Re: Какво, къде , кога 1

• 17 619
  • 1 301
  •   1
Отговори
# 1 215
densi -]щом следиш цирка отдавна,ще дадеш ли клипче на шоуто,което се очаква тук?Да имам представа за какво иде реч.Аз ги свързвам само с концертите на Пинк Blush.
Клипчета има много в нета, но не знам точно какво ще представят тук.

# 1 216
  • софия
Международният женски клуб открива Коледен благотворителен базар

Международният женски клуб – София организира за 17-а поредна година Коледен благотворителен базар на 4 декември 2011 г., от 10 ч. в Интер Експо Център.

Представители от 51 страни ще изкушават посетителите със специалитети и занаяти от целия свят, с подаръци, играчки, книги и др. на традиционния Благотворителен базар. Председателят на БТПП Цветан Симеонов участва в откриването на базара, заедно с политика Миглена Кунева и с кмета на София Йорданка Фандъкова. Инициативата се провежда за 17-и пореден път, като тази година участие са заявили 51 държави, а щандовете са над 70.
Годишният благотворителен базар е едно от големите събития за набиране на средства, организирано от Международния дамски клуб - София. Освен това, базарът дава изключителната възможност на общности и държави да представят пред българските граждани своите традиции, музика, национална кухня, литература, сувенири и др. На базара ще бъдат предлагани ястия и напитки от целия свят, произведения на изкуството, подаръци, играчки, книги, както и много изненади - томбола, танци и др.
 Входният билет е на стойност 3.00 лева, а всички събрани средства ще бъдат предоставени за финансиране на благотворителните проекти. Базарът ще е отворен за посетители от 11.00 до 17.00 часа. /БГНЕС /

# 1 217
Утре - неделя, 4/12 от 17 часа откриват ледената пързалка на Ариана, за ко=йто му се карат кънки;...

# 1 218
Утре - неделя, 4/12 от 17 часа откриват ледената пързалка на Ариана, за ко=йто му се карат кънки;...
Страхотна новина, благодаря!  bouquet

# 1 219
Вчера минахме през немския коледен базар и точно след 5 мин. се отказах
да продължа - блъсканица, опашка за греяно вино и месца, скъпотия ужасна.
Коледни играчки за елха с 1 лв. по-скъпи от останалите магазини.
Имаше немски коледни сувенири, но цената започваше от 60 лв. до 130 !!!!!!
Загледах се в един дядо Коледа, но 90 лв.  ...... да си  ги купуват германците ! Stop
Това само поглед в началото от 3- 4 къщички.
А в другите ... ?!!!

# 1 220
  • София
И ние вчера посетихме немския коледен базар. Отидохме към 11,30 ч. и изобщо не беше блъсканица - просто народ в рамките на нормалното. Цените също не ми направиха впечатление да са високи. Въртележката беше на смешна цена - левче. Ядохме, пихме, повеселихме се - останахме много доволни.

Преди това пък имахме желание да посетим благотворителния базар в Експо центъра, но там вече наистина беше ужасна блъсканица и се отказахме.  ooooh!

# 1 221
Вчера бяхме за пета поредна година в Експо центъра. Влизането беше доста проблематично, но между 11 и 12 часа се разглеждаше спокойно. И имаше какво да се купи.  Wink Този път видях, че са направили детски кът, но не го погледнах отблизо.

# 1 222
  • София
http://www.deteto.info/news.aspx?id=288

Сигурно, ще е много интересно. Малко ми се струва дългичко...

# 1 223
  • Русе/София

Ние ходихме и беше много интересно на детето.Но имаше и доста мъници/2-3 годишни/,които си плакаха през цялото време,и недоумявах защо родителите им ги държаха до последно.

# 1 224
  • София

Не е дълго, много бързо минава времето. Аз не обичам цирк и се чудех как ще издържа толкова дълго, но даже ми хареса. Първата част е около 40 мин., анкракт 15, после още около 40 мин.
Но това в линка е старата програма. Сега няма камили. Потърси сайта на цирка и виж там програмата.
На децата страшно много им хареса. На другите циркове, на които сме ходили, след антракта искаха да си тръгват. Тук - не.

Последна редакция: пн, 05 дек 2011, 15:52 от elita

# 1 225
  • София
Котаракът в чизми идва.... сигурно ще е голяма лудница....

http://mallofsofia.bg/bg/events/kotarak_v_mall_sofia/?utm_source … MamaIBebe_Kotarak

# 1 226
Сигурно ще е голяма лудница. Чудя се само дали лудницата ще е заради снимките с Котарака или заради специалната предпремиерна прожекция на филма. Според мен второто.  Simple Smile

# 1 227
А за предппремиерната прожекция билети ? Или в самият ден ?

# 1 228

спомням си, че четох някъде, че приходите от немския базар ще отидат почти изцяло за благотворителност.. може би това оправдава донякъде високите цени!
 Peace

# 1 229
  • софия
Момичета,знаете ли дали ще има коледен базар и парти на бг мама

Общи условия

Активация на акаунт