Отговори
# 60
  • Пловдив Белащица
Кики, друго си е на 23 години, нали  Mr. Green. Само хубави неща да ти се случват ти пожелавам.

# 61
  • София
Кикиии, ЧРД и оттук. Много здраве, щастие и поводи за усмивки!

# 62
Здравейте,
не съм влизала в темата от 100 години, но ще се постарая да наваксам.

Влизам аз и що да видя - Елвирка с още една лентичка. Честито и много лека бременност ти желая  Hug Да гледаш мъжко не е кой знае колко различно от това да гледаш женско. Разликата е, че ще си играе с коли вместо с кукли, но това на по-късен етап. Те също са големи гальовници.
Кики, Честит Рожден Ден!!! Желая ти да си жива и здрава, много щастлива и обичана!!!
[/size][/color]
Маргаритка, много ме разсмя с изискването ти за второто момиченце Joy
Маймунски, за хрема аз давам Цинабсин. Това са хомеопатични хапченца и много ни помагат.

Зъби - имаме по 4 кътника (или предкътника, не съм много сигурна какви са) и 3 кучешки, които слава Богу и при двамата излезнаха без особени драми.
На пазар с децата ходя само в големите супермаркети, понеже там ги паркирвам в пазарската количка, давам им по едно Барни и така няма къде да бягат и да правят бели.

Аз да се оплача, че пак сме болни. От както диванетата тръгнаха на ясла много боледуват  ooooh! Сега Криси изкара ужасна гнойна ангина с възпалени лимфни възли и много гноясало гърло, но продължава да вдига температура вече повече от седмица. Изпи си антибиотика, гърлото се оправи, пуснахме и изследвания и незнам от какво е.
Другото ново при нас е, че след около месец се местим в Испания при татито и яко ме са ме хванали нервите. Много ме е шубе.
Иначе Емо и Криси ме изненадват с всеки изминал ден с нещо ново. Големи бърборковци са. Емо много обича да танцува и да пее, а Криси пък ще я правим художничка. Учудва ме как умее да рисува коте и цвете.

Хайде лек ден от мен!

# 63
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КИКИ!
МНОГО, МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Норче - Дано всичко да е просто от преумора и повечко стрес!  Hug Hug Hug

# 64
  • София
Кики, честит 23-ти рожден ден!  Голяма да пораснеш  bouquet  bouquet  bouquet

# 65
  • Пловдив
Кикче, Happy B-Day! Да си много здрава, щастлива, обичана и обичаща!  Heart Eyes Всичко най-най-най!

Норче, и аз имах сърцебиене и задух когато бях бременна и то по много. И какво ли още не. След като бях родила се чудих защо и какво ми е станало, че с такава лекота пишкам. В началото не го усещах като лекота ами се чувствах странно и различно Simple Smile За толкова месеци приемаш различното за естествено и нормално. Да не ти обяснявам, че Тити беше все с нагоре главата и постоянно страдах от задух, много задух!

# 66
Кикееее честит рожден ден Simple Smile МНого здраве и любов ти желая Simple Smile
Ние сме си вкъщи, вчета баща му го взел от ясла нямал глас. Водихме го снощи на лекар, каза че носа е пълен с жилави секрети, но не тече, кашля ама рядко само като му се стече нещо в гърлото, та се чудя как е останал без глас, гърлото не е червено, въпреки че снощи ми каза че го боли и слава богу нямаме температура. Та сега пазим леглото
Норче и аз в началото на бременността се задъхвах, ама аз имам и астма, но след 3-4 месец всичко отшумя  Hug
А за адаптацията незнам кога ще се случи при нас Crazy Като се видиме и само повтаря искам мамето, ходим вкъщи и е такива все едни приятни за ухото, а иначе там яде и спи което при мен не се случва..........

# 67
Кики, честит празник!Желая ти здраве, много усмивки и късмет!  bouquet
За хремата-давам Коризалия,а носа промивам и после пръскам Еуфорбиум. Важно е и редовно да се изсмуква секрета с помпата.
Днес дребния така ме вбеси на закуска-за пореден път отказа сам да се храни. Имаше баница-може да държи парчето с ръка, но не пожела. На 3 пъти се тръсна и ме вдигна от стола да му нося разни неща, които е видял по плота #Cussing out
Твърдо съм решена да опитам да го пусна в яслата по-рано от март. Да видим какво ще каже педиатъра, и ако даде зелена светлина -правим изследванията и да тръгва.
Задух и сърцебиене имах през цялата бременност-от части се дължеше и на лекарствата, които пиех.
Наясно ли е някой дали трябва да се обаждам на социалните като съм си променила постоянния адрес? Предишния беше в едно населено място, а сегашния е в друго newsm78
Хубав ден!
Яничка, сигурно ти се е свило сърцето кое как ще бъде, как ще се справяте с децата. Наши приятели преди години заминаха за Испания-детето беше на 4години. Ходеше на детска градина и така научи езика. После тръгна на училище и нямат никакви проблеми, дори е една от първите по успех в класа. И на вас пожелавам успех и бърза адаптация! Hug

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 15:25 от galani

# 68
  • Сливен
Кики, честит рожден ден! Бъди щастлива и много, много обичана!
Яничка, сигурно ти е трудно, но пък ние ще сме тук и дори и от Испания, пак ще си с нашето "форумско" семейство.

# 69
  • София
  Кики, това е за теб:  bouquet love001

# 70
  • София
Кикче, ЧРДДДДДДД   bigdance2 Пожелавам ти винаги да се чувстваш като на 23 г Mr. Green, да запазиш младежкото в себе си, да си здрава, да си обичана, да си винаги подкрепяна и разбирана!!!! Сори че чак сега, ама много бач има и чак сега влизам в темата  Close

и аз много се радвам че ви познавам, чувствам си ви толкова близки, а не съм от хората, които много лесно допускат външни хора близо до себе си  ooooh!

Кикито, а това е за теб!!!!  Hug Heart Eyes

Момичета, благодаря ви за споделените мнения, честно казано, потвърждавате моето мнение че е от бременността най-вероятно, но доки явно искаше да се презастрахова. Иначе ендокринолога не откри нищо ненормално при палпация, но все пак ще пуснем ПКК и един хормон. Надявам се, даже съм сигурна че всичко ще е наред  Naughty

Весс, незнам за какво ти е лечението, ама се вземи в ръце,  и бъди сериозна към здравето си Heart Eyes, сори че ти се бъркам, ама това е здравето все пак?!?

писи, дано се оправите бързо, маймунски и вие
яничка, щом се преместите и наредите ще ти мине стреса, много се радвам за вас, да сте си всички заедно. а ние ще сме тук и пак ще се поддържаме, дори и от разстояние.

# 71
Кики ЧРД! Пожелавам ти да си здрава и на всеки рожден ден да казваш че този е по-хубав от миналия!
Лили кога минаха 6 месеца не е истина Hug

Днеска Гоги не е спал и е един кисел дано да е само ново зъбче. А да ви кажа каква игра си е измислил, чувам аз странен шум и какво да видя  - хвърля топки, буквички и каквото се сети по полюлея и се забавлява, та изнасях лекция
Търсят ме, изчезвам

# 72
  • София
Мамчетааа, Благодаря за пожеланията! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Страхотни сте!

# 73
  • София
Добро утро...

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Да се похваля, че Инката най-накрая започна да си казва, че й се пишка, преди да го направи  newsm44 newsm68 newsm44 Ако-то го овладяхме още преди месеци, но пишкането се мъчехме - казваше по време или след  Laughing Питах пишка ли ти се и тя казва "не" и секунда след това локвичка  Simple Smile или коронния номер - виси 1 час на гърнето, няма пиш става, обувам я и пак локвичка  Laughing
Но о чудо от онзи ден казва има пиш и най-важното е, че наистина има пиш  Shocked Има изпускания, но 99% са на правилното място след като е казала. И имам чувството, че пикае през 30 минути - явно я кефи новото й амплоа  Laughing
Направо ми беше писнало да пера и суша дрехи. В общи линии ме хващаше амбицията, докато опишкваше всичките дрехи и после слагах памперс. В пъти по-лесно щеше да е ако беше лято, мамка му.

В тази връзка онзи ден ходихме до Карфур и накупихме гащички - много яки. Още има намаление - за момченца има много яки боксерки  с Мики Маус сума ти чифтове за без пари. Тези на Дисни за момичета са ужасни - с принцесите  Sick но пък има много други от хубав памук.

# 74
Добър ден!
Весс, браво на твоята мома! Алекс досега е казвал 3 пъти, че му се пишка преди да е свършил работата-в повечето случаи казва в момента или вече като е намокрил дрехите. Иначе на гърне седи, и ако му се пишка го прави, ако не -става на секундата.
Да се похваля и аз, че тази сутрин се е нахранил сам bowuu
Да си повторя питанката от вчера Embarassedако някой знае нещо по въпроса...
Цитат
Наясно ли е някой дали трябва да се обаждам на социалните като съм си променила постоянния адрес? Предишния беше в едно населено място, а сегашния е в друго
Вчера ходих да подам молба за 2 месеца неплатен отпуск. Казаха ми, че ако пусна детето на ясла ще трябва да прекратя отпуска-ама нали го вземам, за да съм на разположение в периода на адаптация. Първите дни детето се води в яслата до обяд. В Кодекса на труда е написано за деца настанени в заведения на пълна държавна издръжка. Вярно, че яслите се издържат от държавата, но нали и ние плащаме такса newsm78
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт