Предстои ми лапароскопия - тема 6

• 100 952
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
Когато сменяш лепенката промий раната с кислородна вода т.е. приятелят ти да го направи.
Ако държиш Попов да махне телчетата - иди в понеделник Wink Въпреки, че според мен спокойно можеш да идеш и при другия лекар в петък Grinning

# 151
Благодаря ти много  Hug

Иначе забравих да кажа, за който му предстои лапаро при Попов и е пушач, да се подготви, че няма да може да пуши докато е в болницата. Имало е случаи на припаднали и той е забранил. Но честно казано не е чак толкова гадно, аз не съм имала и ден без цигари, но докато бях там, не бих казала, че толкова много ми е липсвало.

# 152
Да кажа, че мен, като ми махаха телчетата, не ме боля изобщо. Не разбрах какво става, защото винаги в такива случаи гледам на другата страна.

Обаче да си кажа, че си смених без проблеми превръзката от болницата /изкъпах се с нея и я махнах/, видях си телчетата, промих си раната със спирт 70 % /така ми казаха/, изобщо не боля и си сложих водоустойчива лепенка.... Е, от тук нататък последва страшното. Като тръгнах да я махам тази лепенка и си видях всички роднини. До този момент, колкото и да ме е боляло, нищо не беше пред това да трябва да махна това чудо. Ревах си със сълзи. Честно ви казвам... имах чувството, че кожата ми ще си отиде с лепенката. Такова чудо!!! Следващата лепенка я бях орязала, така че да обхваща много минимална част от кожата, но нея доктора я махна с бързо и рязко движение, та нямах чак толкова грижи...   

# 153
Здравейте и от мен! Мина и моята лапароскопия, беше в четвъртък в Русе при д-р Хубчев, каза ми, че вече мога да забременея (дай боже) на самата операция ми е правена фенестрация на яйчниците, имах дренаж боля ме доста докато беше в мене, в събота ме изписаха, сега не усещам почти никаква болка, само леко придърпване от време на време Simple Smile в сряда пак ще ходим да ми свали конците и да ме прегледа, доволна съм от обслужването на болницата. Дано всичко за напред да е наред. Беше ме мн страх, но сега съм по-спокойна като мина операцията, каза ми да не бягам да не скачам, секс 1 месец да не правя и това, 2 дена да не се къпя и така.... дано на всички, които им предстои мине добре! Леки празници Simple Smile

# 154
На някоя от вас да се е случвало да получи лек обрив след операцията? Вчера забелязах, че съм се изринала, не ме сърби. И не е около лепенките, а по-нагоре, както и по гърба и ръцете. Не ми се иска да притеснявам доктора засега, та затова се чудех дали се е случвало и на друг? За последно съм имала обрив като малка, нямам алергии към нищо, поне до този момент  Rolling Eyes Дали е възможно да е от стреса покрай операцията?

# 155
На някоя от вас да се е случвало да получи лек обрив след операцията? Вчера забелязах, че съм се изринала, не ме сърби. И не е около лепенките, а по-нагоре, както и по гърба и ръцете. Не ми се иска да притеснявам доктора засега, та затова се чудех дали се е случвало и на друг? За последно съм имала обрив като малка, нямам алергии към нищо, поне до този момент  Rolling Eyes Дали е възможно да е от стреса покрай операцията?

задължително "притесни" доктора - най-вероятно си получила алергия. може да е от някакво лекарство. макар по описаните симптоми да не изглежда особено тежка форма, е добре да видят за какво става въпрос. поне ще си знаеш за в бъдеще и ще предупреждаваш в болниците.

# 156
  • Добрич
Здравейте, момичета. Искам да ви попитам листа за хоспитализация колко дни след издаването е валиден? 7 или 30 дни? Simple Smile

# 157
  • София
Момичета, правила съм си лапаро при д-р Попов преди 4 години в Шейново. Сега отново имам някои проблеми и смятам да го потърся. Само във Вита ли работи вече? Пишете, ако имате информация.

# 158
Здравейте, момичета. Искам да ви попитам листа за хоспитализация колко дни след издаването е валиден? 7 или 30 дни? Simple Smile

7 дни. Grinning

# 159
Момичета, правила съм си лапаро при д-р Попов преди 4 години в Шейново. Сега отново имам някои проблеми и смятам да го потърся. Само във Вита ли работи вече? Пишете, ако имате информация.
Той ме оперира януари месец във Вита и доколкото знам само там приема.

# 160
  • Добрич
Моята лапароскопия наближава, а не знам какво да си нося в болницата. Помогнете Praynig нощница, мокри кърпи, превръзки... а друго? Ще ви бъда много благодарна Hug

# 161
Моята лапароскопия наближава, а не знам какво да си нося в болницата. Помогнете Praynig нощница, мокри кърпи, превръзки... а друго? Ще ви бъда много благодарна Hug

Зависи. В "Селена" в Пловдив трябва да си носиш четка за зъби, дето се вика.

Аз носех нощница, но изобщо не ми дадоха да я сложа. Те ми дадоха при приемането, вечерта ми я смениха, защото беше изцапана и т.н.

Превръзки на мен ми бяха необходими. Другите да кажат...

Мокри кърпи не са ми трябвали, защото си имаше баня...

Храниха ни и вечерта и сутринта

За това се сещам аз...

# 162
  • Добрич
за Варна - Окръжна болница става въпрос. Ако някой е бил там да сподели опит, че си нямам и на идея как ще е.

# 163
Аз бих добавила шишенца с минерална вода. И кърпа за лице/ръце.
Моето лапаро беше в Ст. Загора. Не знам как е във Варна, но по-добре си вземи каквото се сетиш. По-добре да го имаш и да не ти трябва, отколкото да се чудиш откъде да си вземеш.

# 164
за Варна - Окръжна болница става въпрос. Ако някой е бил там да сподели опит, че си нямам и на идея как ще е.
И на мен ми предстои лапаро в Окръжна, при кой доктор си ти ?  Simple Smile
И във връзка с операцията аз пък искам да попитам здравната каса дали покрива цялата операция  Thinking , че идея си нямам как сттоят нещата. ... престоя ще си го плащам, но излседванията непосредствено преди операцията, а операцията?  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт