Всякакви въпроси относно съдомиялните - 8

• 48 269
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Моята е подобна на тази ,кошничката за прибори не заема много място,а и средната кошница се регулира.Измива чудесно въпреки малкото литри вода.Филтъра и аз го погледнах след около месец и беше чист.Половин зареждане все още не съм ползвала,просто откакто я имам някак започнах да цапам на поразия и я пълня до горе  Laughing Има програма за стъкло,а вратата може да се оставя полуотворена,но за себе си не виждам смисъл,досега не съм я оставяла.

# 391
Мисля, че вратата трябва да се оставя открехната, след като приключи с миенето.
Заради уплътненията на миялната. Не се лъжа, нали?

# 392
  • Ямбол
W, аз нямам 55 градуса, имам 60, която се води и бърза за 58мин, но вече най-често ползвам автоматичната, която пък ми и е много чудно как точно аджеба си изчислява колко са мръсни съдовете.

# 393
  • Добрич
Искам да се похваля че си реших проблема със съдомиялната донякъде!
Едно позната със същата съдомиялна имала същия проблем по вътрешната част на капака. Каза че с Циф спрей го изчистила. Нямах Циф и пробвах с обезмаслител Меглио,но не се промени нищо. Днес купих Циф и напръсках,разтърках и пуснах програма само плакнене-10мин и капака светна,като нов!
Изглежда това са някакви засъхнали петна,понеже като отворя капака и издърпам кошницата,ако има останали течности се разливат по него и засъхват. Явно таблетките не са достатъчни или по-скоро има е имало нужда от потъркване.
Сега ако мога и да оправя приборите,ще съм напълно доволна.

# 394
Здравейте!Днес си забелязах миялната,че издава някакъв звук,подобен на виене,не постоянно,но се чува.Миялната ми е Беко,на 4 мес.Някакви предположения или да викам сервиза направо?  bouquet

# 395
Моята преди няколко седмици се поразвали,та я водихме на ремонт. Сменяли турбината на работната помпа.Не ми е ясно какво са направили,но оттогава така вие. ..Ама мие пък  Mr. Green

# 396
Искам да ви попитам трябва ли след миене напълно да изсъхва вътрешността на миялната или мога да затварям вратичката дори и да не есъвсем суха? Притеснявам се да не се появи някаква миризма.

# 397
Няма да се появи, и аз не я изчаквам да изсъхне напълно. Но ако миеш вечер и отвориш сутринта тя си е почти суха и няма никакъв проблем.

# 398
Марисима, миризма ще се появи, ако не са чисти филтър и перки. Ако машината е чиста, миризма няма.
Влагата не й пречи.

# 399
Сникърс, при мен понякога се появяваха тези петна по приборите, по една тава и по една тенджера. Всичките метални, подобни на твоите. Това става, обаче ако е ползвана таблетка Финиш, но не всеки път (изтърквам ги с тел и препарат после  Tired). Четох някъде, че е реакция - препарат с метал, когато водата е много хлорирана, но не знам така ли е Simple Smile. Но с таблетки и гел Сомат, никога не се е получавало такова нещо. Аз също имах от финиш прах като сол по съдовете и миялната.

# 400
Момичета, взех почистващ препарат на Калгонит , но пише да го сложа в кошницата за прибори, а там няма как да влезе понеже са 3 по-тесни отделения. Къде да го оставя ?

# 401
Момичета, взех почистващ препарат на Калгонит , но пише да го сложа в кошницата за прибори, а там няма как да влезе понеже са 3 по-тесни отделения. Къде да го оставя ?

И при мен така, затова го заклещвах в решетките за чиниите, никакъв проблем и пусках най-високо градусовата програма, към 70 градуса ли беше... нещо такова.

# 402

И при мен така, затова го заклещвах в решетките за чиниите, никакъв проблем и пусках най-високо градусовата програма, към 70 градуса ли беше... нещо такова.

Абсолютно същото предприех и аз.  Laughing

# 403

Абсолютно същото предприех и аз.  Laughing

Няма проблеми.... ние да не сме за една съдомиялна  Mr. Green Laughing

# 404
Искам да разбера, къде се слага гела за съдомиялни?
Според указанието това е отделението за почистващия препарат т.е. там където се поставя таблетката. Но  така няма ли да потече по вратата? Имам само две отделения: едно за таблетките и едно за гланц.

Общи условия

Активация на акаунт