Предстои ми лапароскопия - тема 6

• 101 015
  • 766
  •   1
Отговори
# 405
  • Другата България
Няма как да знам, че си на 16.Но щом лекаря така е преценил-действай и не се притеснявай. Всичко ще мине ок. Peace

# 406
Моята лапароскопия (на киста 9см.) ще бъде в сряда във Иван Рилски ,Стара Загора.А толкова ме е страх  Rolling Eyes
Миналата година точно там ми беше направена лапароскопията заради киста. Не бях подлагана на упойка и операция дотогава. Какви ли не мисли ми минаваха, страхувах се. Всичко мина благополучно. Останах много доволна от екипа и обслужващия персонал в болницата. Важното е да се мисли позитивно и да се знае, че и това ще мине.  Hug

Желая на всички успех и бързо възстановяване Hug

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 18:11 от Palia

# 407
  • планетата Земя
Моята лапароскопия (на киста 9см.) ще бъде в сряда във Иван Рилски ,Стара Загора.А толкова ме е страх  Rolling Eyes

Не може ли като родиш да я правят?

# 408
Не,понеже при спукване или усукване е много опасно Shocked

И аз никога не съм лежала в болница,дано всичко мине благополучно Simple Smile

# 409
Не,понеже при спукване или усукване е много опасно Shocked

И аз никога не съм лежала в болница,дано всичко мине благополучно Simple Smile

Желая ти успех, аз след малко стягам багажа и утре сутринта дим да ме няма  Laughing

# 410
  • Другата България
Пиши после как е минало. Hug

# 411
Благодаря и на теб също и пиши после  Wink Аз във вторни вечерта влизам ,но операцията е в сряда сутрин...

# 412
Момичета, всичко ще е наред...  Peace

# 413
На мен ми се размина (засега) бях карала преди 1-2 седмици уртикария, но още не са ми изчезнали петната и ме пращат на алерголог и за тест за пълна упойка и чак след всичко това ще се върна в болницата за операцията.

# 414
  • София
На мен ми се размина (засега) бях карала преди 1-2 седмици уртикария, но още не са ми изчезнали петната и ме пращат на алерголог и за тест за пълна упойка и чак след всичко това ще се върна в болницата за операцията.
Нвдей да се радваш на това, че ти се е разминало. Не е хубаво да се отлага много операцията. Говоря от личен опит.

# 415
Нeдей да се радваш на това, че ти се е разминало. Не е хубаво да се отлага много операцията. Говоря от личен опит.
Подкрепям напълно.

# 416
  • планетата Земя

Обмисляла ли си да я направиш в София/Пловдив.Аз не бих легнала под ножа за планова операция,свързана с репродуктивното здраве в Панагюрище.
Даже не знаех,че има в болница в Панагюрище

# 417
 Здравейте, и аз във вашата темичка.
Откриха ми киста 4 см, тъй като си пазя всички снимки и изследвания от предишни прегледи, се устанави, че при миналогодишния преглед пак е била там.По принцип ходя при Ненов, но миналата година беше отпуска и реших да отида при Велев.Велев не ми е обърнал внимание, решил е че е фоликул, но една година по-късно кистата е там.Ненов направо ми даде да изследвам туморни маркери и секрет и иска да ме оперира.Вчера след ката взех маркерите, които са в норма, пак ходих да настоявам да пробваме с хапчета, но той е непреклонен, че няма да стане така и няма смисъл.Кистата е еднокамерна, по думите на доктора, изглежда не като проблемна, но защо не иска да пробвам по-друг начин, незнам.Раждала съм, никога не съм пила противозачатъчни, допада ми др.Ненов, но искам да знам , че съм опитала всичко преди да пристъпя към операция.Кажете вие какво мислите?Благодаря!

# 418
  • София
Довери се на Ненов, няма да сълажяваш. Не е от хората, които искат да те оперират само за да ти вземат парите. Киста на толкова много време се оперира.

# 419

Обмисляла ли си да я направиш в София/Пловдив.Аз не бих легнала под ножа за планова операция,свързана с репродуктивното здраве в Панагюрище.
Даже не знаех,че има в болница в Панагюрище

Има болница, хирургия и всичко си има... Доверявам се, защото екипа е доста добър (те не са от тук)

Нeдей да се радваш на това, че ти се е разминало. Не е хубаво да се отлага много операцията. Говоря от личен опит.
Подкрепям напълно.
А за отлагането не се радвам на мен щеше да ми е по доре утре са ме оперират и да знам че всичко е минало, а не да обикалям по доктори

Общи условия

Активация на акаунт