Всякакви въпроси относно съдомиялните - 8

• 48 352
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Белите петна са варовикови петна, от водата.
Ръждивите петна са от препарата.
Явно с нацелване ще успееш да постигнеш съдове без петна.

# 211
  • Пазарджик
Запис Peace
Ще Ви изчета малко по-късно, но ми предстои купуване на съдомиялна и тамата ще ми е от полза Simple Smile
Хубав ден!

# 212
  • в града на атомното слънце :)
И аз бях писала за проблеми с бели петна по съдовете. Ползвам препарати на СОМАТ. Започнах да слагам гел преди всяко пускане на машината. Проблемът се разреши почти изцяло. Съфорумките тук бяха писали, че е от СОМАТА, но аз 4 месеца ползвах само него и нямах този проблем. Добавям сол всяка седмица, не чакам да светне и да ме подсети, на 6 съм сложила количеството и гел - това е поне за сега решение, докато намеря друго Simple Smile  Peace

# 213
Влизам да се оплача - моето Марче нещо се повреди. Съдовете в долната кошница излизат мазни. След всякакви опити като профилактика с препарат за почистване, сваляне и почистване на перки и филтри е все така.
Не мога да преценя, дали само в долната кошница е проблема, тъй като горе редя чинии и чаши, а те така или иначе не са толкова мазни и замърсени, но тефлоновите ми тигани и тавите излизат все едно само съм ги обляла само с гореща вода.
В крайна сметка мъжът ми я извади и занесе в сервиза, където пък стоя близо две седмици и изобщо не я погледнаха - абсолютни безхаберници Twisted Evil Сега ще я носи в друг като толкова много се изнерви, че е готов да купим нова съдомиялна (аз нямам нищо против Mr. Green)
Яд ме е, защото машината е на три години. Навремето като я купувахме сглупихме и не дадохме малко повече пари за по-добра марка и сега ще защитим тезата "евтиното излиза по-скъпо".

Малко се разпрострях, ама знам, че ще ми съчувствате Wink

# 214
  • о`майна лунна нощ е
Твоето Марче от клана Мидеа ли е?

# 215
Твоето Марче от клана Мидеа ли е?

Тц, моето носи гордото название Crown  Laughing

# 216
  • Добрич
Всъщност,аз незнам от къде се регулира солта. Мислех си,че е от една скала на самата вратичка,
която се вижда на снимката от линка,но вчера напълних течност за изплакване и мисля,че от тази скала се регулира течноста,не солта. А долу при резорвоара за сол няма нещо,с което да се регулира. Цял следобед си търсих книжката с упътването,но не я намерих. Намерих подобно упътване в нета,но не пише  как се регулира солта,само къде се зарежда. Миалната е Беко.

Иначе,немога да дам още отзиви от миенето с течност,че има само няколко чаши вътре и не съм я пускала.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=564347.msg21080692#msg21080692

# 217
  • Варна
Sneakers, напиши кой модел точно ти е Бекото, ако е като моето ще ти снимам инструкцията за настройка на солта и ще ти я покажа. Прави се с комбинация от бутони.

# 218
  • Добрич
DFS 1511

# 219
Не мога да не се похваля с новата си придобивка Mr. Green

http://www.technopolis.bg/b2c/details/687407/P11110301~1/Sadomiy … ne-AEG-F65402VI0P

Сега я монтират.
Имам един въпрос, тъй като упътването не е пред мен, а ми се ще да я пуснат, след като я монтират.
В резервоара за солта се наливаше предварително литър вода и след това се изсипва солта?
Такъв спомен имам от предната Thinking

# 220
Веднага ти отговарям НЕ!
директно пулниш сол има си фабрично вода вътре
честито

# 221
Ааааа, благодаря!
Явно спомените ми, че излиза вода са точни, но защо излиза ми се губи Blush

# 222
  • Добрич
Аз стигнах до заключение че няма от къде да се настрои солта на моята съдомиялна. Пуснах я два пъти вече със течност за плакнене,пак излиза на капки. Като за начало я настроих на първа степен течността,за следващия път я увеличих на 2. Допълних и солта. Петната донякъде се поизчистиха.

# 223
  • Пловдив
няма как да не може да се настрои----сигурно е комбинация от копчета---при мен е натискам едното копче, като задържам , после врътвам на някоя програма и натискам поле няколко ппъти копчето.... и лампичката колкото пъти мигне на толкова съм настроила, трябва да намериш инструквия точно за твоя модел как е.. Simple Smile

# 224
  • Добрич
Намерих упътване в нета-никъде не е описано как се сменя степента,само как се пълни,сигурно този модел е така. А упътването така и не го намерих,прерових къщата,не вярвам да съм го изхвърлила.

Общи условия

Активация на акаунт