак да се напъваш да покажеш колко знаеш, подвеждайки момичета за пореден път. Знания за някаква си услуга не е нужно да имаш, но възпитанието ще ти е от полза.

El-83 в случая наистина не си права! 3D си е точно техника, при която на един наш косъм се залепят 3.  Тези готовите в кутийки, които показа са снопчета, а не 3 D.

# 265
Точно техника си е, как се захващат 3 косъма със закривената пинцета, приплъзват се да се обединят в един в основата и се топват в лепилото.
Супер си смешна като се изказваш като последна инстанция, а говориш/пишеш пълни глупости.   

# 266
# 267
някой тук да е правил ЛАМИНИРАНЕ на мигли?

# 268
Аз имаш предвид трайно извиване, защото ламиниране е друго, но често ги бъркат-аз, много съм доволна.

# 269
Може ли да ни покажете снимка как се е получило трайното извиване на миглите и каква цена, къде ги правихте.

Общи условия

Активация на акаунт