Хламидия - тема 2!

• 93 399
  • 779
  •   1
Отговори
# 570
Сега намерих и още стари схеми на лечение - Аугументин от първият ден на цикъла 8дни 3*1, Нистатин 8 дни 3*1, Неуробекс 2*2, клотримазол- 6*1, след лечението Биогая 15 дни

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 22:43 от stefka.1982

# 571
Стефка, писах ти на лични(съобщение)

# 572
Стефка, писах ти на лични(съобщение)
Мерси много, но аз сега почвам да се чудя коя от двете схеми да почвам - дали тази която си ми писал ти /от ivankaka / или това което ми каза доки. Ох вече се побърквам явно #Crazy

# 573
каква схема ти назначи доктора?

# 574
Бихте ли препоръчали добър лекар за лечение на хламидия пнеумоние?

# 575
Здравейте, дами! Относно хламидията знам как се предава, как протича, как се лекува, но никъде не мога да намеря информация за това от къде се развива хламидията, кое я причинява. (от бактерия в организма ли идва или от проблеми с черен дроб, бял дроб и т.н) Ако някой знае нека сподели. Благодаря!

# 576
  • София
 Как от къде се развива?
Това е вътреклетъчен патоген, който попада в тялото през лигавиците / предимно по полов път/ и причинява инфекциозен процес. Има много сложен цикъл на развитие.Предвижва се от клетка в клетка - възпаленията имат възходящ характер - от влагалище през матка, до тръби, яйчници, стави ...

Ето ти картинка - как попада бактерията в тялото

# 577
  • софия
Здравейте.
Бихте ли разчели
Хламидия трахоматис IgG Ab S    <1:16 (-) отрицателен     NA      Enzime Immuno Assay

Хламидия трахоматис IgА Ab S    (-) отрицателен     NA      Enzime Immuno Assay

Благодаря

# 578
  • София
Здравейте.
Бихте ли разчели
Хламидия трахоматис IgG Ab S    <1:16 (-) отрицателен     NA      Enzime Immuno Assay

Хламидия трахоматис IgА Ab S    (-) отрицателен     NA      Enzime Immuno Assay

Благодаря

Нямаш Хламидия Simple Smile

# 579
здравейте,имам проблем и незнам каде да го спделя,надявам се да ми дадете савет.Имам сериозна вразка с едно момче,който ми е парвия интимен партнйор.Наскоро започнах да имам проблеми като цистит,парене и така нататак,отидох на гинеколог и се оказа че имам хламидии,но на партнйора ми теста му беше отрицателен,което е малко нелепо,за6тото е почти сигурно,че той ме е заразил.Започнахме веднага лечение,но сме млади,влюбени,а и тои след 20 дена заминава за голям период от време извън страната и не се сдържахме и правихме секс.Използвахме презервативрно тои се скъса и се наложи да взимам Ескапеле.Сега се притеснявам да не би хапчето да не повлияе заради антибиотиците за хламидии и да не се наложи да започнем наново с ле4ението.след секса дори получих сарбеж и между вагиналния и аналния отвор получих нещто като не раничка,а цепнатина на кожата и ме боли.Бих споделила с майка ми,защтото сме мн близки,но неискам да я разочаровам,че не сме се сдаржали да не бадем интимни за 2 седл при положение че дадохме над 100 лв за лекарства

# 580
  • София
Душичка. антибиотика си действа, ако е изписан какъвто трябва и толкова продължително, колкото трябва (обяснявам, при нас, с инвитрото, ни изписват антибиотик на трансфера, не всички доктори, но се прави). пиши на Иванкака да ти обясни как наистина да си излекувате хламидиите, защото в БГ масово лекарите изписват не лекуващи схеми. И не е задължително гаджето да те е заразило, има случаи на заразяване от басейни и т.н., заблуда е,че хламидиите са СТД.

# 581
здравейте

след прием на антибиотик за стара инфекция през ноември, бях посъветвана да повторя изследванята минимум след 3 месеца. също така ме предупредиха че е нормално имг Г да е повишен (предишната стойност беше 15, при същите референтни стойности)

ето и сегашните:
Chlamydia trachomatis Ig A 9.4      (-)отр.:под 9;гран.ст-т: 9-11;(+)пол.:над 11
   Chlamydia trachomatis Ig M 9.5      (-) отр:под9;гран.ст-т:9-11;(+) пол:над11
   Chlamydia trachomatis Ig G 18.1      (-) отр:под9;гран.ст-т:9-11;(+) пол:над11

как (по д*волите) е възможно. имам два "сухи" теста от март и декември, които са отрицателни : ((

предстои ми ин витро ... тази година ... ужасно се притеснявам тези резултати да не компроментират опита ми : (

моля дайте мнение, че с тези празници, кой знае кога ще се видя с док

# 582
  • София
здравейте

след прием на антибиотик за стара инфекция през ноември, бях посъветвана да повторя изследванята минимум след 3 месеца. също така ме предупредиха че е нормално имг Г да е повишен (предишната стойност беше 15, при същите референтни стойности)

ето и сегашните:
Chlamydia trachomatis Ig A 9.4      (-)отр.:под 9;гран.ст-т: 9-11;(+)пол.:над 11
   Chlamydia trachomatis Ig M 9.5      (-) отр:под9;гран.ст-т:9-11;(+) пол:над11
   Chlamydia trachomatis Ig G 18.1      (-) отр:под9;гран.ст-т:9-11;(+) пол:над11

как (по д*волите) е възможно. имам два "сухи" теста от март и декември, които са отрицателни : ((

предстои ми ин витро ... тази година ... ужасно се притеснявам тези резултати да не компроментират опита ми : (

моля дайте мнение, че с тези празници, кой знае кога ще се видя с док

Имаш ново заразяване /освен старата инфекция/ - трябва да повториш след 15-на дни в същата лаборатория Иг.А и Иг.Г

ПП
Ако старият щам на Хламидията не е лекуван правилно /АБ, дози, лечение на партньора и т.н./може да стане реинфекция -  с мутация на щама/

# 583
  • София
Delusion22, ако искаш да се излекуваш наистина, както и да си сигурна, че си излекувана, прочети всички постове и препоръки на Ivankaka тук в темата.

# 584
благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт