Предстои ми лапароскопия - тема 6

• 100 880
  • 766
  •   1
Отговори
# 30
на мен веднага след лапарото ми тече 5 дни като цикъл,но по-слабо,и след това си ми дойде с 3 дни закъснение ,някъде на 32-33 ден от последната М. Peace

# 31
На мен си ми дойде на очакваната дата.

# 32
Здравейте, бих искала да ви попитам и нещо от суета: може ли да ми препоръчате мазило- кремче с което сте третирали белезите от операцията? Предварително благодаря. Усмивки на всички.

# 33
  • София
На мен ми казаха Контрактубекс, ама да ти кажа не ги мазах много. И въпреки това, една година по-късно два от белезите почти не личат вече.

# 34
Благодаря ти Весе:)

# 35
За белезите ,не мога да дам съвет дали да се мажат с нещо. Само ще споделя че на последното лапаро и аз реших да се мажа с нещо. Не че предишните две ми личаха ,но след третото се мазах. Не си спомням мазилото ама платих 100лв за него и сякаш не останах доволна. Малките разрезчета пигментираха станаха по-тъмни а иначе белезите с времето си ми стават с цвета на кожата . Понеже имам операция и от апендикс преди 15,16 години та мога да сравня. Нея не съм я мазала с нищо и е само един тънък разрез като косъм и си е с цвета на кожата ми .

# 36
Здравейте, момичета:)

от около 1 година имам киста на левия яйчник. Откри ми я доктор Вяра Джонгова. Тъй като аз не пих противозачатъчни и никога не съм пила ( противник съм на всякакви хормонални лечения ). Година по - късно, тази седмица бях повторно при нея и кистата ми е станала вече 3.78 на 4.80.
Препоръча ми лапароскопоия при Д -р Новачков - Доверие. Записала съм си час за преглед в понеделник.. Доста ми е притеснено.. Особено и след манипулацията.. Прочетох във форума доста позитивни коментари за клиниката и д-р, но все пак.. Как се чувставате след лапароскопия, може ли да се спортува активно, имате ли промяна в теглото? Каква цена да очаквам за лапароскопията в Доверие?

Благодаря много!!

# 37
SunshineIli, знам че от позицията на това да ти предстои  изглежда страшно, но операцията наистина ама наистина е миниинвазивна, много бързо почти всички се връщат към нормалната си физическа активност и спорт ( тези които го практикуват Simple Smile). Промяна на теглото не съм чувала при някои да има освен ако не се стопиш от тревоги  преди операцията, което би било безпочвено и напълно ненужно. Наистина не е никак страшно, при мен беше: заспах, събудих се леко отпаднала и сънена, до наспах се още и имах лек дискомфорт, който до няколко дни изчезна.  За цена в Доверие не мога да кажа, но запиши всичките си въпроси и тревоги и питай лекаря. Ако искаш питай и нас!  Нека силата бъде с теб, нищо страшно не те очаква, повярвай! Simple Smile Усмивки

# 38
Благодаря!

Аз изчетох много информация за тази процедура и някъде има и по - страшни мнения, но ще се опитам да не се панирам много:) в понеделник ще разпитам и доктора.. Не знам дали си внушавам, но от известно време ми се гади, особено сутрин и ме наболява малко:( Нормално ли е да е така... може би вече е прекалено голяма тази киста ли..

# 39

SunshineIli , за гаденето сутрин мисля , че е от нерви. Много често ми се случва.

# 40
Аз тази седмица влизам. Но така и не разбрах изследванията преди да вляза в болницата ли ги правя или като вляза предния ден. Защото вчера взех направлението от личния и той каза, че няма отделно направление за изследванията, т.е. ако трябва да ги правя преди постъпването-трябва да си платя..бихте ли ми разяснили, който знае. В Майчин дом ще влизам.
И още- и в МД ли дават техни си пижами или да си нося  newsm78

# 41
 Бубу , на мен седмица преди операцията ми правиха ПКК , урина и кардиограма при личния лекар. Аз също бях в МД. Като бях 2010г. ми дадоха тяхна нощница. Аз я облякох за деня на операцията. Когато получаваш нощницата ти искат някаква твоя дреха за залог. Не знам защо е така. Не че някой им е заритал за нощниците , но карай да върви. Желая ти успех.

# 42
Благодаря, voltarena
В такъв случай с това направление за хоспитализация, което ми е дал личния, мога ли да отида в някоя лаборатория и на екг да ми направят изследванията безплатно или пак да ида при личния да ми даде ново?

# 43
  • София
Направленията за изследвания са съвсем различни от това за хоспитализация. Дават се от личния лекар също.

# 44
Моята лична лекарка ми даде талон за безплатни ПКК и урина към направлението за хоспитализация.Мислех, че това си е задължително, но явно не е.

Общи условия

Активация на акаунт