Всякакви въпроси относно съдомиялните - 8

• 48 214
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Балчик
 Peace

# 541
Когато си купих миялната - преди около 5г. много сложно ми се струваше да слагам по 3 препарата за едни чинии и открих таблетите всичко в едно на Калгонит. Живея в район с много твърда вода - Русе. От както съм я купила не съм слагала сол или нещо друго. Не ми остават капки, чашите, а и всичките съдове се почистват добре. Сега като чета се зачудвам да започна ли да слагам сол или няма смисъл вече?

# 542
  • Пловдив
Според мен никога не е късно да се опита. Слагай-защото неслагането може да доведе до по-бързо скапване на машинката. Доста време сте заедно и би следвало да си я "храниш" със сол Simple Smile)

# 543
Опасявам се да не навредя повече, защото преди време майка ми не ползваше Калгонит за пералнята и при първото слагане се разскърца яко и правиха ремонт.

# 544
  • Пловдив
 newsm78 #Crazy еми викни техник да ти види омекотителя на водата в какво състояние е ако се притесняваш толкова..

# 545
  • Манчестър
Относно препаратите за миене наскоро гледах реклама по ТВ на Finish Quantum. Аз ползвам тях и съм много доволна. не слагам нищо друго. Машината ми е Индезит.

# 546
Момичета прочетох няколко странички назад, не откривам моя проблем и вече съм ужасно изморена.Машината е за вграждане, но забелязвам конденз в единия ъгъл, мисля не е нормално това, нали?Някой имал ли е подобен проблем, дали е от уплътнението или нещо вратата е проблем?
Притесняваме ме ,че ще се повреди плота и околните шкафове, кухнята е нова.

# 547
  • на Мелмак
Здравейте,момичета!
Чета ви от доста време и наистина сте много полезни с всичките ваши мнения,болки и проблеми с маяинките,аз нямам проблеми с моята и благодарение на тази тема се надявам да сведа бъдещите до минимум  bouquet Hug
Искам да ви попитам дали сте ползвали ето тези таблетки
http://eshop.ecomedia.bg/products/eco-produkti/eco-produkti-za-d … alni-i-sudomiqlni
Местихме едната пералня от единия апартамент в другия и така мирише на плесен,че не се трае,просто ужасно,искам да я изчистя основно!
Благодаря ви предварително!
П.П. знам ,че е тема за съдомиялни,но и доста мнения съм срещала тук за перални,извинете ме  Peace

# 548
etty775, линкът ти е блокиран. Бих те посъветвала да влезеш в темата Препарати за съдомиялна. Там обсъждаме таблетките. Доволни сме от Грюн Грийн, аз съм доволна и от Planet - от еко продуктите.

А също пишем за продукти за изчистване на съдомиялните.

Би било добре да пишеш там за този продукт и да кажеш кой е, защото сега не се разбира. Аз лично проявявам жив интерес към темата.

# 549
  • на Мелмак
etty775, линкът ти е блокиран. Бих те посъветвала да влезеш в темата Препарати за съдомиялна. Там обсъждаме таблетките. Доволни сме от Грюн Грийн, аз съм доволна и от Planet - от еко продуктите.

А също пишем за продукти за изчистване на съдомиялните.

Би било добре да пишеш там за този продукт и да кажеш кой е, защото сега не се разбира. Аз лично проявявам жив интерес към темата.
ок Peace

# 550
  • Балчик
Виж темата за перални, там тъкмо се обсъждаха препарати за почистване.

# 551
Момичета прочетох няколко странички назад, не откривам моя проблем и вече съм ужасно изморена.Машината е за вграждане, но забелязвам конденз в единия ъгъл, мисля не е нормално това, нали?Някой имал ли е подобен проблем, дали е от уплътнението или нещо вратата е проблем?
Притесняваме ме ,че ще се повреди плота и околните шкафове, кухнята е нова.

Може ли някой да сподели мнение, че иначе трябва да търся спешно нова  Praynig

# 552
Може ли някой да сподели мнение, че иначе трябва да търся спешно нова  Praynig

Потърси из нета някой технически форум за съдомиялни. Тук мамите не сме техници.

# 553
Никъде не излиза нищо, знам че не сте техници, но първи  ще се сблъскате с проблем евентуално.

# 554
basmachi, техник е добре да погледне. Според мен щипката на вратата (ключалката), вероятно е изпуснала.

Общи условия

Активация на акаунт