Всякакви въпроси относно съдомиялните - 8

• 48 180
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Нищо не завърта, налива водата и спира до там.

# 646
Момичета, първо да ви се похваля, че след едноседмична употреба на машинката съм много доволна. То мързелива работа Simple Smile Много ме е яд, че да слушам мъжа ми взехме 45 см, но здраве да е! Все още не сме се запознали добре с нея, но след всяко миене щателно облеждам всичко измито. Няма точици, бели петна или неизмито. Явно съм нацелила настройките от първия път.

Искам да ви попитам могат ли да се слагат силиконови форми в миялната? Решила съм да си купя някоя друга, та се чудя дали ще трябва да се мият на ръка. Между другото смело ли се бутат във фурната тези форми? Не съм ползвала до сега и ми е дерт да не стане някакъв фал.

# 647
Искам да ви попитам могат ли да се слагат силиконови форми в миялната?

Може, но ти недей.
Силиконът има неприятната способност да поема миризми. Когато се мие машинно, силиконът ще поеме миризмите на препарата, който ползваш и после печивата ти ще миришат. А един път "дезодорирана" силиконовата форма остава така и трябва да се изхвърли.
Затова най-добре мий силиконовите форми на ръка, с гъба и препарат за миене на съдове.

В миналата тема един потребител сподели, че силиконовите форми за мъфини измил в миялната. После приготвил кексчета, които потресаващо ухаели на препарат Crazy.

# 648
Sourcherry , благодаря ти!   bouquet

# 649
  • София
Здравейте
двоумя се между тази
http://www.technomarket.bg/products/09061443/whirlpool-adp-450-wh
и тази
http://www.pazaruvaj.com/sydomijalni-mashini-c3171/midea/wqp8-b9241-p45337255/
Вашето мнение...
Снаха ми има от Мидеята вече втора година и е много доволна- но за първата - нищо не намерих...

# 650
  • Балчик
мИдея- не, снаха ти може и да е доволна,ако това и е първата миялна и няма с какво да сравнява. Naughty

# 651
  • Пловдив
Вземи си едно Беко и ще ти е мир на главата , портфейла и посудата  Laughing

# 652
Мидея !! / особено/ и Индезит - не ! Stop
И аз съм за Беко-то.

П.П. Вчера говорих с друг техник за моята повредена Гертруде /  Mr. Green-нали е немски Сименс /.
Където не завърта перките. Предположението е заминал кондензатор или уплътнение на мотора.
Утре ще се види къде е истината.

# 653
Моята я оправиха снощи. Както предполагах - циркулационната помпа, но се оказа, че може да и се смени само кондензатора /5лв/, а не цялата помпа /120лв/. Е, с труда и пътя ми излезе 75лв, но не е като 275, за колкото се бях подготвила.

# 654
 Hug Браво !!
Повредата явно е една и съща. Дано и при нас е тоя пусти кондензатор. На нас ни казаха нещо от порядъка ...7-8 лева  Thinking.Аааа, ако е 270 лева я хвърлям за части и купувам нова / втора употреба разбира се/ Мийле за 200.

# 655
И аз харесвам марката БЕКО

# 656
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Имам подобна на тази съдомиляна:

http://www.technopolis.bg/b2c/details/687363/P11110301~1/Sadomiy … -AEG-F-78002-IM0P

но нямам на идея за какво служат всички идикатори Sad
т.е. имаш основна програма и към нея добавяш разни екстри, та тези екстри неразбирам какви са точно, някой да може да даде повече инфо?

# 657
запис,и аз вече съм със съдомиялна и ще се нуждая от Вас,скоро ще по прочета нещичко и ще се включа:))

# 658
  • Ямбол
Здравейте, гледам за солта коментирате, моята е на последна степен и имам чуство, че и от марката сол зависи. То аз от скоро я ползвам, но първия път със сол на Сомат ми издържа 2 мес, втория път с Финиш 1мес. и сега съм на медикс, но още не ми е светнал индикатора. Само да кажа, не знам дали си внушавам, но като бях с финиша, чиниите ми бяха перфектни ако помните имах проблеми с петна по черните чинии

# 659
Здравейте, гледам за солта коментирате, моята е на последна степен и имам чуство, че и от марката сол зависи. То аз от скоро я ползвам, но първия път със сол на Сомат ми издържа 2 мес, втория път с Финиш 1мес. и сега съм на медикс, но още не ми е светнал индикатора. Само да кажа, не знам дали си внушавам, но като бях с финиша, чиниите ми бяха перфектни ако помните имах проблеми с петна по черните чинии

Не се бях замислила за марката.По-скоро не марката,а едрината на конкретната сол вероятно е от значение.Дедо навремето обясняваше защо да купуваме едра сол,ама де да търся конкретния пост? А Медикс е едра сол.От колко време си с Медикса?

Общи условия

Активация на акаунт