Всякакви въпроси относно съдомиялните - 8

• 48 218
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
За съжаление не ми е по джоба.Затова сондирам мнения за среден клас марка.

# 496
  • Балчик
И аз мисля АЕГ, БОщ или СИменс. Ако и те са скъпи- Беко не е лош избор.

# 497
Здравейте. Аз си харесах съдомиялна на Сименс, но не мога да разбера дали има функция половин зареждане, защото намирам различна информация за машини с много подобни имена. Напр.: Пише модел SIEMENS SR 24 E 202 EU и че има половин зареждане:  http://www.techno-mix.com/product/6061/siemens-sr-24-e-202-eu , а пък тук пише модел Съдомиялнa SIEMENS SR 24E202 и пише, че няма функция половин зареждане:  http://www.technopolis.bg/b2c/details/684140/P11100501/Sadomiyal … SIEMENS-SR-24E202

Разгледах различни сайтове и пише различни неща. Някой дали има такава съдомиялна. Ако да, доволни ли сте от нея и има ли функция половин зареждане? Аз изплаквам съдовете преди да ги сложа в миялната(имам много стара Мидеа и искам да подновя  Wink ) и са почти чисти, а и не ядем/готвим супер много вкъщи и подобна функция би ми била полезна. В момента уж са на промоция в технополис до 10ти- не е ясно от каква цена е намалена, но това ми е допълнителна мотивация да отида да я купя и да не отлагаме повече. Виждам, че я има на доста сайтове, но не знам как стоят нещата точно при тях с доставка, гаранция и дали като цяло са коректни. Ще бъда благодарна, ако дадете мнение.  Simple Smile

# 498
http://siemens.expo2000.bg/index.php?route=product/product&p … mp;product_id=319 това са вносителите в БГ, пише че има половин зареждане

# 499
Когато търсихме нашата миялна, навсякъде препоръчваха електролукс от тези в по-поносими цени. Ние обаче намерихме БОШ за вграждане с много хубава отстъпка и това взехме.
Огледайте се за промоции, ако няма вероятно някой може да даде мнение за електролукс.

Половин зареждане никога не сме ползвали. Ползваме обаче програмата за кратко измиване.

# 500
  • Балчик
Когато търсихме нашата миялна, навсякъде препоръчваха електролукс от тези в по-поносими цени. Ние обаче намерихме БОШ за вграждане с много хубава отстъпка и това взехме.
Огледайте се за промоции, ако няма вероятно някой може да даде мнение за електролукс.

Половин зареждане никога не сме ползвали. Ползваме обаче програмата за кратко измиване.
Препоръчват, ама кой? Консултантите, нали?  Въпреки, че са едно с АЕГ, нямам хубави наблюдения за електролукса и съм доста предубедена. Те и моя приятелка и препоръчаха Електролукс, ама бере ядове, а препоръчалият си прибра комисионната.

# 501
Аз съм с Електролукс Интуишън от 4 години и съм много доволна http://www.technomarket.bg/files/ARTIKLI/09025248/image_thumb_600.jpg Никога никакви грижи не съм имала, дано и занапред да е така  Grinning Няма половин зареждане, но не ми е и трябвало. А и разходът на ток и вода и препарат съвсем не е кой знае колко голям, та да го мисля половин зареждане или бързо, пускам я като се понапълни, не правя сметка колко често и т.н. Някой път през ден, някой път 2 пъти на ден както се случи.

# 502
  • Пловдив
Аз съм с Електролукс- само ,че от по-малките, които стоят под мивката за 6 комплекта се води май- вече 3-та година и съм доволна. Само веднъж направи проблем - и той се оказа, че е от предозиране на препарат. Да не ме чуе дяволът сега  Laughing , единствения кусур , е че е малка. Само двама сме,но зимата като готвя повече я пускам по няколко пъти Simple Smile))))), лятото по 1 път на ден , изобщо не я щадя. Понякога я пускам дори само за 1 тава от големите Simple Smile)))))) . Живот и здраве, някой ден като се преместим в друг апартамент задължително ще купя от най-големите. Така, че първото, което ще препоръчам и аз е- който има място да си вземе от най-големите съдомиялни Simple Smile, а пък марката-според джоба-по мои наблюдения от евтините по-добре е Беко.

# 503
  • Балчик
Момичета,сега темата ще се превърне в отчетна и ще разберем колко от вас имат електролукс. Simple Smile Нищо лично, ясно е,че ще има и доволни, и недоволни. Но за мен щом има достатъчно недоволни марката не е надеждна.

# 504
  • Пловдив
Според мен не е въпрос дали ще стане отчетна, а когато някой реши да използва търсачката да намери мнения и да прецени сам за себе си. Сигурно има недоволни, аз лично не съм срещала, но не съм и търсила  Peace 

# 505
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Момичета,сега темата ще се превърне в отчетна и ще разберем колко от вас имат електролукс. Simple Smile Нищо лично, ясно е,че ще има и доволни, и недоволни. Но за мен щом има достатъчно недоволни марката не е надеждна.
Извинявай, а значи ли това, че и AEG не е надеждна тогава (нали са заедно)? А ако избирам между Bosch и Siemens... Коя? Смятах, че Siemens са по-добрите (т.е. по-висок клас), но се оказва, че някои модели са с пластмасова вана или че някои Bosch са доста по-скъпи (ако приемем, че цената има връзка с качеството - разл. програми и т.н.)...
 newsm78

# 506
http://siemens.expo2000.bg/index.php?route=product/product&p … mp;product_id=319 това са вносителите в БГ, пише че има половин зареждане

Мерси, Фри. И аз намерих подобно инфо. Явно от Технополис са се объркали. А някой знае ли какво точно представляват тези функции: Асистент за дозиране, Сензор за зареждане, Автоматично разпознаване на препарата. Аз ако слагам таблетка как точно ще си разпознае колко препарат да използва? Или полза от тези функции има основно, ако се използва течен/прахообразен препарат?  newsm78

# 507
  • Балчик
АЕГ е по-висок клас от Електролукс мисля. Макар, че както казах е трудно да се твърди нещо със сигурност и да се препоръчва. А и Електролукс имат имат хубави уреди, но във високия ценови клас. Аз лично бих си взела АЕГ, ако сега трябва да избирам, но съм пристрастна към марката.

# 508
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
... Аз лично бих си взела АЕГ, ако сега трябва да избирам, но съм пристрастна към марката.
Благодаря за отговора! А при колебание между AEG и Siemens пак ли би била пристрастна в полза на AEG? Извинявам се, че така изнудвам отговор, но се нуждая от ориентир...  Embarassed  Peace

# 509
  • Балчик
Честно казано не знам, ако разглеждам само тези 2 алтернативи, при равни други условия щях като теб да се двоумя много. Но понеже фурната ми е АЕГ и съм много очарована, а съдомиялната е под нея, чисто по женски критерий бих избрала АЕГ-то, но и Сименс бих си купила по принцип, ако сега наново избирах уреди. Май не помогнах много. Grinning Но по принцип съм фен на АЕГ още от време оно, когато бяха еталон за качествени уреди. Съдомиялната ми не е такава,защото не ми стигаха парите като правихме кухнята. Но някой ден , като тази предаде богу дух,се надявам да си взема АЕГ. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт