Предстои ми лапароскопия - тема 6

• 101 015
  • 766
  •   1
Отговори
# 420
Loreve, ако тази киста стои от 1 година в яйчника, малко вероятно е да е функционална.Но казваш, че изобщо не са ти давани противозачатъчни през цялто това време.Аз лично се опитвах поне 6 месеца да я спукам моята киста с хапчета.Ами не се случи, оперирах я.А беше малка имай предвид - 2 см.Но това не пречеше да е ендометриозна.И пак казвам, с нормален туморен маркер.

# 421
Ох,аз пък след малко си стягам багажчето и към 7 в болницата.
Утре най вероятно сутринта ще ме оперират.Много ми е притеснено !

Ще пиша после  Simple Smile

# 422
  • планетата Земя
MimsSsy ,всичко ще е наред.
Пиши като те изпишат

# 423
Мимси, кой ще те оперира?

# 424
Доктор Бузалов,Иван Рилски,В Стара Загора

# 425
Добър избор Peace
Успех утре Hug

# 426
Благодаря ти  Wink

# 427
Мимси, утре ще стискам палци за теб и за мойта дружка от болницата, бяхме в една стая и сега я оставих самичка и тя е с две кисти и утре ще я отварят, защото има и инфекция, която от три месеца не се оправя.   Hug

# 428
MimsSsy, всичко ще бъде наред! Не се притеснявай.

Hug

# 429
.

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 09:19 от Palia

# 430
Благодаря за отговорите!Не са ми давани, защото доктора, който първо я е видял е помислил, че е функционална и даже въобще не ми е казал за нея, иначе аз нямаше една година така да си седя.И сега се чудя, защо не искат да пробвам нещо, а направо искат да ме оперират.

# 431
  • София
Ако кистата е била функционална, досега щеше да се спука при толкова много цикли.

# 432
Да ви споделя и за моята киста.
През август след нередовен МЦ отидох на преглед и гинекологът ми каза, че имам киста в десния яйчник - 3/4см. Каза, че по вида и мисли, че е функционална, но практиката била да се оперират ендоскопски тези кисти, защо на моята възраст/41г/ да не се налагало след това да ходя до онкологията. Въобще не спомена за медикаменти/няма да коментирам БГ медицина и поголовното опериране без причина/ .
Аз сериозно се притесних, за пръв път ми се случва, а и съм свикнала да вярвам на лекарите.
Като се прибрах и подхванах чичко Гутъл. И като се зачетох, че тези кисти обикновено се лекували с противозачатъчни се притесних още повече. Потърсих второ мнение при друг гинеколог след доста консултации тук в този форум.
Кистата беше пораснала още за 1 месец, защото изчаках още 1 цикъл. Назначиха ми противозачатъчни и след следващият цикъл кистата беше изчезнала. Когато влязох в кабинета за преглед/вече след 1 курс противозачатъчни/  вече си бях записала въпросчета на едно листче, защото като се притесня и забравям всичко и после се ядосвам защо не попитах това, защо не попитах онова. Първият ми въпрос беше - дали е функционална кистата. И лекарят каза - сега ще видим, ако е изчезнала - значи е функционална.Сега ще пия още 1 месец противозачатъчните и след това се надявам всичко да е ОК.

# 433
  • Другата България
През август след нередовен МЦ отидох на преглед и гинекологът ми каза, че имам киста в десния яйчник - 3/4см. Каза, че по вида и мисли, че е функционална, но практиката била да се оперират ендоскопски тези кисти, защо на моята възраст/41г/ да не се налагало след това да ходя до онкологията.
Shocked Да ходиш до онкологията?Това пък защо?

# 434
Добро утро, Simple Smile

След малко си отивам вкъщи.ох много съм щастлива,защото всичко приключи.
Всичко по думите на докторът е минало прекрасно,вси1ко са ми зпазили,бебчо е добре и кистата е доброкачествена.

Момичета,много благодаря за подкрепата  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт