Предстои ми лапароскопия - тема 6

• 101 015
  • 766
  •   1
Отговори
# 270
...
 В 14ч пих очистително (половин шишенце рициново масло) .......На другият ден ме приеха, направиха клизма
...

И рициново масло и клизма  Shocked Това е интересно.. Чудно ми е само защо и двете? При нас имаше избор (в Майчин дом) или едното или другото

# 271
  • Добрич
...
 В 14ч пих очистително (половин шишенце рициново масло) .......На другият ден ме приеха, направиха клизма
...

И рициново масло и клизма  Shocked Това е интересно.. Чудно ми е само защо и двете? При нас имаше избор (в Майчин дом) или едното или другото

И при мен бяха и двете, защото очистителното, което изпих вечерта не ми подейства. И на другите момичета също не подействало. Защо изобщо го дават не ми е ясно и на мен. Цяла вечер не можах да спя от подут корем и газове, и накрая пак клизма. Crossing Arms

# 272
...
...
И при мен бяха и двете, защото очистителното, което изпих вечерта не ми подейства. И на другите момичета също не подействало. Защо изобщо го дават не ми е ясно и на мен. Цяла вечер не можах да спя от подут корем и газове, и накрая пак клизма. Crossing Arms

И аз не можах да спя цяла нощ, но по друга причина  Laughing Аз пих цяло шишенце, не само половинка

# 273
Казаха, че се правят и двете за да са напълно сигурни, че сме добре "изчистени".
На мен рициновото масло ми подейства чак сутринта и честно да ви кажа заради тази работа замалко да закъснея за болницата. Пък аз гледах два дена преди операцията да ям само кисело мляко (е и малко диня), че да не се измъча с тези очистителни.

# 274
  • София
Аз бях в Шейново(октомври 2011) и на мен ми бяха изписали някакви прахчета или някакъв сироп и не са ми правили клизма и се бях изчистила.

# 275
Аз пих експреп или експрет  беше. Очистително се води. Останах доволна. А и е за предпочитане пред рициновото масло.

# 276
болезнено беше ... даже на петък 13 ми го направиха.... Rolling Eyes но знам за какво се боря Flutter

# 277
  • София
болезнено беше ... даже на петък 13 ми го направиха.... Rolling Eyes но знам за какво се боря Flutter

Кое е било болезнено и какво са ти правили??? Моля да пишеш малко по смислено. От поста ти нищо не се разбира?????

# 278
лапароскопията ,която ми извършиха беше болезнена .... не знам дали на други пациенки е било такова усещането но за мен беше.. дано сега съм по-ясна.... Rolling Eyes

# 279
  • София
лапароскопията ,която ми извършиха беше болезнена .... не знам дали на други пациенки е било такова усещането но за мен беше.. дано сега съм по-ясна.... Rolling Eyes
Как да е била болезнена самата лапароскопия? Нали си под упойка все пак?

# 280
не бях под упойка! а защо не съм била ... не ми се влиза в подробности! (благодаря за разбирането) bowuu  bouquet

# 281
  • София
не бях под упойка! а защо не съм била ... не ми се влиза в подробности! (благодаря за разбирането) bowuu  bouquet
Ама какво значи, че не ти се влиза в подробности. Влизаш с гръм и трясък в темата и казваш: "Правиха ми лапаро без упойка, ама няма да обяснявам!"
Интересно как ще се почувстват момичетата, на които им предстои подобна операция...

# 282
  • Варна
За пръв път чувам да се прави лапароскопия без пълна упойка, звучи ми абсурдно.

# 283
  • СОФИЯ
veseto87 и ®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® момичета по спокойно де  Hug Няма нужда така да нападате момичето, не иска да влиза в подробности и това е нейно право.
Пък за всеки организъм нещата протичат по различин начин а и в темата е обеснено всичко от всяка дама която е минала през това, че ако някоя от нас влезе може да разбере абсолютно всичко прочитайки постовете назад.

# 284
може  Confused просто лекарят реши да не рискува ,защото си имам здравословни причини! и не смятам ,че съм влязла  с "гръм и трясък" която девойка иска мога да й отговоря на лични ако се интересува  акойто го е страх да не ходи в гората..... извинете ,че оспамих темата Rolling Eyes Shocked #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт