Хламидия - тема 2!

• 93 532
  • 779
  •   1
Отговори
# 360
Преди време се борих с този проблем, изписаха ми едно лекарство пиеше само по 1 таблетка от двамата партньори и въздържание няколко дни, много доволна бях и проблема се реши. Сега водя дебати с една гинеколожка имайки същия проблем, но не ми изписва това, а не пазя рецептата ако някой се сеща кое е това лекарство нека сподели моля!

# 361
  • София
явно не се е решил проблема, щом го има пак  newsm78
може би има нужда от друго лекарство.

# 362
Аз предполагам кое е било това лекарство, но няма да кажа Mr. Green
И аз като бамба мисля, че проблема не е бил решен. Пийте каквото ви е изписала гинеколожката.

# 363
не мисля, че проблема не е бил решен тъй като в онези моменти се подлагах на доста и прецизни изследвания, правихме и ин витро, после си карах и бременност.... Всичко трябваше да ми бъде изрядно. Настоящия проблем е явно новопоявил се.
Не мога да се съглася с вас! Но както и да е явно ще трябва да диря именно тези труднооткриваеми доктори за да получа отговора, който търся.
Все пак благодаря!

# 364
Всички титри ли бяха отрицателни и на двамата тогава?

# 365
  • София
Към Хламидия Трахоматис не се изгражда Имунитет - колкото пъти се срещнете с патогена, толкова пъти /или поне в 90% от случаите/ ще се заразите и ще протече инфекциозен процес.

Затова е добре на  2-3 години да се правят контролни изследвания, а при опити за бебе и по-често

# 366
здравейте,
за добро или лошо и аз се включвам.

имам правен така наречения сух тест, през февруари - отрицателен.
9 месеца по късно, и без бебе все още, по съвет на репр. спец. направих и имоногл. Г - положителен.

Chlamydia tr. IgG Elisa - 15.2 NTU - 9< negative//9-11 сива зона//>11 - положителен

утре съм на преглед, но бих искала да знам, самите стойности показват ли колко е силна инфекцията?

А също, през февруари с приятеля ми пихме Рулид и Флажил за откритата тогава Уреаплазма - възможно ли е това да е повлияло и на хламидията?

благодаря предварително : )

# 367
  • София
здравейте,
за добро или лошо и аз се включвам.

имам правен така наречения сух тест, през февруари - отрицателен.
9 месеца по късно, и без бебе все още, по съвет на репр. спец. направих и имоногл. Г - положителен.

Chlamydia tr. IgG Elisa - 15.2 NTU - 9< negative//9-11 сива зона//>11 - положителен

утре съм на преглед, но бих искала да знам, самите стойности показват ли колко е силна инфекцията?

А също, през февруари с приятеля ми пихме Рулид и Флажил за откритата тогава Уреаплазма - възможно ли е това да е повлияло и на хламидията?

Само IgG  -  не показва много, трябва  също и IgА /може да го пуснеш в същата лаборатория/

IgG,  ако е положителен, може:
- да показва става инфекция
- да показва разгърнат имунен отговор на нова инфекция

Лечението на Уреаплазмата не би провокирало /повлияло/ по никакъв начин Хламидията

# 368
Момичета,аз тотално зациклих.След опита за лапароскопия(много сраствания от стари операции),док реши да взима материал с биопсия,но на нея излезе само кандида.Възпира се да ми дава антибиотик за Хламидия,иска серологията която е положителна да е подкрепена и с директен тест,но за сега от никаде другаде не се появявя...Твърдят че и други бактерии давали положителни ИгГ и ИгА.Аз обаче ще полудея докато се намери причината за втората загуба на бебе.Не искам да започвам нищо докато не сме наясно,а имам усещането че няма и да се открие,едно е ясно-имаше инфекция,но каква?Аз от доста време се замислям сама да започна един курс с Азатрил на сляпо-поне няма да навреди ако не друго,че вече 4 месеца само се изследваме а нищо не лекуваме.

# 369
  • София
Момичета,аз тотално зациклих.След опита за лапароскопия(много сраствания от стари операции),док реши да взима материал с биопсия,но на нея излезе само кандида.Възпира се да ми дава антибиотик за Хламидия,иска серологията която е положителна да е подкрепена и с директен тест,но за сега от никаде другаде не се появявя...Твърдят че и други бактерии давали положителни ИгГ и ИгА.Аз обаче ще полудея докато се намери причината за втората загуба на бебе.Не искам да започвам нищо докато не сме наясно,а имам усещането че няма и да се открие,едно е ясно-имаше инфекция,но каква?Аз от доста време се замислям сама да започна един курс с Азатрил на сляпо-поне няма да навреди ако не друго,че вече 4 месеца само се изследваме а нищо не лекуваме.
[/b]
Шайни, само ти се чудя защо досега не си изпила вече антибиотика- но трябва и мъжа ти!
Действай и не се чуди-нищо не губиш.
А кои са тези бактерии дето дават положителен тест за хламидии- за първи път чувам такова нещо newsm78

# 370
здравей денис,
благодаря за бързия отговор : )

лечението, и за двама ни, е Азакс 500 по схема на 1-ви, 3-ти и 7-ми ден.

ако искам задълбочен поглед върху хламидията, към какъв специалист да се обърна? вирусолог?

# 371
[/b]
Шайни, само ти се чудя защо досега не си изпила вече антибиотика- но трябва и мъжа ти!
Действай и не се чуди-нищо не губиш.
А кои са тези бактерии дето дават положителен тест за хламидии- за първи път чувам такова нещо newsm78
Ами и аз не знам как се въздържам още,може би заради факта че от венозния АБ от болницата бях гъбясала и в устата и се лекувам още...та за това явно чакам.Сега на 20-ти отивам  да ми взима пак директен тест и да се започва нещо че времето си минава а аз направо марширувам на едно място.Някой от вас знае ли,Теохарова ще остане ли в центъра след ноември?

# 372
  • София
Шайни, отсега ти казвам, че директния тест ще ти е отрицателен- просто не си давай парите ooooh! ooooh!
Заедно с АБ за хламидии се взимат задължително противогъбични препарати. Посети Теохарова или й се обади по тел. Не губи повече време, защото лекуването може да ти отнеме повече месеци.
Повтарям за Н-ти път- директен тест показва САМО прясна инфекция, твоята не е такава.......

# 373
И аз съм сигурна че ще бъде отрицателен,нали си пусках 12 дни преди да загубя бебето:(.ДАи ми моля те неин телефон ако имаш да се уговорим кога да отида.

# 374
  • София
НЦЗПБ - сграда "Вирусология":
София 1233

бул. "Ген. Столетов" 44 А
номератор: 931 23 22 (24); 931 07 13; 822 01 50;
факс: 943 30 75
Др Теохарова търсиш

Общи условия

Активация на акаунт