Предстои ми лапароскопия - тема 6

• 100 952
  • 766
  •   1
Отговори
# 525
  • София
И моята беше в Шейново. Нещата бяха идентични. Кой те оперира теб, Алекс?

Чалманов

# 526
elica_2007, моето лапаро беше в Щерев София, мина за около 40 мин. сутринта. Бях с катетър, но там не даваха да се става целия ден, дори не беше препоръчително да се правят опити да сядаш в леглото. Аз неразположения не съм имала с катетъра, дори махането му не го усетих, но това е строго индивидуално Hug Не даваха никаква вода и храна да се приема в деня след лапарото, за да може организма да се изчисти по - бързо от упойката, от друга страна рискуваш да повръщаш много ако пиеш течности този ден. Вливаха ми системи, не помня какви и не съм била жадна или гладна. На другата сутрин ме раздвижиха и по мой избор ми донесоха вода и капучино. Преди обяд вече ме бяха изписали, дали хранителен режим и си обядвах в къщи Simple Smile
Нищо страшно, всичко минава много бързо, възстановяването също Simple Smile Успех  Hug

# 527
  • София
Мерси, Алекс.
Елица, моята операция беше почти 5 часа, а пак се възстанових супер бързо, така че не го мисли толкова.

# 528
Имала съм 3лапаро . Диагностично и оперативното бях в реанимация първия ден и вечерта с катетър. На мен ми беше неприятно с него и ми го свалиха ,сама ходих до тоалетната . Възстанових се много бързо до 3тия ден бях изписана и бях забравила. Третото беше пак оперативно ,но не съм била в реанимация ,няколко часа след това ме изписаха и си бях в къщи. Беше много неприятно последния път ,явно бяха сложили повече газ и ми беше много некомфортно .Коремът ми започваше все едно от сливиците. Така беше подут. Но всичко минава и заминава. Така че всеки път е различно. Не ми е ставало лошо от упойките .Цикълът си е идвал съвсем на време.

# 529
Благодаря ви момичета за съветите и споделения опит, дано и при мен мине всичко добре и бързо да се възстановя, че трябва да поема грижите по децата и особено малкия, който е лепнат за мен

# 530
Момичета утре постъпвам за лапароскопията, която ще е в понеделник, стискайте ми палци, защото мноого ме е страх Sad

# 531
Стискаме ти палци.Всичко ще бъде наред Peace

# 532
  • София
Ели, всичко ще е наред. После само ще те е яд колко си се притеснявала.  Hug

# 533
 veseto87 оо дано да си права и притесненията ми да са напразни, че сега направо имам чувството, че ще умра Cry Cry Cry

# 534
  • София
Стягай се момиче! Това е най-леката възможна операция. Ще видиш!  Hug

# 535
elica_2007 стискам ти палци и аз.
 В четвъртък и аз влизам за оперативно лапаро, и си мислех дали няма да има и някой друг по това време да се засечем в Селена. Много ще се радвам да се запозная с някоя от кандидат мамите  bouquet

# 536
 veseto87 дано наистина си права и да е лека операцията, а за стягането няма начин, трябва да се стегна, че мен ме чака
eva_dox аз ще съм в Св.София(Тина Киркова) утре отивам, и в сряда, ако всичко е добре трябва да се прибера( и да си призная така ми се иска вече да е сряда и да съм в обратна посока т.е. по пътя за вкъщи Grinning)

# 537
Аз в сряда отивам за кюртаж на матката, т.е. тази година с две упойки, ама... така дошло!!! Имам някакви натрупвания, които моят прогестерон не може да изчисти. Толкова ми е кът, че няма и накъде.

Ели, няма от какво да те е страх. Всичко ще е наред...  Peace

# 538
Ели, Ева, Герганка, стискам силно палци всичко да мине гладко Hug

# 539
Ели, Ева, Герганка  Hug Hug Hug Hug Hug всичко ще е наред момичета...

Общи условия

Активация на акаунт