вграждане на мигли косъм по косъм!

• 187 488
  • 770
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Мерси за пояснението!

Ле-ле, аз май съм срещала 10D – това ще е някаква страхотия...

# 571
FlushedFlushedScream ехаааааа, 10D? Това си е висш пилотаж в миглопластиката, хаха как издържат естествените мигли? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 572
  • Перник
и аз се изумих, как 10... то направо сноп

# 573
  • Sofia
Да продължа с въпросите си... Laughing

При кого от LashTag ще ми препоръчате да отида? Срещнах добри мнения за Нанси.

Всъщност, колебая се между LashTag и това студио, за което прочетох в една друга тема. Някой бил ли е там, за да сподели впечатления?

Като резултат, искам да се получи нещо подобно:

Скрит текст:

В никакъв случай не желая да ме спретнат така:

Скрит текст:
ooooh!

Смугла съм, лицето и очите ми са големи, така че не вярвам да има проблем с дължината или гъстотата на мигличките. Simple Smile

Сякаш най-много харесвам стила "Cat Eye", защото окото оптически се издължава.

# 574
Ани е много добра от Lash tag , но май е в майчинство , Лора също е много добра .

# 575
Аз в Лаштаг съм била при Нанси, Деси и още едно момиче, като нито Нанси, нито Деси ми допадат.
При Деси ходих, когато беше още нова и може би заради това, но миглите ми бяха ужасно поставени - криви и не издържаха и седмица. При Нанси бях последния път. Когато ми ги сложи на момента много се харесах, защото уцели ефекта, който търся (cateye, не много гъсто и с малки дължини - нещо като снимките, горе). Да, обаче на втората седмица миглите не приличаха вече на нищо, а сега на третата са ужасни (имам само в средата, всяка мигла си е в своя посока, суууупер слепени са, имам направо топчета и окапаха много бързо). Та и Нанси отпада. За утре съм записана при Гери, но тръпна в ужас, защото моята приятелка миналия път беше при нея (и тази е някаква нова) и нестига, че я прави 2 часа, а на всичкото отгоре и взе 100 лева (при условие, че беше за поддръжка и си имаше мигли). Не знам, имам чувството, че ги събират от кол и въже там или просто аз попадам на най-некадърните. При Лора знам че е ок, но тя никога няма часове. А за Мери някой има ли отзиви или някоя друга от Лаштаг, която е добра? Аз преди това ходех при Мили в Надежда и бях много доволна, но ми е много далече, обаче май май пак ще се върна при нея.

# 576
  • Sofia
Аз преди това ходех при Мили в Надежда и бях много доволна, но ми е много далече, обаче май май пак ще се върна при нея.

Това ли е въпросната дама?

# 577
Аз преди това ходех при Мили в Надежда и бях много доволна, но ми е много далече, обаче май май пак ще се върна при нея.

Това ли е въпросната дама?

Не, ето тази https://www.facebook.com/militsa.cosmetology/

# 578
  • Sofia
Благодаря ти. Мисля, обаче, че двете страници са на един и същ човек. Simple Smile

# 579
Аз съм ходила тук и съм много доволна https://www.facebook.com/angelle.dimitrova
Правила ми е и веждите.

# 580
  • София
Аз ходя тук https://www.facebook.com/LadySherLashes/
Шери, преди работеше при Лора, но мога да ви уверя, че е в пъти по- добра.

# 581

Нещо не ми допадат. Имам чувството, че всички мигло мастърки са завладяни от кифленско-силиконската вълна и за тях хубави мигли означават гъсти капаци над окото.
Ако пък ги направят нормални, след една седмица няма и помен от миглите...

# 582
  • София
Човек сам избира как иска да са му миглите. Аз лично съм избрала да бъда с тип кукленско око, не най-дългите, просто ми харесват така гъсти и ми издържат месец.  Преди бях с косъм по косъм, те седят по естествено, но си трябва и по честа поддръжка при тях. Ако отидете и кажете , че искате по естествено изглеждащи,  ще ви ги направят така, все пак вие сте клиента, вие плащате и вие решавате как ще изглеждате 😊

# 583
  • Бургас

Нещо не ми допадат. Имам чувството, че всички мигло мастърки са завладяни от кифленско-силиконската вълна и за тях хубави мигли означават гъсти капаци над окото.
Ако пък ги направят нормални, след една седмица няма и помен от миглите...
Аз съм с тъмно руса коса, съответно светли вежди плюс, че зимата съм и много бяла, исках хубави мигли, все едно са естествени със спирала(тъй като моите са дълги и сравнително добре на гъстота, но са руси и без спирала дори и не се виждат, лятото пък въобще като изсветлеят), та след прекъсване от 1 година решавам, че пак искам мигли, но нормални, отивам обяснявам, уж са ме разбрали, правят ми ги, отварям очи и виждам едни плътни черни четки и като се погледна единственото което се набива веднага са мигли, казвам сваляй ги, ама тя ми била сложила една трета от нормалното, хората щели да свикнат да ме гледат така, обяснявам, че не искам да свикват, а като ме погледнат да им изглеждам нормално и приятно. Свали ги, след седмица занесох снимка как искам да изглеждат, направи ги, но след обяснения, че това е по-сложно защото не се слага на всяка мигла и по-бързо падат защото нямат достатъчно опора (когато са гъсти се подпират една на друга, по-редките са самостоятелни), вече 3 месеца съм с нормални които ми харесват на мен, но всеки път през 15 минути напомням за гъстотата иначе се унася. И само да кажа, ако са Ви тънки миглите, слагайте копринени, норката е по-плътен косъма, натежава повече и ако искате и по нормална гъстота по-бързо падат, сега последно ми сложи норка и съжалявам, скоро съм на поддръжка и ще си искам пак копринените. Тези от норка опдаха 2 пъти по-бързо.

# 584

И аз я препоръчвам Шер и като работа , и като човек  е страхотна.

Общи условия

Активация на акаунт