Отговори
# 75
galani аз променях така адреса си преди 7 години и тогава беше задължително да се обадиш на новото място.Сега би трябвало да са с централизирана система,но за по-сигурно аз бих отишла.А относно отпускаи яслата не би трябвало да я прекратяваш,дори и в отпуск ти пак се водиш на работа.Аз пуснах Вики по време на платената ми отпуска.Катето ако наднича може да даде повече инфо.
Весс-браво на Инка!

# 76
  • София
Голям напредък в еволюцията тия дни, човека има още 2 зъба   newsm44 newsm47

# 77
Кики, Честитка на патерица! Много късмет и любов да те обграждат!   bouquet

Браво на Инката! Бобо за гърне не иска и да чуе...седи на него само в яслата, понеже приятелчето му пишка там. Мен само ме уведомява - Има ако.... след малко ... Мие ако! да си знам!  Crossing Arms  Laughing

Нашето голямо постижение от днес - Бобо сам пожела и изяде 2 ябълки! Може да ви е смешно, но аз не мога да го накарам да опита абсолютно никакъв плод или зеленчук (когато е за гризане). Та, съм много щастлива!  Peace

Хубав петък!  Hug

# 78
  • Пловдив Белащица
Момичета да имате представа как се казва този материал и от къде мога да видя колко струва на едно - сайт нещо

# 79
Вес, и при нас в началото беше така - пишкане през 15-20 минути. Беше ми писнало по 100 пъти на ден да мия гърнета. Но май бързо им умръзна и сега пишкат по-рядко.
Ние памперсите ги махнахме преди около 3 месеца и стана много бързо, за голямо мое учудване. Даже и следобедния сън е без памперси.

Днес с Криси му ударихме едно тичане по лекари, рентгени и болници. Оказа се, че е била болна от бронхит и мононуклеоза (ако съм разбрала правилно). Инфекционистките се чудеха дали да не я оставят в болница, но слава Богу решиха, че там няма какви по-различни лекарства да й дадат от тези, които вече е пила. От вчера на обяд не е вдигала температура, дано скоро и кашлицата да отмине.

# 80
  • София
Яничка, егати, бързо да се оправя Крисито? е как не са хванали този бронхит досега  newsm78 а моноклуозата какво е? сигурно е нещо бактериално  newsm78

Весс, Инката заслужава подарък!!!! Да й го осигурите  Mr. Green

браво на Боби и на Алекс!

пуфф, сега се загледах в кафето, е Весс, без да пия кафе ми се допи  Mr. Green

А мен яко ме друсат хормоните - днес с една колежка се сдърпахме по телефона, заради тоя одит мамка му, и аз й затворих телефона и после изведнъж избухнах в сълзи... направо чак на мен ми стана тъпо  #2gunfire

отивам да ям

# 81
Добра вечер мацкиии Hug

Ееее Яничка много гадно,дано бързичко се оправя Крисито.Ама вярно защо досега не я е лекували както трябва,че да се стигне до бронхит.С витамини и добра храна се лекува,и може би диета.Инкубационният период на мононуклеоза е 4 до 6 седмици.Дано не се зарази и Емо.

Васи това чудо е вид текстилна опаковка -физелин.Виж тук - http://rakhiva.com/bg/catalog/Deco%20%D1%84%D0%B8%D0%B7%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BD.По магазините за опаковъне не подаръци трябва да има,може и по цветарските.А ако не е тайна какво ще майсториш. Wink

Оооо Елвирка и мен в началото яко ме друсаха хормоните.Веднъж не помня за каква глупост се развиках на татито и си взех чантата и бегом на вън.Обикалях пред блока и поревах хаххаа кукувица. Joy Добре че човека дойде да си ме прибере,да не ме помислят за откачалка. Laughing

Ели хубаво е че е почнал да яде поне ябълки.Скоро го пробвай и с друго. Wink

Аз да се оплача Мишко преди време спря да ми дава да му режа ноктите на краката.И ги режех докато спи.От известно време не ми дава и на ръцете,що за чудо е това и глезене не знам.Обаче се озорвам да му режа и на ръцете докато спи. ooooh! Не иска да си казва поне че е свършил нещо в памперса.а за пиш да не говорим..само да се постопли ще види той smile3508..или аз..с пране. ooooh! Абе от всякъде сме цъфнали та вързали,пие си Ам и си го търси да не кажа по колко пъти..ама карай здрав да е пък и това ще мине..успокоявала се тя. hahaha

Хайде лека Hug

# 82
  • Пловдив Белащица
Мия, на брат ми бъдещата жена подготвя сватбата и го видяла това като идея за украса на столовете и масите вместо сатенена панделка и иска да види дали ще й излезе по-евтино с такова.

# 83
  • София
Абе хора как мононуклеозаааааааа!!!!! Стига може би е грешка! Това е сериозна работа и не се предава току така като грипа  Shocked  Едно време като бях пубер имаше съмнения за подобно заболяване, но след месеци наред неспадане на лимфните възли и накрая в Александровска ми преброиха клетка по клетка бели, червени и незнам какви кръвни телца в някви милилитри кръв и се установи, че не е това. НО децата ни са малки за такива неща - това е при млади хора и доколкото помня се предава през слюнката и то не особено лесно. Силно се надявам, че не е това, защото лечението е дълго - месеци наред пазене, изобщо не ми се мисли! Яничка дано е грешка  Hug

# 84
Бронхита всъщност го лекувахме с антибиотик, но май незнаехме, че е чак бронхит (или поне аз не бях разбрала). За мононуклеозата като четох из нета, направо ми настръхнаха косите. Пускахме изследвания и това за мононуклеозата беше отрицателно, но педито каза, че само то не е показателно. Имало отклонение в чернодробните показатели и те сочели именно тази диагноза. Силно се надявам да е грешка. Криси вече е по-добре, лимфните възли спаднаха, невдига температура, налепите по гърлото са изчезнали и вече е спокойно, но остана кашлицата.
За капак Емо тъкмо оздравя (и той беше с бронхит или нещо подобно) и от днес пак е с лека хрема  ooooh! Веднага го почнах с Цинабсин и капки за нос. Давам им и витамини, вит. С, Есбиритокс, мед с женшен, от време на време и имунобор кидс. Какво е това чудо незнам. От както тръгнаха на ясла са все болни. Вече съм половин доктор.

Снимките от срещата са страхотни. Малчовците много са се забавлявали. Ама те като филмови звезди с толкова мами папараци около тях  Laughing

# 85

Добро утро, момичета!

Нещо става с мен! Аз никога не съм ставала в 6 ч., ако не съм на работа и особено, ако още някой се излеждава в леглото. Напоследък кудкудякам от 5:30-6:00. Сигурно от нервите покрай търсенето на работа. Tired Tired Tired

yani4ka_83 - Описаното от Вес ми изглежда много страшно и  Praynig да не е това!  Hug За бронхита - ако не стане хронично, няма нищо страшно, стига да го хващаш на време за да не се стига до АБ.

elvirka - Не ги мисли хормоните! Всички прекрасно си спомняме какво е да ревеш и след 3 секунди да се смееш, а след още 5 да крещиш Laughing. Гуш на теб, на коремчето и на Плами! Hug Hug Hug

# 86
  • София
Привет мамии!
И аз съм болна! Confused Ади е при баба а аз вчера пазех леглото.

Яничка Моноклеоза, не знам какво е, но силно се надявам да не е това ( ще прочета повече) и бързо да оздравявате! Heart Eyes

Норка Напълно разбираемо е да си по нервна. Помня и аз колко емоционална бях през цялата бременност  Embarassed ( вие мн, ме успокоявахте, особено по срещи) С Комикс и 2-те ни друсаше хормона и взривихме форума със скандал, може някой от вас да помнят. Сега много вероятно няма да и обърна особено внимание, но тогава... Grinning
Успокой се. Когато съобщиш в работата, ще е по лесно. Heart Eyes

Васи Аз не знаех, какво е това, но Мия се включи подобаващо. Hug Васи, а украсата не си ли я прави ресторанта? newsm78 ( Хич не съм на ясно ).

# 87
Привет и от мен! Hug

Пожелавам бързо да се оправят болните малчовци Hug
Нямам много време за писане, но така набързо поне.........,че и аз вече съм от отбора на работещите.
Ради още не е взет на градина и го пратих малко при баба му да го погледа, че няма начин.
Иначе нищо интересно покрай нас, живи и здрави да сме само.

Тези дни така ме боли гърба,че не е истина, пак ще трябва да се ходи на физиотерапия. Много му е тежка раницата на ученика, сигурно е 6-7 кила,егати и работата братче.Като се заприбираме от училище и раница на гръб,че и през магазина като напазарувам още багаж Tired

Много хубаво е навън, бяла зимна приказка, ние след малко ще се изстреляме до зоопарка, да видиме пингвините, че предния път пропуснахме Sunglasses
Хайде чао ви за сега и поздрави Hug

# 88
Леле седи си аз на работа и това сие, а малкия от сутринта ми вика "ходим снежко", ама като е болен не става и е много тъжен
Яничка дано наистина не е моноклюоза или там както се пише  Praynig
Васи а това дето си го показала да не е тишу хартия? Тя е една мекичка  newsm78
Айде лек ден Simple Smile

# 89
  • Пловдив Белащица
Тишуто май е друго, това е май точно физелин/фризелин (срещнах го и по двата начина и на двата излизат резултати в гугъл).
Кики, за украсата ще наемат агенция, ама са много гости и 50ст-1 лв за панделка на стол си става сума при планирани за сега 180 гости. Дори от агенцията за украсата гледат да ги съчетаят нещата, защото самата украса с маси, столове и пр ще излезе към то 700 лв. А този физолин е 20 м ролка за около 4-5 лв, на стол два метра да идат за хубава панделка, даже ако се намери на 60 см широчина можело да се раздели на две и така за украсата ... И сега затова търсят да видят на едро колко ще е цената и дали ще имат сметка за цялата работа. Щото трябва да се плати и за връзването на тези панделки все пак.

Общи условия

Активация на акаунт