вграждане на мигли косъм по косъм!

• 187 481
  • 770
  •   1
Отговори
# 555
vladetovd, моите са абсолютно същите.
Има различни дължини на мигличките, така че спокойно могат да не изглеждат кукленски. Просто обясни на човека,който ти поставя миглите точно как искаш да изглеждат Simple Smile

# 556
vladetovd, моите са абсолютно същите.
Има различни дължини на мигличките, така че спокойно могат да не изглеждат кукленски. Просто обясни на човека,който ти поставя миглите точно как искаш да изглеждат Simple Smile
     Благодаря за отговора,но от прочетеното,се опасявам в ефин момент,дс не остана и без моите макър и нищожни.

# 557
Аз съм с изкуствени мигли, може би от  2-3 години (нищо чудно и повече да са) на всеки 6 месеца ги махам за да си починат естествените ми мигли. Няма да лъжа, стават по- къси, по-рехави, но за 2 месеца се възвръща нормалната дължина и гъстота. Страшно фрапиращ е момента, в който си се свалят изкуствените мигли и реално си забравил как изглеждат истинските... много е гадно, все едно нямаш мигли, но реално не е така! Много важно е да кажа, че наистина трябва да е професионалист човекът,който прави миглопластиката.... както и качеството на материалите! От опит казвам да гледате за по- леки и не толкова дебели мигли, защото те страшно накъсват истинското косъмче от тежестта си.

# 558
Аз съм с изкуствени мигли, може би от  2-3 години (нищо чудно и повече да са) на всеки 6 месеца ги махам за да си починат естествените ми мигли. Няма да лъжа, стават по- къси, по-рехави, но за 2 месеца се възвръща нормалната дължина и гъстота. Страшно фрапиращ е момента, в който си се свалят изкуствените мигли и реално си забравил как изглеждат истинските... много е гадно, все едно нямаш мигли, но реално не е така! Много важно е да кажа, че наистина трябва да е професионалист човекът,който прави миглопластиката.... както и качеството на материалите! От опит казвам да гледате за по- леки и не толкова дебели мигли, защото те страшно накъсват истинското косъмче от тежестта си.
Добре,а задължително ли трябва да правя почивка,какво може да стане ако не правя?

# 559
Препоръчайте ми добра "мигларка" 😀от варна и от която сте доволни

# 560

Можеш ли да споделиш къде си правиш миглите?

# 561
vladetovd, добре е да има почивка, за да не се увредят непоправимо миглите. Поне веднъж на година, това обаче е лично решение, ако искаш може и да не правиш почивки, но аз препоръчвам.
pebble23, аз съм в София и ходя в Inspire beauty. Не рекламират миглопластиката си, но аз лично съм адски доволна. Ходила съм и на други места, но не съм оставала толкова доволна. Искам да кажа, че там се използват тънки миглички, за това и го няма този ефект на страаашно гъсти мигли, но издържат по месец (а ми се случвало на друго място седмица след като ги сложа да изпопадат).  Доста по- естествени са, не се усещат на клепача. Работи по- дълго от другите места. Първо слагане може да продължи и 2 часа. Но е много прецизна, много мила, заспиваш си и не усещаш кога е минало това време.

# 562
vladetovd, добре е да има почивка, за да не се увредят непоправимо миглите. Поне веднъж на година, това обаче е лично решение, ако искаш може и да не правиш почивки, но аз препоръчвам.
pebble23, аз съм в София и ходя в Inspire beauty. Не рекламират миглопластиката си, но аз лично съм адски доволна. Ходила съм и на други места, но не съм оставала толкова доволна. Искам да кажа, че там се използват тънки миглички, за това и го няма този ефект на страаашно гъсти мигли, но издържат по месец (а ми се случвало на друго място седмица след като ги сложа да изпопадат).  Доста по- естествени са, не се усещат на клепача. Работи по- дълго от другите места. Първо слагане може да продължи и 2 часа. Но е много прецизна, много мила, заспиваш си и не усещаш кога е минало това време.

Чудесно, аз точно това търся. И аз не харесвам прекалено големите мигли. Харесват ми тези, които изглеждат естествено дълги. Благодаря за информацията, ще си запиша час и аз там Relaxed

# 563
Pebble23, търси Аси, имай предвид, че часовете доста често са заети и може да има свободен след 2-3 седмици. Но ти гарантирам, че продуктите са качествени. За всичките тези години, в които съм с изкуствени мигли си ги правя все при това момиче, с леки изключвния, когато не е имала часове или когато сменяше работата си. Иначе винаги си записвам час за следваща поддръжка, когато съм при нея. Ако ти хареса, препоръчвам и ти така да направиш. Също така ѝ обясни, че не искаш да са много дълги. Тя е любител на естественото и даже ми се е “карала” защо си слагам толкова дълги 😂. Всички мой приятелки ходят при нея, ако не за мигли, за всякакви други процедури.
Ще се радвам да съм ти помогнала и да останеш доволна 😊

# 564
И аз съм забелязала, че повечето lash майсторки под хубави мигли си представят черна, гъста четка и я слагат на всяко око, без да се съобразяват с кожа, големина на окото, цвят на косата.
Аз пак се върнах към Lashtag, този път при Нанси - единствената,която от първия път разбра какно искам.

# 565
Някой мнение?
[img]//cdn.bg-mamma.com/X1dw/ZTR2a.jpg[/img]

# 566
  • при най-добрият мъж...
Препоръчайте ми добра "мигларка" 😀от варна и от която сте доволни
Аз от 4 години ходя само на едно и също място и съм много доволна.Ако искате ще Ви дам координати на лични.

# 567
Да, ако може, 😊

# 568
  • Sofia
Здравейте, момичета! Насочиха ме към тази тема. Simple Smile

Някоя от вас може ли да ме ориентира каква е разликата между миглите "косъм по косъм" и 3D, 5D и т.н.? Доста "боса" съм по темата. Blush

# 569
Мигли "косъм по косъм" са: на всяка твоя мигличка се слага една изкуствена
3D е на всяка мигличка по едно снопче с 3 косъмчета.
Съответно 4D e с 4 косъмчета на снопче,  5D e с 5.

Общи условия

Активация на акаунт