Всякакви въпроси относно съдомиялните - 8

• 48 351
  • 740
  •   1
Отговори
# 225

В упътването на нашата съдомиялна пишеше преди да сложим сол да се налее 1 л вода. Mrs. L, по-добре погледни в упътването.

За нагласянето на степените моята е също комбинация от копчета.

# 226
  • Добрич
Е добре,някой да каже за Беко комбинацията за нагласяне на солта,моля!

# 227
Е добре,някой да каже за Беко комбинацията за нагласяне на солта,моля!

Кажи и модела, Сникърс.
За да може някой с този модел да я напише.
Ако ли не - да потърсим ръководство в Нет-а.

# 228
  • Варна
Sneakers, моята е Беко, но е друг модел. Като гледам пулта за управление на твоята е доста различен, така че може би няма смисъл да преписвам инструкцията, няма да ти свърши работа. Това, което ми идва на ума, е да отидеш в Технополис и да помолиш да ти снимат инструкцията. При мен упътването за настройките на степените на солта не е в самата книжка, а на един отделен хвърчащ лист, още се чудя защо така са го направили. Възможно е при твоята да е така, затова в нета да не можеш да намериш, ако е разпространена само основната книжка. И аз рових за твоя модел и това, на което попаднах е точно толкова постно описано, както в моята книжка. Този отделен лист е разковничето може би, така че него търси в някой от магазините за бяла техника. Просто изключвам вероятността да няма степени на настройките на солта.

# 229
  • Добрич
Sourcherry модела е DFS1511,ето го тук упътването: http://www.beko.ru/UPLOAD/DOCUMENT/27615_1775690100_AB_Kitapcik_GB_ga.pdf
но не пише настройката как става.
Mims* благодаря за идеята,ще отида в техмополис/техномаркет за упътване.

# 230

В упътването на нашата съдомиялна пишеше преди да сложим сол да се налее 1 л вода. Mrs. L, по-добре погледни в упътването.

Да, налива се литър вода Peace

# 231

Да, налива се литър вода Peace

Това принципно за всички съдомиялни ли важи?

# 232
Gigi , предполагам.
Досега и на двете нови съдомиялни, които съм имала така пише в упътването  Peace

# 233
Зависи откъде е купена машината обаче. Някои вериги правят тестове, преди доставката и в резервоарите има вода и не се налага доливане. Когато моята я доставиха, сипах само сол, защото си имаше вода.

# 234
И в нашата имаше вода. Даже отначало се усъмних нещо дали не е ползвана , защото имаше капчици в самата машина вътре  Mr. Green

# 235
И сега какво? Аз нито съм проверявала дали има вода нито съм сипвала вода, направо сол и това е? Проблем за сега нямам. А дали ще имам? Да сипя ли сега вода? И тази вода всеки път ли се сипва когато пълним със сол?

# 236
Гиги, като развиеш капака на резервоара, има ли вода?
Вода се сипва само при първоначалното зареждане със сол.

# 237
Гиги, като развиеш капака на резервоара, има ли вода?
Вода се сипва само при първоначалното зареждане със сол.

Tired Ще проверя довечера.

# 238
Като провериш - пиши Simple Smile.

# 239
Я и аз да се запиша тук като горд собственик на мама Бош-ка  Grinning
Засега изчетох всички теми назад и сега се чуствам като заършила висше за ползване на миялни  Laughing Сърдечни благодарности на всички момичета и на Дедо за безценните съвети.Да си призная хабер си нямах от миялни и моята е избрах наслуки,но като чета кусурите на моята са,че е малка (защото нямам място за голяма) и че перките са пластмасови.Всичко останало си е супер.Все още само я обикалям,но тези дни чакам да ми монтират кухнята и я мятам  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт