Всякакви въпроси относно съдомиялните - 8

• 48 175
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна

desideskata, първият път не бях вкъщи, но вторият път го направи към средата на програмата.
На една и съща програма го прави, нея използвам най-често.  Whistling

Гугъл дава следните варианти за проблем :
http://www.justanswer.com/uk-appliance/4aw0t-program-2000-apdw-2 … rror-flashes.html
F7. 7 Flashes. Flow meter failure. Flow meter defect. Water inlet valve defect or water inlet hose blocked.

просто насоки..

Не ми звучат добре тези насоки... Rolling Eyes

Как мислите, да викам ли техник или засега да изчакам? Thinking

# 631
  • София
Накой знае ли  освен в Карфур от къде още може да се купят таблетки за миялна  грин грюн

в Карфур отдавна търся и няма   

# 632
Можеш да си ги поръчаш онлайн - пишеш в Гугъл, ще ти излезе онлайн магазин, в него продават и гланца на Грюн грийн , който не съм виждала никъде другаде.

# 633
  • На Дунава
Накой знае ли  освен в Карфур от къде още може да се купят таблетки за миялна  грин грюн

Преди няколко дни си купихме 3 опаковки Грин грюн от Карфур на Цариградско шосе и не бяха последните. Нали не търсите (както би било логично) при препаратите за съдомиялна, а при ЕКО-препаратите?

# 634
Във варненския Карфур, Грюн грийн си е точно при препаратите за съдомиялна Peace

# 635
Накой знае ли  освен в Карфур от къде още може да се купят таблетки за миялна  грин грюн

Преди няколко дни си купихме 3 опаковки Грин грюн от Карфур на Цариградско шосе и не бяха последните. Нали не търсите (както би било логично) при препаратите за съдомиялна, а при ЕКО-препаратите?

в Пловдив са при другите препарати за съдомиялни. Май няма отделен щанд за еко-препарати в пловдивския. Може би за всеки Карфур е различно.

# 636
  • Стара Загора
момичета имам едно питане Embarassed,в чуденка съм,много харесвам тези сервизи,но се чудя дали стават за съдомиялна.Моля ако някой има впечатления ,нека пише.(имам в предвид дали самата форма става за подреждане в машинката)

# 637
Имам такива. Не само става формата, а даже е по-удобна за нареждане, особено купичките.

# 638
  • На Дунава
момичета имам едно питане Embarassed,в чуденка съм,много харесвам тези сервизи,но се чудя дали стават за съдомиялна.Моля ако някой има впечатления ,нека пише.(имам в предвид дали самата форма става за подреждане в машинката)
Точно същите имаме и са идеални и като форма, и като материал!

# 639
  • Варна
И аз ги имам  Simple Smile
Нищо им няма на подреждането, само трябва да се внимава при ваденето и прибирането на кошницата от самото раздрусване да не се завърти някоя чиния и ръбът и да висне, защото се закача по перките.

# 640
  • Стара Загора
благодаря момичета,много ми бяхте полезни,ще се обзаведа с такъв сервиз  Mr. Green

# 641
  • Манчестър
Здравейте! Имам въпрос: как да разбера, че машината иска сол при положение, че няма индикатор за сол? Вчера за първи път я позвах и действах според инструкциите като сложих в контейнера близо 1.5кг сол и 1л.вода. След време обаче как да разбера,че иска още?
И още един глупав въпрос  Embarassed Към машината имаше подарък таблетки Финиш. Те отгоре имат едно тъънко фолио. Маха ли се?  Embarassed

Тънкото фолио не се маха..то се разгражда от водата.

# 642
Снощи миялната /Еуролукс  #2gunfire/ не заработи. Изпомпи водата ,напълни новата вода и спря. Поне 10 пъти пробвах - не ще и не ще  Cry На какво може да се дължи  Thinking
Какво стана с твоята съдомиялна ? Вика ли техник?
Моята тази сутрин ми направи същият номер-пълни и се мъчи на завърти перките, но не може..И аз десетина пъти рестартирах,но нищо...
Ще я лекувам,то се е видяло newsm78 Но се изприщвам при думата"майстор"...

# 643
Виках техник, в сряда ще дойде. Май е циркулационната помпа, като мисля,мисля.... Толкова съм отвикнала да мия на ръка, че ....Гледам да хабим по-малко съдове, и готвя само в краен случай  Crossing Arms

# 644
Ох,ако е тя-скъпа е...
И аз така съм отвикнала да мия на ръка,че не мога и да си го представя вече..
А мъчи ли да завърти перките? Моята мъчи няколко пъти..

Общи условия

Активация на акаунт