Предстои ми лапароскопия - тема 6

• 100 944
  • 766
  •   1
Отговори
# 540
Ще, ще...  Heart Eyes

# 541
Момичета благодаря ви за всичко Hug
Аз вече се приготвям и след малко поемам към болницата, стискайте палчета за утре Cry

# 542
Ели, с теб сме! Дишай дълбоко, всичко ще отмине! Hug

# 543
момичета, ето ме е мен.

въпреки притесненията ми, М си дойде абсолютно по план, и сега вече си имам дата - 18 дек, т.е. следващия вторник.

малко ми притракват зъбите от притеснение ... а още повече нямам търпение да видя какво има отвътре : ))

# 544
Здравейте, момичета,
едва сега виждам, че я има тази тема тук. Аз вече минах през лапаро преди седмица, но ме тревожи това, че вече 8-ми ден ми зацапва кафяво, цикъла също трябва да ми дойде тези дни, но това не е цикъл. Според д-ра е нормално , каза ми че може и 15-тина дни да продължи и да не се тревожа. Нямах дренаж, не са ми махали нещо, само са огледали.
Ще съм благодарна ако момичета минали през операцията вече споделят мнение Hug
Успех НА ВСИЧКи на които предстои лапаро, бъдете спокойни, няма да усетите как ще се приберете у дома Hug

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 20:01 от roxxy_28

# 545
roxxy_28, не се тревожи за зацапването, определено е напълно нормално  Hug Аз минах през това лятото и мисля, че около 5-6 дена имах запацване. Пази се повечко и не се претоварвай, предполагам си болничен сега, почивай си. При всеки е индивидуално. Всичко ще мине преди да си разбрала, леко възстановяване  Hug

# 546
Звяра, благодаря ти, мила Hug. Явно при мен ще е по-дълго това зацапване Tired. Докторът е установил разкъсване на шийката на матката и при вкарването на инструментите явно се е разранило.... Днес обаче ми се струва, че ще ми идва цикъла, то си му е време..... Може би след това нещата ще се нормализират.
За всички дами, на които им предстои лапаро, непременно си носете нощница (не пижама), също ми искаха лигнин и термометър. Поне при мен беше така. Оперира ме д-р Ст. Славчев (Варна).
Успех, милички Hug

# 547
здравейте аз вече съм тук и най-сетне мина и моето лапаро в понеделник, а вчера във втрорник ме пуснаха, доволна съм от отношението на персонала и лекарите, операцията е била около 2 часа, имам 4 разрезчета, 1 на пъпчето и три точно под него едно до друго(където се прави секциото)малко трудно са я извадили голяма е била около 5 см., в неделя ще ми махат конците,няма да пиша повече , че все още не съм много добре и бързо се уморявам, а и разрезите ме приболват

# 548
  • София
Видя ли, а толкова се тревожеше!

Рокси, и аз мисля че е нормално. Моето зацапване не помня колко продължи, но премина в цикъл. А хич не му беше време.

# 549
Ели, бързо възстановяване Hug
Весе, Hug, ами всичко ще премине сигурно, но много се шашкам ooooh!. Поне съм си в болничен 1 месец и се надявам всичко да е наред Praynig

# 550
Ето ме и мен. Абразиото мина и направо не разбрах, както и друг път ми се е случвало. Сега ще чакаме резултата  Wink

# 551
здравейте момичета,

вчера много се притесних, защото моето лапаро ще го прави ковачев от аг варна, а не александров. а аз бях разбрала обратното : (

някой правил ли е лапаро при ковачев?

благодаря предварително : )

# 552
здравейте момичета,

вчера много се притесних, защото моето лапаро ще го прави ковачев от аг варна, а не александров. а аз бях разбрала обратното : (

някой правил ли е лапаро при ковачев?

благодаря предварително : )

Здравей delusion22,

аз също ходя при Александров, той ми препоръча лапаро, но аз много се  чудя още  newsm78. Та като говорих с него, той ми каза, че той прави операциите, но декември графика му е пълен и затова да се обадя отново януари. Та предполагам, че не може да те вмести в графика си, но това не означава, че трябва да го оставя на друг.

Защо не му кажеш, че не си съгласна и искаш да оставите за януари? Моля те дръж ме в течение какво се случва, защото и аз смятам да ходя там догодина

Благодаря!  bouquet

# 553
здравей  skuki ,

аз съм си пациентка на ковачев. още когато споменахме лапаро за първи път, той каза че ще го правят с александров. но сега се оказва че ще е с кисьов.

от една страна аз не искам да го отлагам, но от друга, от всичкото си четене, никъде не видях някой да е правил лапаро при него ... и така притеснението ми от самата процедура се прехвърли и в това как точно ще се извърши ... лудница  Shocked

държа да отбележа че аз много си харесвам ковачев, че каквото съм кълбо от нерви, човека винаги ми отделя нужното време за обяснения ... може би това е просто поредното ми нервно изпълнение ... и затова искам да знам - просто за собствено успокоение : )

# 554
здравей  skuki ,

аз съм си пациентка на ковачев. още когато споменахме лапаро за първи път, той каза че ще го правят с александров. но сега се оказва че ще е с кисьов.

от една страна аз не искам да го отлагам, но от друга, от всичкото си четене, никъде не видях някой да е правил лапаро при него ... и така притеснението ми от самата процедура се прехвърли и в това как точно ще се извърши ... лудница  Shocked

държа да отбележа че аз много си харесвам ковачев, че каквото съм кълбо от нерви, човека винаги ми отделя нужното време за обяснения ... може би това е просто поредното ми нервно изпълнение ... и затова искам да знам - просто за собствено успокоение : )

благодаря за уточнението! все пак ще се радвам, ако споделяш! Пожелавам ти успех от цялото си сърце!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт