Предстои ми лапароскопия - тема 6

• 100 939
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
но пък и всички ми казаха, че ако правя лапаро поне 15 дни ще съм в болнични и моя шеф като разбра индиректно ми каза, че такъв работник не му трябва ... Sad

Извинявам се за off topic-a, ама тоя шеф е направо отвратителен. А пък и ти не си длъжна да му казваш 2 месеца по-рано че ще имаш интервенция. Казваш му вечерта като си тръгваш от работа- да знае за следващия ден и така. Каквото повикало - такова се обадило. Докато си в болничен не може да те уволни. Аз при първата ми операция им казах 4-5 дена по-рано и при условие, че бях супер нова на работа и нищо не ми казаха. Направо не мога да повярвам, че има такива *** (шефове)!!  #Cussing out

Иначе след лапарото ми трябваха 5-6 дена да се чувствам по-нормално вече и да съм по-смела в действията си, но не съм се правила на герой да се върна на работа толкова бързо.
Успех   bouquet

# 106
Burton, наистина зависи какво работиш. Хубаво е обаче поне докато ти махнат конците или скобите да си в болнични и в къщи. Иначе в Селена те питат колко дни искаш. За шефа ти просто нямам думи. За мен това не е човек.

# 107
На мен ми казаха в болницата , че за лапаро максимума е 15 дни, не знам как дават 30...може да е за коремна..
А тоя шеф не знам кво да му обсъждаме..егати..в такива случаи си казвам, че всичко си се връща и чакам.
Аз не вярвам бизнеса да му се провали за 1 седмица отсъствие, а ако не му трябва жена, която иска да има дете да го напише в изискванията си да видим тогава Tired

# 108
  • Варна
И на мен ми предложиха до 30 дни. За първи път чувам някъде да дават до 15 newsm78

# 109
  • София
На мен ми казаха в болницата , че за лапаро максимума е 15 дни, не знам как дават 30...може да е за коремна..
А тоя шеф не знам кво да му обсъждаме..егати..в такива случаи си казвам, че всичко си се връща и чакам.
Аз не вярвам бизнеса да му се провали за 1 седмица отсъствие, а ако не му трябва жена, която иска да има дете да го напише в изискванията си да видим тогава Tired

Бубу ,

Ами навсякъде във всяка една болница дават за Лапароскопия по 30 дни, може ти да кажеш, че не искаш 30 и да ти дадат по малко, НО максимума за тази операция е 30 дни. Незнам кой те е излъгал, че са 15 дни ( макс ).

# 110
Аз правих лапароскопия, съвместно с хистероскопия в Мемориал Хоспитал в Истанбул на 25.01.2012г. от 11,30 часа. Пътувах с автобус вечерта за България - без болки и проблеми и на другия ден бях на работа Peace

# 111
  • София
Аз правих лапароскопия, съвместно с хистероскопия в Мемориал Хоспитал в Истанбул на 25.01.2012г. от 11,30 часа. Пътувах с автобус вечерта за България - без болки и проблеми и на другия ден бях на работа Peace

.Надежда.,

А не ти ли предписаха някакво лечение след това ? Каква беше цената за лапарото и престоя ?

# 112
ЗДравей, аз правих лапароскопия в Гърция. ИМах киста на десния яйчник. Имам и диск с операциятаи сега доста неща сами ясни, но няма резултат. Процедурата там беше: влезнах на 30 януари към 10 ме взеха, не са ми правили клизма, просто не бях яла от предния следобед и не бях пила вода. Сложиха ми една инжекция в хълбока и скоро ме взеха. Събудих се в стаята и вечерта си тръгнах. След 5 дни ми свалиха конците.

# 113
  • София
ЗДравей, аз правих лапароскопия в Гърция. ИМах киста на десния яйчник. Имам и диск с операциятаи сега доста неща сами ясни, но няма резултат. Процедурата там беше: влезнах на 30 януари към 10 ме взеха, не са ми правили клизма, просто не бях яла от предния следобед и не бях пила вода. Сложиха ми една инжекция в хълбока и скоро ме взеха. Събудих се в стаята и вечерта си тръгнах. След 5 дни ми свалиха конците.

Menelaos,

WOW а не ти ли дадоха болничен, поне 1 ден защо не са те държали в болницата под наблюдение? А след това не ти ли предписаха лечение - Золадекс??

# 114
Моята лапароскопия беше във Вита, един ден болничен престой. Дадоха ми отпуск една седмица - толкова поисках - за това време напълно се възстновяваш в повечето случаи, но в началото трябва да се щадиш Simple Smile

Някой беше питал по-горе за мазане на белезите - аз слагах само антибактериална пудра около 10-15 дни след операцията. Сега, една година по-късно, почти не се забелязва къде са белезите, така че не се тревожете за тях, минават с времето  Grinning

# 115
Здравейте момичета, аз писах по- нагоре за моята лапароскопия, която беше на 15 02 тази година и мина добре махнаха ми задържан фоликул на левия яичник и десния са го надупчили защото е бил обвит в слуз. А сега искам да ви попитам кога ви се възтанови овулацията след манипулацията защото след този цикал лекаря ми каз че е нормално да нямам , а друг лекар каза , че би трябвало да имам , защото се получавало хиперстимулация след лапарото и не е нормално да нямам . Благодаря ви предварително за отговорите, много съм притиснена защото ходя по мъките вече 4 години и от всичко се плаша Cry

# 116
Здравей Алекс, операцията я прави братовчед на съпруга ми. Той прецени, че мога да си отида вкъщи и се прибрахме. Операцията беше в частна клиника  и там вниманието и грижата са на високо ниво. И така.  Изчакахме два месеца и този пробвахме, сега очаквам ....но тъй като не усещам нищо явно ме чакат опити.

# 117
Здравей Алекс, операцията я прави братовчед на съпруга ми. Той прецени, че мога да си отида вкъщи и се прибрахме. Операцията беше в частна клиника  и там вниманието и грижата са на високо ниво. И така.  Изчакахме два месеца и този пробвахме, сега очаквам ....но тъй като не усещам нищо явно ме чакат опити.
[/quote

Забравих да отговоря, че абсолютно никакви лекарства не са ми давани, нито обезпобяващи след като си тръгнах. за тези 2 месеца яйчникът се беше затворил Simple Smile

# 118
Здравейте!Нова съм във форума и ми трябва малко инфо.На 12,04 ми предстои лапаро,готова съм с необходимите изследвания,само не разбрах трябва ли задължително да имам преглед при алерголог?Става въпрос за Вита.Благодаря Ви предварително!
Бъдете здрави!

# 119
Здравей, аз също имам насрочено лапаро във Вита след седмица. На моя лист, който ми дадоха, пише че "при данни за алергия" трябва да се отиде при алерголог. Тъй като при мен няма такива данни, смятам да не ходя. Предполагам че там на място ще ти направят тест за упойката, която ще използват, така че аз поне мисля, че не е задължително, ако досега не си имала алергични реакции към нещо.
Теб защо ще ти правят лапаро, ако не е тайна де Simple Smile При Попов предполагам?
Желая ти успех! И ако имаш желание, много ще се радвам, ако разкажеш как е минало.

Общи условия

Активация на акаунт