Осми клас преполовихме, дружно се успокоихме

• 37 800
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Даже синковеца като го прочете каза , че техният бил в пъти по-добре, с този щяло да му е много трудно да се справи.
Моята дъщеря ,като го прочете, в първия момент каза че е ,,гаден”,но след повторно прочитане каза ,че ,,всъщност не е труден,даже е по-лесен от миналата година ,по кратък е и вероятността да  се забрави някакъв важен  откъс е малко вероятна”.За 15 мин. гледане могат  да  се запомнят и подробностите с котките.

# 646
  • гр.Варна
Дъщеря ми каза :"не е честно,техния е по-лесен". Simple SmileНа теста направи една грешка. Peace

# 647
Нямам идея как успявате да накарате децата си не само да прочетат разказа, но и теста да направят Simple Smile
Моята не иска и да чуе за изпита не седмокласниците. Вчера и споделям нещата, които чета из нета за изпита, говоря си с една позната майка на седмокласничка и преживявам с нея и тя ми се чуди как ми се занимавало с тези неща Simple Smile
За нея сега е време само за релакс от натовареното учебно време и не иска и да мисли кой какви изпити има, та какво остава да гледа тестове и разкази Simple Smile

# 648
  • Варна
Моята вчера беше много съпричастна с изпита на седмокласниците. Имаме две близки дечица и си се вълнуваме с тях. Разказът тази година й се видя по-труден, с повече подробности, а теста по-лесен. На тестовите въпроси нямаше грешка, явно има следа от миналогодишното учене. Учителката им по БЕЛ в гимназията им била заръчала "всички под строй в 15 часа да сядат пред компютрите и да решават матурата за 12 клас". Като гледам досега са взели почти цялата граматика, сигурно до 12 клас ще се набляга на литературата.  newsm78

Сега ще чакам с нетърпение утрешния тест по математика. Обещала ми е да го реши, да видим колко трайни знания има. Grinning

# 649
  • гр.Варна
Да , и на мен ще ми е интересно, дали със същия ентусиазъм ще реши теста по математика. Simple SmileВсе пак това не е най-любимия ни предмет. LaughingЗапочна да решава и теста на 12клас,,каза че не е труден ,но не знам с него как се е справила. newsm78

# 650
  • Sofia
 И моят погледна теста и каза , че е елементарен. Не го е правил целия , на въпроса с цитатите сбърка само " На нивата". Това за матурата ми звучи идейно. При синковеца български тази година май въобще не се учи , та ще ми е интересно какво би направил.

# 651
Такааа, и аз като вас оставих отворен теста за да го реши  и да си свери часовника за трайни знания. Първо аз го прехвърлих, останах с впечатлението че е лесен (за елементарен чак не мога да кажа, но на мен ми се видя лесен). Девойката го погледнала и каза нещо от рода на "супер лесен тест"  Mr. Green  Не зная това похвално ли е за нашите деца, или министерството занижава критериите и сложността от година на година  newsm78 Все ми се ще да вярвам на първото - нашите деца са си най-  bowuu bowuu bowuu Пу пу ...
Текста лично на мен ми се стори странен, аз бих се затруднила да го преразказвам подробно.
Дано обаче седмокласниците да са се представили добре и да са доволни от резултатите на финала  Peace

# 652
Нямам идея как успявате да накарате децата си не само да прочетат разказа, но и теста да направят Simple Smile
Моята не иска и да чуе за изпита не седмокласниците. Вчера и споделям нещата, които чета из нета за изпита, говоря си с една позната майка на седмокласничка и преживявам с нея и тя ми се чуди как ми се занимавало с тези неща Simple Smile
За нея сега е време само за релакс от натовареното учебно време и не иска и да мисли кой какви изпити има, та какво остава да гледа тестове и разкази Simple Smile
Същото е при нас. Никакъв интерес. Даже се радва, че и други се мъчат така, както той се е мъчил преди една година.

# 653
И аз накарах моя син вчера да реши теста на седмокласниците по БЕЛ.
Незнам как не ми отказа.  Simple Smile Реши първия модул с една грешка, текста за преразказа не пожела да го прочете. Изненадах се, че помни всичко. Не го очаквах.

# 654
  • София
Добро утро на всички. Колко е спокойно при вас. Аз съм от седмокласната тема и още ме тресе и вътрешно, не само външно!  Mr. Green Mr. Green
Честит празник на всички! Много успехи за дечицата и родителите им разбира се!

Осмокласни мами, моля за малко помощ!  Praynig Praynig
Някой има ли теста, който се е паднал в ТУЕС миналата година?  newsm78 newsm78 Ние сме се запътили за там и сега решаваме задачи. Купихме си сборник, но в него има само от по-предишни години.

Моля мами помогнете!!  Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig Praynig Ще съм благодарна и за всякаква друга информация за задачи от ТУЕС!

# 655
  • дълбоката провинция
Naddya, надявах се, че ще сте новото попълнение в НПМГ, а вие... ТУЕС Wink
Успех!

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 16:41 от forttuna

# 656
  • София
Naddya, надявах се, че ще новото попълнение в НПМГ, а вие... ТУЕС Wink
Успех!

Толкова уверено казано, че и аз се замислих за къде сме?  Mr. Green Mr. Green Защо реши така?

# 657
Някой има ли теста, който се е паднал в ТУЕС миналата година?  newsm78 newsm78 Ние сме се запътили за там и сега решаваме задачи. Купихме си сборник, но в него има само от по-предишни години.

Моля мами помогнете!!  Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig Praynig Ще съм благодарна и за всякаква друга информация за задачи от ТУЕС!

Ще се свържа с моя позната. Нейния син кандидатства там миналата година. Ако пази нещо ще изпратя.

# 658
  • София

Ще се свържа с моя позната. Нейния син кандидатства там миналата година. Ако пази нещо ще изпратя.

Много ще съм ти благодарна.

# 659
Честит празник на всички   bouquet Да са ни будни и любознателни децата и занапред!

Общи условия

Активация на акаунт