Осми клас преполовихме, дружно се успокоихме

• 39 034
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Дъщеря ми ходи предните 2 години, но за тази се отказа, защото е решила, че ще учи стоматология и е зарязала математика... Очаквах синковеца да отиде тази година, но и той се отказа... Състезанието не е лошо... От миналата година вече не са 3 задачи, а ако не се лъжа-6

# 346
Koko6kata, права си. Сега погледнах задачите, защото ги има на сайта на училището ни и се оказа, че първо са били 3, а от миналата година 6 задачите. Само където не са променили регламента. Въобще никой не се заминава май със сайта на училището и така си стоят стари неща, а за нови няма от къде да се види.

Иначе и на мен ми се струва интересно това състезание.

# 347
  • София
Leti, би ли постнала задачите или да дадеш линк?

# 348
# 349
  • София
10х:)

# 350
Може ако искаш след като ги видиш да споделиш за трудността им Simple Smile Или пък дали са интересни, въпреки че може да не са толкова трудни Simple Smile От типа задачки-закачки каквито ти ги обичаш дали има примерно Simple Smile

# 351
  • Sofia
Летисия , благодаря за задачките и аз / т.е. синковеца/  Laughing. Каза , че са интересни и , че тези от 2011 вече ги е решавал.
 Неговото мнение е , че биха затруднили много деца от нематематически училища  .

# 352
Така е, задачките не са особено лесни и наистина затрудняват децата от нематематическите училища... На мен много ми допада това състезание... Дъщеря ми също го харесва, но понеже така и не успя 2г да ги накара да ходят от училище и ходеше индивидуално, то тази година се отказа. А пък аз си бях намерила едно страхотно хотелче в Ловеч и си изкарвах страхотно 2 дена... Направо ще ми липсва тази година, че няма да ходим...

# 353
И мами да ви се похваля станахме първи със сестра ми. Сега се класирахме за зона и ще ходим във Варна(днес бяхме във Добрич, но не сме от Добрич, а от Генерал Тошево)
Ето и една снимчица на мен и сестра ми

http://www.album.bg/mynichkatanq/images/29304013/

А с тези шоколадови топки(които аз правих) ви черпя за нашето първо място.

http://www.album.bg/mynichkatanq/images/29304014/

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 17:55 от mynichkaTanq

# 354
И мами да ви се похваля станахме първи със сестра ми.

smile3501

# 355
Moonbaby благодаря ти  Hug

# 356
Таня, поздравления за първото място! И успех във Варна   bouquet

# 357
Много ти благодаря, бибиту!  Hug

# 358
  • София
 Simple Smile Браво, мъничка Таня! Страхотни сте! Винаги се радвам на хубави деца! Желая ви успех във всяко начинание!  И мерси за почерпката - топчетата изглеждат мнооого вкусни! Hug

# 359
Лети, не знам в колко часа започва състезанието.
Днес заминаха сутринта в 8 часа с влак и се прибират в неделя. Peace

Общи условия

Активация на акаунт