Всякакви въпроси относно съдомиялните - 8

• 48 206
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Стара Загора
момичета имам нужда от помощ,машинката ми нещо немия добре ,получават се едни петна по съдовете
http://kokovi4.hit.bg/DSC_0942%20(Small).JPG
http://kokovi4.hit.bg/DSC_0943%20(Small).JPG
http://kokovi4.hit.bg/DSC_0944%20(Small).JPG
освен това  напоследък се усеща една неприятна миризма от машинката.
Машинката я полвам около 2 месеца,редовно преглеждам филтрите(винаги са чисти),полвам таблетки сол и гланц финиш.След като приключи миенето ,изваждам съдовете  и на дъното на машинката има като бял прах,нормално ли е?
Моля помагайте къде греша ,или машинката нещо не е наред? newsm78

Викай техник машината е Помпата според мен не плиска добре вода и не изплаква хубаво и аз съм с такива проблеми
да се отчета,....1 взех проверих филтри ,перки ,всичко е чисто,винаги първо плакна нещата после слагам в миялна.
2 взех на финиш препарат за почистване,пуснах на дълга програма ,резултат-неприятната миризма изчезна .
3 вчера в кауфланд видях че има таблетки сомат на промоция с 40% по-ефтини ,взех си таблетки и днес пуснах машинката с сомат(до сега бях с новите таблетки финиш )резултат-кошница с чаши добре измити-ок,долната кошница с тенджери не е задоволителен резултат.
Мие ги,но не е все още  как то преди newsm78.

# 571
Аз тенджери мия само горе и въобще всички купи и чаши и неща които спират водата от долните перки да стигне догоре. "Таблетките на промоция" ще ти вършат работа само ако са комбинирани, или слагаш допълнително и сол и гланц, вие в Стара Загора сте с твърда вода доколкото знам.

# 572
  • Балчик
Тенджерите и големите съдове се мият долу- там напорът на водата по идея трябва да е по-голям. Но и аз слагам малки тенджерки горе и се измиват.Големи обаче няма как да се съберат там.Освен това не спират никаква вода, защото под долната кошница си има перка за целта.

# 573
аз си мисля че спират водата от долната перка да отива до горната кошница

# 574
  • Варна
аз си мисля че спират водата от долната перка да отива до горната кошница
То и няма нужда водата от долната да ходи до горната кошница, нали има горна перка.

# 575
Зравейте ,момичета всичко изчетох и много полезни нещица научих като бъдеща собственичка на тази вълшебна машинка искам да прочета и към каква марка трябва да се насоча но нещо не намирам такава тема ако някой ме опъти ще съм му много благодарна  bouquet

# 576
Аз бих купила ВЕКО. Добра цена и добро качество.

# 577
Днес си купих сол, за пръв път от както имам миялна, отварям мястото за сол, а там пълно с вода - нормално ли е? Изсипах солта върху водата, част от водата излезе, а друга остана, солта се намокри. После пуснах и измих съдовете и не видях никаква разлика в миенето. Да не съм объркала нещо със слагането на солта?

# 578
  • Варна
Всичко е точно. Нищо не си объркала.

# 579
  • Балчик
Няма как да видиш разлика в миенето, предполагам ползваш комбинирани таблетки. А и ако водата ви е мека, дори и да не са комбинирани пак няма да видиш разликата.

# 580
Искам да попитам вашите съдомиални справят ли се със загорели тенджери Hug
и каква марка са  bouquet

# 581
Справя се. Бош е, но е вече 7 годишна. Не знам новите как са. Например, нашата суши идеално, не се налага да се отваря след края на цикъла, сега не са така.

# 582
Моята е новичка, но си суши супер, след края на програмата всичко вътре е сухо, няма нужда да държа вратичката отворена. И не е Бош, но и тиганите си мие без грешка.

# 583
  • Балчик
Мие, да - Blomberg e, на 7 години е. Всички миялни сушат добре, защо мислите, че сегашните не сушат. Все пак то зависи от вида на сушенето и вида на материала. Никой не може да се похвали с това, че пластмасата му излиза суха.  Wink Не е от миялната, всички порцеланови и метални неща са идеално сухи. Peace

# 584

Справя се. Бош е, но е вече 7 годишна. Не знам новите как са. Например, нашата суши идеално, не се налага да се отваря след края на цикъла, сега не са така.

благодаря още повече се надъхвам , че ми е нужна миялна сега трябва да избера марка и модел Hug
надявам се да попадна на вълшебница Joy  и да не ми се налага да мия тенджерки и тигани
и може би какви функции е желателно да има , ще ми бъде от полза ако споделите от опит Peace

Общи условия

Активация на акаунт