Всякакви въпроси относно съдомиялните - 8

• 48 586
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Аз да споделя, че нещо не съм доволна от тези еко таблетки от ДМ.
Също така да споделя и да попитам, каква може да е причината таблетката да не се разтвор? Паднала е в коша при съдовете и това е. Пуснах я втори път и пак същото? Също така ми прави впечатление че отвътре на тенджерите, дръжките на ножовете и пластмасовите кутийки винаги има капки, направо са си мокри? На какво се дължи това?

Много отдавна коментирахме, че на DM не са с добро качество. Предпочитаме Gruen Green, повечето момичета, които ползваме еко-таблетки сме доволни от тях. А щом таблетката на DM и на дъното не се е разтворила, че и втори път, значи проблема е в нея. Освен ако нещо не пречи на капачето да се отвори. Пластмасата почти винаги излиза мокра, не се притеснявай. Не е проблем на твоята съдомиялна.

# 181
  • Пловдив
Аз да споделя, че нещо не съм доволна от тези еко таблетки от ДМ.
Също така да споделя и да попитам, каква може да е причината таблетката да не се разтвор? Паднала е в коша при съдовете и това е. Пуснах я втори път и пак същото? Също така ми прави впечатление че отвътре на тенджерите, дръжките на ножовете и пластмасовите кутийки винаги има капки, направо са си мокри? На какво се дължи това?
Да не би да ползваш някоя кратка програма и за това да не се разтваря таблетката, а за пластмасовите съдове и дръжки  е нормално да са на капки...., но тенджерите.....мисля, че не е ок работата ---> оставяш ли миялната отворена преди да извадиш съдовете Simple Smile

# 182
за тенджерите зависи от покритието. Ако са тефлон или от този тип също остава влага на капки.

# 183
  • Пловдив
за солта на Апта никой нищо не каза-ок ли е Simple Smile)))) , за Медикс четох, че е едра , но не е ОК

# 184
Благодаря за бързите отговори  Simple Smile
Капачето се отвори и двата пъти. Първия на дълга програма и втория на къса и пак не се беше разтворила таблетката.
Таблетките съм ги пробвала на 3 програми и досега не съм имала проблем. Довечера ще пускам пак да видим, може наистина де е от самата таблетка.
Успокоих се за съдовете.
Да оставям отворена вратичката.
Да, точно така само тефлоновите са мокри отвътре, обикновените тенджери са сухи.

# 185
  • Пловдив
По препоръки на съфорумки аз също се ориентирах към Грюн Грийн, но както писах по напред, в момента няма внос заради лошото време инфо от вносителя, та се наложи да избера някакви други. Купих тези Еко на ДМ, мия вече 5-6 пъти на всякакви програми, ами добре си мият таблетките. Аз лично не виждам разлика с тези на Финиш, Квантум, които бяха подарък към миялната. Машината е Бош, ако има значение.

# 186
  • Пловдив
Аз да допълня едно негативно мнение за прах Бинго---един познат така си поразвалил машинката още на първото пускане нещо се запушила --->  техника го посъветвал да купи 5бр. течност за почистване с оглед на това,че щяло да му излезне по-евтино от колкото той да я отпуши  newsm78

# 187
за солта на Апта никой нищо не каза-ок ли е Simple Smile)))) , за Медикс четох, че е едра , но не е ОК

аз ползвам на Апта някои неща. От някои съм доволна от други не особено, но мога да пробвам солта. Каква цена е тази сол и колко килограма е?

Аз да допълня едно негативно мнение за прах Бинго---един познат така си поразвалил машинката още на първото пускане нещо се запушила --->  техника го посъветвал да купи 5бр. течност за почистване с оглед на това,че щяло да му излезне по-евтино от колкото той да я отпуши  newsm78
но и течностите за почистване едни цени държат Shocked 5х7=35 лева от бингото Joy
Аз намерих в Карфур за 3 лева нещо тази http://www.buerotechnik-weber.de/oro-frisch-aktiv-spuelmaschinen … er-inh250-ml.html

# 188
  • Пловдив

аз ползвам на Апта някои неща. От някои съм доволна от други не особено, но мога да пробвам солта. Каква цена е тази сол и колко килограма е?

Аз да допълня едно негативно мнение за прах Бинго---един познат така си поразвалил машинката още на първото пускане нещо се запушила --->  техника го посъветвал да купи 5бр. течност за почистване с оглед на това,че щяло да му излезне по-евтино от колкото той да я отпуши  newsm78
но и течностите за почистване едни цени държат Shocked 5х7=35 лева от бингото Joy
Аз намерих в Карфур за 3 лева нещо тази http://www.buerotechnik-weber.de/oro-frisch-aktiv-spuelmaschinen … er-inh250-ml.html

Мисля, че солта беше 1кг-3 лв. в Пикадили, а течността за почистване е супер, че на тази цена си намерила-аз до сега само Финиш ползвах, но ми се струваше излишно скъпа----онзи ден взех от Пикадили на Сомат- с 2лв. по-евтина от Финиш беше Simple Smile)) - за измиващите продукти не щадя пари, но за сол и почистваща ми се струват прекалено надути цените...

# 189
Солта на Апта за мен е О'К. Енито,купих я от магазинчето на пазара до чешмичката/Пробег/и беше 3.50 лв. за кг.

# 190
Солта на Апта за мен е О'К. Енито,купих я от магазинчето на пазара до чешмичката/Пробег/и беше 3.50 лв. за кг.

благодаря ти Hug Обаче скъпа ми идва. Аз купувам немска едра 2кг за 4 лева.

момичета, Дедо, слагам линк към другата тема да видим как да помогнем по питане на Sneakers. Някой имал ли е такъв проблем и как се е справил:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=564347.msg21080692#msg21080692

# 191
Енито, каква вземаш ти и от къде?

# 192
Енито, каква вземаш ти и от къде?

аз станах фенка на една марка май Joy
ето тази сол
http://www.buerotechnik-weber.de/oro-frisch-aktiv-spuelmaschinen … lich-inh2-kg.html
имаше я в магазинчето на Парчевич

# 193
А Сникърс ползва ли течност за изплакване? Ако да, според мен е от нея.

# 194
  • Добрич
Не,не съм вземала такава течност,досега само таблетки на ДМ съм ползвала,вече минах на Сомат. И сол съм зареждала,на 3-та степен ми е нагласена.И два пъти препарат на почистване на съдомиялна (един път на ДМ,втория на Сомат).  Други препарати не съм.

Това стана така от около две седмици,преди това нямах проблем с таблетките на ДМ,но последно като купих-вероятно са били друга партида или незнам какво,че се появи това.

Общи условия

Активация на акаунт