Всякакви въпроси относно съдомиялните - 8

• 48 247
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Не, Туиг. Мисля направо с рибата, да пусна и чорапите.
В горната кошница ще заредя и марулите за салатата. И ще чакам следващият бисер.

# 421
 Joy Joy Joy
корем ме заболя от смях с вас. А рибата осолявате ли я предварително?

# 422
  • о`майна лунна нощ е
Как може да задаваш такъв въпрос. В миялната ИМА сол. Аз ли да те уча.  ooooh!

# 423
Добър ден! За първи път пиша тук и се надявам на съдействието ВИ! Имам проблем със съдомиялната - на всички програми работи прекалено дълго (към 3,4 часа) , а преди си работеше нормално! Дали разбирате от това и как може да си го оправя сам?? Мерси предварително!

# 424
Г-н. Стефанов, а какво пише в упътването на машината?

# 425
  • Балчик
Как може да задаваш такъв въпрос. В миялната ИМА сол. Аз ли да те уча.  ooooh!

Joy

Какво ли още ще чуем, че правят домакините в машинките си. Crazy 

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 15:20 от Джемма

# 426
Г-н. Стефанов, а какво пише в упътването на машината?

Ми пише си нормални, кратки срокове на работа в зависимост от каква програма избера!

# 427
А машината чиста ли е?
Как е налягането на водата?
Заредена ли е с всичко необходимо - сол например?

Може да е нещо с електрониката. Не бих пипала, а бих се обърнала към оторизиран сервиз.

# 428
А машината чиста ли е?
Как е налягането на водата?
Заредена ли е с всичко необходимо - сол например?

Може да е нещо с електрониката. Не бих пипала, а бих се обърнала към оторизиран сервиз.

Всичко е наред..чистота, сол и водата... Не може ли да мине без сервиз:)

# 429
  • Балчик
Може, ако си от мъжете дето от всичко разбират. Wink
Ако е в електрониката нещо, по-добре се обърни към сервиза.

# 430
  • Варна
И аз мисля, че е най-добре в сервиз. Щом удължава цикъла, ще е нещо по програматора или друго електронно, което не е препоръчително да се пипа от нетехник. Успех!

# 431
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
От скоро се сдобих със съдомиялна AEG 60870 http://www.euroshop.lv/images/Aeg_F_60870_trauku_b.jpg Много съм щастлива, защото с години чаках тази покупка, а сега имам проблем Sad Проблемът е, че чиниите не излизат напълно сухи, някои имат нужда от забърсване с кърпа, което за мен не е нормално. В книжката пише, че се дължи на некачествен rinse aid, което според мен е гланцът, или че е празно отделението му. Тук четох, че не всички от вас ползват гланц, че не е задължителен и реших да не слагам допълнителни химии. Ползвам таблетки 3в1.  Ще съм благодарна на всякакви съвети за решаване на проблема  bouquet

# 432
Здравейте, момичета!
От скоро се сдобих със съдомиялна AEG 60870 http://www.euroshop.lv/images/Aeg_F_60870_trauku_b.jpg Много съм щастлива, защото с години чаках тази покупка, а сега имам проблем Sad Проблемът е, че чиниите не излизат напълно сухи, някои имат нужда от забърсване с кърпа, което за мен не е нормално. В книжката пише, че се дължи на некачествен rinse aid, което според мен е гланцът, или че е празно отделението му. Тук четох, че не всички от вас ползват гланц, че не е задължителен и реших да не слагам допълнителни химии. Ползвам таблетки 3в1.  Ще съм благодарна на всякакви съвети за решаване на проблема  bouquet

виждам, че си в Пловдив. За Пловдив е добре да има гланц и на средна степен да е регулирана дозировката му. Също и сол, без значение вида на таблетките. Предполагам си прочела в темите и за солта. Чиниите наистина трябва да си излизат сухи. Мокри понякога остават пластмасите и тефлон.

# 433
Аз също не ползвам гланц и понякога имам такива чинии. Нормално е ! Но това е като ги изваждам веднага след края на миенето. Ако отворя вратичката за малко, после са си сухи
 Peace

# 434
Купи си биоразградим гланц на Грюн грийн и няма да има нито химия, нито мокри чинии Peace

Общи условия

Активация на акаунт