Всякакви въпроси относно съдомиялните - 8

• 48 313
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Аз ще предпочета Фагор,имам пералня,която втрти по 2 пъти на ден,за година и половина не е правила проблем,ще видим по-нататък Simple SmileА от онзи ден имам и съдомиялна Фагор,доколкото знам,те са единствените уреди на  бг пазар с по 3 години гаранция  Peace

Аз с един въпрос-преди време някой беше пуснал снимка на начин на подредба на съдомиялна машина,ако може линк   bouquet
И още нещо-солта е задължителна,нали?-дори и да позлвам комбинирани таблетки?

# 301
  • Варна

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/82/Dishwas … n_for_loading.jpg
http://www.otoplenie.bg/userfiles/image/2009/04-01wm.jpg

И да, сол се слага задължително. Независимо от много в 1 таблетките.

# 302
  • Ямбол
 Здравейте, вече мога и аз да се похваля с нова помощница Днес я изпробвах и вече имам проблем, чиниите излизат със чучурки, солта ми е настроена на 5 от 6 възможни, понеже е доста варовита водата, имате ли идея от какво може да е?

# 303
Моля помагайте с координати на майстор за съдомиалня "Сименс" !

Мерси предварително!

# 304
  • Варна
Сега, и ако кажеш за кой град става въпрос, ще можем да помогнем. Laughing

# 305
Сега, и ако кажеш за кой град става въпрос, ще можем да помогнем. Laughing

Олеле, склероза  Mr. Green.
За София търся.
 Hug

# 306
А от онзи ден имам и съдомиялна Фагор,доколкото знам,те са единствените уреди на  бг пазар с по 3 години гаранция  Peace
Не са единствените - Аристона открай време са с 3год. гаранция, а когато са на някаква промоция им дават 5 г. Peace

# 307
А от онзи ден имам и съдомиялна Фагор,доколкото знам,те са единствените уреди на  бг пазар с по 3 години гаранция  Peace
Не са единствените - Аристона открай време са с 3год. гаранция, а когато са на някаква промоция им дават 5 г. Peace
И на Горение стандартната гаранция е 36 месеца  Peace

# 308
Дебка, преди няколко месеца се скапа пералнята. Препоръчаха ми майстор, който оправя и съдомиялни. Ако решиш, ще ти пиша телефон на ЛС. Лично аз останах доволна, при нужда пак ще го търся.

# 309
  • Добрич
Здравейте,
аз дето ви бях писала и преди за проблемите с моята съдомиялна-излизаха ми на гъги всички метални неща,даже и самия капак отвътрешната страна. 
Ами сменях таблетките,няма промяна,сдобих се с грю грийн и все така си излизат на дъги нещата и по някои прибори точици ръжда има дори. А немога да си намеря пустата гаранция,че да се обадя на сервиза. Все подреждам тези неща,ама на...сега като ми трябва я няма.

Извинявам се че се забавих доста с обратната връзка.

# 310
Сникърс, аз пък все се надявах, че машината ще се оправи, но уви.
Дедо сервиз ли каза при включването си по твоя въпрос?

# 311
  • Добрич
Да,сервиз каза,ще потърся пак тази гаранция и в крайна сметка ще си платя ако не я намеря.

# 312
  • София
Коя температура е най подходяща за не много замърсени съдове?Имам една програма авто-45-70градуса.Използвам повече нея-2 часа .Има и някаква еко-50градуса -повече от три часа.Пробвах и различни препарати и тъй и не уцелих точния.На повечето чаши и чинии им се измиха шарките.Обаче примерно от чай и кафе чашите отвътре си стоят с петна и особено от разтворимите витамини.

# 313
  • Пловдив
Да,сервиз каза,ще потърся пак тази гаранция и в крайна сметка ще си платя ако не я намеря.
а успя ли да намериш от къде се регулира степента на солта?

# 314
ditzve, за несилно замърсени съдове можеш да използваш кратка програма - 30, 40-минутна.
Шарките неминуемо в един момент избледняват, причината е агресивният препарат и некачествената посуда. Ако смениш препарата е много вероятно да запазиш декорациите по съдовете.

Общи условия

Активация на акаунт