Всякакви въпроси относно съдомиялните - 8

• 48 344
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • с/у ОколоМръсТното
глория, провери дали отвора за мръсна вода е пробит (така да се каже) от монтажниците на кухнята. Слагат нещо като тапа и трябва да се махне това чудо.
И сипвай смело сол, докато индикатора загасне.

# 256
  • Троян
Здравейте,вече и аз мога да се похваля ,че станах собственик на съдомиялна.Още не ми е свързана,но вече има въпроси към вас.Направих тест за твърдост  на водата който показа 2 степен,а иначе съм от Троян на първа страница в таблицата е посочено ,че е 3 степен този район та питам на коя степен да настроя солта,на 2 или на 3 ?И има ли голямо значение тази една степен?Четох доста от написаното тук ,но ми е още каша в главата
Благодаря предварително!

# 257
Натали, зависи колко степени има машината. Ако водата в Троян е много твърда, то е редно да настроиш солта на най-високата степен на потребление.

# 258
  • Троян
Района се води със средно твърда вода,а степените на машината са 5 !Та затова се чудя на 2 или 3 да настроя твърдостта?

# 259
3 е по-добре.
В процеса на миене ще прецениш дали да не увеличиш на 4.
Но степен 2 е наистина малко.

# 260
  • Троян
Sourcherry,много благодаря за бързия отговор!!!

# 261
В Карфур Варна отдавна продават продуктите на Фреш актив - аз използвам тяхната сол от миналото лято. Иначе съм използвала таблетките на Кларо - много бях доволна но не са биоразградими, затова вече съм на Грюн - таблетки, гланц, препарат за почистване

Откъде купуваш гланца на грюн грийн  Praynig Аз в Карфур не съм виждала, нито другаде успявам да открия  Tired

# 262
Гланца го купувам по интернет, от Карфур купувам само таблетки, препарат за почистване и сол на Фреш актив

# 263
Здравейте!
Искам да си закупя керамична или йенска тава за фурната. Та да попитам кои съд е по подходящ за съдомиялна?
Благодаря предварително.

# 264
  • Варна
Здравейте!
Искам да си закупя керамична или йенска тава за фурната. Та да попитам кои съд е по подходящ за съдомиялна?
Благодаря предварително.

На етикетите на самите съдове обикновено е обозначено дали са подходящи за миене в съдомиялна.

# 265
Здравейте!
Благодаря предварително.

Аз използвам и керамични и йенски тавички - и двата вида се измиват перфектно в съдомиялната Peace

# 266
Здравейте!

И керамиката, и йената са напълно подходящи съдове, които търпят машинно миене.
Ползвам и двете - като тави, касероли, тигани - перфектни!

# 267
Момичета благодаря за бързите отговори.

# 268
  • На Дунава
Аз се включвам малко off-topic. Преди известно време някое от момичетата беше питала как се настройва солта на новите миялни Сименс. Аз най-после си намерих упътването (именно солта и при Сименс е на хвърчащо листче!) и поствам превода, дано все още въпросът е актуален:
1. Включва се машината.
2. Натиска се и се задържа третото копче от дясно на ляво на дисплея (при различните модели явно е с различно обозначение, но навсякъде е третото преди дисплея) и, докато е задържано, се натиска бутонът СТАРТ, докато се появи обозначението Н:.... Вместо многоточието ще стои някаква цифра, например 04, което е фабричната настройка на солта (от 7 възможни степени).
3. Натиска се копчето непосредствено преди дисплея. С всяко натискане се увеличава с единица степента на солта.
4. За да се запази настройката, се натиска бутонът СТАРТ.
това е! Simple Smile

# 269
  • Ямбол
Момичета как ви се струва тази машинка http://www.technopolis.bg/b2c/details/680540/P11110301~1/Sadomiy … ane-BEKO-DIS-5831
Трябва спешно да реша, че промоцията е до 8ми март. Ако някоя от вас я има, моля да сподели мнение

Общи условия

Активация на акаунт