Хламидия - тема 2!

• 93 526
  • 779
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря ти   bouquet,сега ще звъня.

# 376
Здравйте,пуснах си кръвни изследвания за хламидии и IgM (+) IgA (-) IgG (+) а на мъжа ми и трите са отрицателни,възможно ли е да е така и имали някой от вас с такива резултати.Аз на 01.12 съм на преглед при доктора но ако може някой от вас да сподели ако се е сблъсквал с подобен проблем.

# 377
  • София
да, възможно е- трябва да се лекувате и двамата обаче, нищо, че неговите са отрицателни.

# 378
uffffffff momicheta dali shte se otarva nqkoga ot tezi gadini. Sega sam na Sumamed + Vibramicin i techenieto ot hlmaidiite ne spira:((( ujasss

# 379
nqkoi moje li da mi razqsni za imunomodulirashtata terapiq

# 380
  • София
nqkoi moje li da mi razqsni za imunomodulirashtata terapiq
Най- общо Имуномодулаторите са Имуностимулатори и Имуносупресори
респ. повишават и понижават Им.С
Може да се наложи  терапия с Имуносупресори при Ав.Им.З,  МС, Репродуктивни проблеми, онкологични заболявания, при трансплантации  и т.н.
 За Имуностимулаторите - знаеш Simple Smile - биологично активни вещества, които активират/засилват Им.С 

# 381
denis mersi za razqsneniqta. Kak e vazmojno kravnite mi rezultati da sa otricatelni, a vaginalniq test polojitelen?!?!?!

# 382
  • София
denis mersi za razqsneniqta. Kak e vazmojno kravnite mi rezultati da sa otricatelni, a vaginalniq test polojitelen?!?!?!

Пиши на кирилица, моля Simple Smile

Вагиналния тест какъв е?   PCR/ДНК тест или от ония бързите, които стават готови почти веднага - в АГ кабинета

И конкретно на въпроса - ако си била заразена преди по-малко от 15-20 дни - все още тялото не е реагирало на антигена /Хламидия/ и не е образувало антитела /това са първо  Иг.А и след доста време Иг.Г/ които да бъдат засечени в серологичните изследвания / венозна кръв/

# 383
извинявам се за латиницата Embarassed
 Проблема е такъв че преди 3 години лекувах хламидия и тогава ми се появи съвсем оскъдно течение в резултат на хламидията . Наскоро правих кръвен тест със стойности  ИгГ  2.2<9>11 и ИгА 1.5<9>11   а теста със секрет от маточната шийка е положителен а течението до този момент не е спирало Правих си и микробиология и цитонамазка- там всичко си е наред - уфффф ще се побъркам #Crazy сега предприех лечение с вибромицин и сумамед на своя глава Ето до къде стигнах с нашите необразовани лекари развих си хронична инфекция

# 384
Денис за PCR тест става въпрос

# 385
  • София
извинявам се за латиницата Embarassed
 Проблема е такъв че преди 3 години лекувах хламидия и тогава ми се появи съвсем оскъдно течение в резултат на хламидията . Наскоро правих кръвен тест със стойности  ИгГ  2.2<9>11 и ИгА 1.5<9>11   а теста със секрет от маточната шийка е положителен а течението до този момент не е спирало Правих си и микробиология и цитонамазка- там всичко си е наред - уфффф ще се побъркам #Crazy сега предприех лечение с вибромицин и сумамед на своя глава Ето до къде стигнах с нашите необразовани лекари развих си хронична инфекция

Какъв е коментара на лекаря?

ПП. Не е добре да си замоназначаваш лечение с АБ

# 386
коментара на лекаря е че това е най-трудно лечимата полова болест . Никога не изчезвала от организма. Пак предписва Сумамед за по 3 седмици и след 2 месеца отново започва всичко отначало. Някакси лекарите не го вземат много насериозно. а аз се побърках #Crazy

# 387
Има ли някакви билки които помагат срещу тази гад

# 388
  • София
коментара на лекаря е че това е най-трудно лечимата полова болест . Никога не изчезвала от организма. Пак предписва Сумамед за по 3 седмици и след 2 месеца отново започва всичко отначало. Някакси лекарите не го вземат много насериозно. а аз се побърках #Crazy

Консултирай се и с друг лекар.
Не е вярно, че не се лекува. Може да се излекуваш напълно, както и може отново да се заразиш

Билки, които да помагат при  Хламидия - няма

# 389
Денис,

имам един глупав въпрос, но се чудя вече няколко дена.

за да ми покрие застраховката изследванията, трябва да са изписани от док, а моето джи пи е много разбрано, но какво да и поискам за да съм сигурна че сме покрили цялото развитие на хламидията (прясна и стара) ?

благодаря предварително : )

Общи условия

Активация на акаунт