Предстои ми лапароскопия - тема 6

• 100 880
  • 766
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, аз съм нова тук и имам един въпрос и се надявам да ми отговорите, защото много се притеснявам. Моята лапароскопия беше на 15 този месец за премахване на задържан фоликул който стана на киста и другият яичник ми е надупчен , защото е бил с одебелена обвивка. След операцията имах зацапване което на 3 ден премина в по-силно кръвотечрние и днес ми е 5 ден и не спира, не е силно но ме притеснява понеже лекаря ми каза , че това е остатъчно кървене. Лапарато ми беше на 9 ден от цикъла. При вас как беше момичета кървяхте ли след операцията, много ще съм Ви благодарна ако ми отговорите Heart Eyes

# 46
  • Банкя
Забължително трябва да имате кр.група.
При д-р Новачков е супер

# 47
  • София
Здравейте, аз съм нова тук и имам един въпрос и се надявам да ми отговорите, защото много се притеснявам. Моята лапароскопия беше на 15 този месец за премахване на задържан фоликул който стана на киста и другият яичник ми е надупчен , защото е бил с одебелена обвивка. След операцията имах зацапване което на 3 ден премина в по-силно кръвотечрние и днес ми е 5 ден и не спира, не е силно но ме притеснява понеже лекаря ми каза , че това е остатъчно кървене. Лапарато ми беше на 9 ден от цикъла. При вас как беше момичета кървяхте ли след операцията, много ще съм Ви благодарна ако ми отговорите Heart Eyes

Не се притеснявай ... това е съвсем нормално. На мен след лапарото ми кървеше от плазмата с която ме бяха промили след процедурата и след това ми дойде цикъла, но малко по късно разбрах защото от тази плазма си ми течеше и въобще не можех да разбера кое е цикъл, кое е промивката хахахаха. Няма страшно. Ако има нещо което те притеснява се обърни към лекаря, който те е оперирал - той също ще ти даде инфо за всичко.

# 48
Моята лапароскопия е в в сряда.. Днес правих изследвания на 2 хормона, бяха ок.. друго не съм правила още..Стискайте палци!

# 49
  • София
Моята лапароскопия е в в сряда.. Днес правих изследвания на 2 хормона, бяха ок.. друго не съм правила още..Стискайте палци!

А правиха ли ти изследвания - туморни маркери, кръвна група, кръвни изследвания, урина, цитонамазка. влагалищен секрет?

# 50
тези днес са туморните маркери.. а утре предполагам останалите изследвания ще предстоят..
иначе туморните маркери са ми в норма - единия е 13, 43, а другия 49, 7..

# 51
Благодаря ти мила Alex за отговора, аз утре ще ходя да ми махат скобичките и ще питам за кървенето. Ако имате въпроси за лапарото питайте момичета ще ви отговоря Heart Eyes Simple Smile lovekiss

# 52
  • София
тези днес са туморните маркери.. а утре предполагам останалите изследвания ще предстоят..
иначе туморните маркери са ми в норма - единия е 13, 43, а другия 49, 7..

Ясно Simple Smile Ами не се притеснявай иначе...всичко ще мине наред и ще си спомняш с усмивка как си се притеснявала, а е било напразно Simple Smile . Иначе къде ще се оперираш - в коя болница ?

# 53
Днес ходих пак при личния да си искам направленията. Много се ядосах като разбрах, че не може направление за всички изследвания. Освен всичко трябваше да дам и този път 2.7 за направление, общо 5 и 40 без самите изследвания.
Току що пък разбрах, че съм 0+ група при майка и баща А+, а винаги съм мислила, че и аз съм А+.

Ох това, което ме притеснява обаче е, че ме боли долу много ниско вляво вече цяла седмица  Cry, но реших да не се обаждам на доки като така и така ще види какво се случва там в края на седмицата.

# 54
Здравейте момичета  Sad
Просто незнам от къде да започна и , с какво да свърша  Simple Smile
От февруари месец-2011г. ми се появиха болки в кръста в ляво.Отначало леки, но после се засилиха и  преместиха и отпред. Започнах аз ходенето по мъките - гинеколози, невролози, уролози , вътрешни и т.н, и т.н  #Crazy
Всички ми казват добре си, няма нищо сериозно.Смених сума ти ми такива докторчета, и накрая попаднах на един, който ми каза имаш киста на десния яйчник, ще правим лапароскопия за диагностика, и ако трябва я махаме.Речено сторено на 07.12.2011г. ми направиха лапарото.
След операцията доктора ми каза, че не са открили нищо, просто са ми отстранили някакво срастване от стара операция и са ми почистили яйчниците от поликистозата. На 9-ти ме изписаха и хоп аз отново с болки.От там та в болница св.Наум, приемат ме и там, започва едно лекуване на възпален нерв, защото изключиха да е нещо гинекологично при положение, че съм прясно изписана след операция. Правиха ми скенер и ме успокоиха, че нямам нито херния, нито дископатия.Побиха ми малко инжекции, ходих на физиотерапия и ме изписаха, нооооооооо болките не отминават. И вчера вече казах КРАЙ, отивам на ЯМР, там ще видят какво ми е на кръста.Отидох в Токуда, направиха ми ЯМР-то и познайте, докторката ми казва : " Момиче всичко с нервите и кръста ти е добре, обаче имаш огромна киста в ляво"  #Crazy Щях да припадна ви казвам, изпаднах в шок.Сега чакам да ми стане снимката и разчитането.Обаче незнам по какъв път да поема  Cry Cry Cry Cry
Моля ви за помощ и съдействие   bouquet

# 55
  • София
Отиди при добър гинеколог. Кистите се виждат добре и с вагинален ехограф.

# 56
Благодаря, въпроса е кой е добър????? ooooh!

# 57
  • София
От кой град си?

# 58

Живея в Златица, но не ме притеснява да отида и накрай България, за да открия най-добрия и най-вече този който ще успокои тези ужасни болки.

# 59
  • Банкя
Д-р Тюфекчиева-Майчин дом -София
Д-р Новачков Доверие

Общи условия

Активация на акаунт