Предстои ми лапароскопия - тема 6

• 100 965
  • 766
  •   1
Отговори
# 165
за Варна - Окръжна болница става въпрос. Ако някой е бил там да сподели опит, че си нямам и на идея как ще е.
И на мен ми предстои лапаро в Окръжна, при кой доктор си ти ?  Simple Smile
И във връзка с операцията аз пък искам да попитам здравната каса дали покрива цялата операция  Thinking , че идея си нямам как сттоят нещата. ... престоя ще си го плащам, но излседванията непосредствено преди операцията, а операцията?  Crazy

Навсякъде е различно явно. Касата покрива, но доколко - не знам. На мен ми се наложи да си взема фактура и се оказа, че в нея платените от мен пари фигурират като "Избор на лекар"...  Hug

# 166
  • Добрич
за Варна - Окръжна болница става въпрос. Ако някой е бил там да сподели опит, че си нямам и на идея как ще е.
И на мен ми предстои лапаро в Окръжна, при кой доктор си ти ?  Simple Smile
И във връзка с операцията аз пък искам да попитам здравната каса дали покрива цялата операция  Thinking , че идея си нямам как сттоят нещата. ... престоя ще си го плащам, но излседванията непосредствено преди операцията, а операцията?  Crazy
При д-р Жеков съм. А ти? Той ми каза, че касата покрива всичко и никакви пари няма да ми стува, освен ест. престоя, който мисля че е 2% от миним. заплата, т.е 5.80лв вече. Даде ми лист за изследванията и предполагам че и те ще са безплатни, но нямам идея. Твоята лапароскопия за кога е назначена. Аз в неделя постъпвам за изследвания, и понеделник съм на линия  Simple Smile Хубав ден на всички!  bouquet

# 167
И аз съм при д-р Жеков : ))
Моята е за 28.05. на 27 - хоспитализация.
Много ти благодаря за инфото и ти стискам палци, пиши после как е минало.

# 168
vilityy , още едно въпросче  Embarassed д-р Жеков каза ли ти точно какви изследвания ще ти правят в деня преди операцията, че тук из форумите чета различно ... в този лист, който ти е дал пише ли какви са?

# 169
  • Добрич
vilityy , още едно въпросче  Embarassed д-р Жеков каза ли ти точно какви изследвания ще ти правят в деня преди операцията, че тук из форумите чета различно ... в този лист, който ти е дал пише ли какви са?
Не ми каза какви точно, а на листа разчитам само "мед. изследвания -  нещо си", и това е. На теб защо ще ти правят лапаро? Аз съм с киста. Моята операция е на 14.05, а на 13 - хоспитализация. Благоадаря ти. Ще пиша след това Simple Smile ... то не остана, ей сега ще дойде неделя и отивам

# 170
И аз съм с киста.. януари разбрах, а е там от преди януари със сигурност, пих Дуфастон..ама никакво подобрение и ще трябва лапаро, няма как.
Ама аз по принцип съм при друг доктор и той ме запозна с Жеков. На теб Жеков ли ти е по принцип? Изглежда готин:)

# 171
  • Добрич
И аз съм с киста.. януари разбрах, а е там от преди януари със сигурност, пих Дуфастон..ама никакво подобрение и ще трябва лапаро, няма как.
Ама аз по принцип съм при друг доктор и той ме запозна с Жеков. На теб Жеков ли ти е по принцип? Изглежда готин:)
Не, аз съм от Добрич. И моята гинеколожка ме прати при Жеков. Наистина изглежда готин и разбран. И моята ситуация с кистата е същата. Само че от края на декември месец, а тя е там от септември, но предната лекарка ми изписа Диане 35, без да ми каже че имам киста и тя е нарастнала до декември и взе да ме боли. При мен подобрение никакво нямаше, даже увеличение при последната менструация Sad

# 172
А вие колко време след лапарото започнахте да мажете с кремчета за белези? И нормално ли е да са ми леко изпълкнали раничките, минаха около 2 седмици от лапарото.

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 19:58 от Sisley666

# 173
Аз ще си остана с белег, ама много си го харесвам. Нямам скрупули за тези неща. Минала съм през нещо, остава белег...  Simple Smile

# 174
Колко големи са тези белези? Rolling Eyes

# 175
Моя е 1,5 - 2 см. и е вътре в пъпа, но за всички е различно. Имам около мен още три момичета с лапароскопии, коя е под пъпа, коя е над пъпа. Едната беше след мен и вече белега не й се вижда, а беше с по-голям разрез. Всичко е относително и до организъм...

# 176
Сисли, нормално е да са изпъкнали. Все пак са минали само 2 седмици Wink
При мен година след лапарото белезите все още си личат, но не толкова много. Просто аз съм с изключително бледа кожа и всичко си личи по мен. Не съм ги мазала с нищо.
Но и аз като Герганка си ги нося с гордост.  Mr. Green

# 177
Мерси, Сънчи - Пънчи  Hug Наистина не знам какво да очаквам, понеже не съм имала кой знае какви рани и не съм им обръщала специално внимание. Изобщо не знаех дали е нормално да са изпъкнали Simple Smile
Иначе белезите не ме притесняват толкова много, има си някакъв чар в тях, но все пак ми се иска да се заличат доколкото е възможно. Тази на пъпа и при мен е вътре, предполагам че изобщо няма да се забелзязва след време.

# 178
Сисли, щом искаш да ги заличиш, мажи с Контрактубекс докато са "пресни". Струва ок. 13-14 лв.

# 179
Здравейте на всички...и на мен ми предстои лапаро след няколко дена .Има ли момичета,които са минали през това в Тутракан скоро.Питам защото не ми стана ясно дали се заплаща нещо допълнително Crazyа и като попитах Ванчето дали да вземам направление,ми каза че те щели да ми дадат оттам....тотално се обърках вече... Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт