Отговори
# 600
  • София
Ехоу и от мен  Simple Smile, гледам раздвижихте се малко  Grinning, хайде чакаме следващите бебешки попълнения, много са приятни такива новини.

В тая връзка Иве добре дошла  Wink.

Кики радвам се че действа кремчето, дано и Ериусът помогне.

Ева ми се опна болна точно след празниците и вече цяла седмица се гледаме в къщи. Странен вирус забърса тоя път - уж кашлица и сополи в началото, но обърна и на стомашни проблеми после. 3 дена беше все с 38 и една кисела  ooooh!. Днес е малко по-добре и магариите започнаха веднага, пишкала  на гърнето и после топнала задниците на плюшките вътре (аз блея естествено) и ми вика "напишкаха се"  Grinning.

# 601
  • София
... Днес е малко по-добре и магариите започнаха веднага, пишкала  на гърнето и после топнала задниците на плюшките вътре (аз блея естествено) и ми вика "напишкаха се"  Grinning.

Оххх Марго  Joy Laughing убива ме Ева всеки път!!!!  Mr. Green Laughing

# 602
Добру ютроооо Hug Хайде на закуската с кафенцетуууу Grinning

Иве добре завърнала се,как ще те забравим. Hug Защо сама???

Марго  Joy Joy Къде блее мама,та всичките деца се упикали. Joy

Елистче много грижовни са станали принцеските браво. Heart Eyes

И Мишко още е с памперс,и най ме ядосва като се наака.Питам го има ли ако(а смърди от километри не се трае Sick),и той - не.Е как не ,как се понася с тази миризма не знам.И се гоним 10на минути да му сменя памперса.От другия месец съм решила да навия килима и да го оставя един ден по гащи.Само да не се наака и да седне да размаже по дивана. Sick ooooh! Laughing

Момичета перете ли още отделно дрехите на децата от вашите?

Хайде хубав ден...макар и облачен. Hug

# 603
  • София
добро и дано не дъждовно утро!

браво, браво темичката се е раздвижила   bouquet

за дрешките, да още пера отделно, та даже ги деля на цветни и бели. В резултат моята пералня /пу пу/ трябва да получи медал защото работи всеки ден или поне през ден.

Кики, за Сандански защо не пробваш да търсиш частни квартири?или пък някои хотел с по-малко звезди... наистина оказва благоприятно влияние на имунитета...

Ива, добре дошла, ти няма-няма и зачезваш здраво  Laughing Какво чакаш този път?

Лили, Боби от какво се изрива? и той ли е с дерматит? егати разпространената диагноза  Shocked

аз да се оплача - от няколко дни съм по лекари...  Rolling Eyes чувствам някаква странна болка, долу ниско , като опъване, като заметната жила, предния ден контракции, болки като цикъл... Естествено газ при АГ-то, гледа ме и на двата видеозона и нищо  Shocked всичко наред, а мен си ме боли, чувствам тежест все едно ще го "изсуля" бебето.... Пуснахме кръв, урина, абе уж всичко е наред, ама аз си знам че усещам нещо странно. И накрая АГ то вика отиваш на хирург /за апендисит/ и нефролог за евентуално възпаление на пикочните пътища   ooooh!

И снощи по спешност реших да намина през хирург, в Токуда, че като прочетох за симтпоми и как при бременност и апендисит в 50 процента от случаите се поставя грешна диагноза заради бременността, и съответно се стига до усложнения като перитонити, операции и  #Crazy Cry
И не че съм голяма паника /абе може и да съм си/ и изведнъж почнах да чувствам едва ли не симптомите като при апендисит. Слава богу, нищо ми няма, просто ...... най-вероятното нещо е пълно дебело черво  #2gunfire Joy И изписа дуфалак....
Извинете ме, за цветистото разказване, ама не можех да не си кажа. Като си тръгнах снощи, хем ми беше едно облекчено, хем си представях как лекаря после с насмешка обяснява на колегите си какъв "спешен" случай е имал  Embarassed Embarassed Embarassed

дали пропускам още нещо???  newsm78 а да
Марго, Ева за пореден път кърти... Party А за попълненията, ами айде помагай де, да повлечем крак повече мами да повторим или потретим, почетвъртим защо не? Mr. Green

като казах кърти, другата скица - Юлето скоро не се е вясвала, за Нели не говоря че и тя отдавна  ooooh!

Елистче, вече са много грижовни децата.... Браво! Пламчи понеже си няма реално другарче вкъщи /но ние ще поправим пропуска скоро  hahaha/ и си слага бебето на гърнето, дава му да яде ,говори му "няма да мърдаш" "искаш ли още" и "наказан си". Както и вика "махай се"  #2gunfire което не е от вкъщи реплика  #Crazy Sick

за памперса на обяд - ми на Плами все още е мокър, не ужасно много но все пак.Майка ми настоява да го махам и него, ама според мен трябва по-плавно да стане и както вика Вес и поне по-топло.
Но пък в колата от и до детската градина я возим без памперс  newsm44 
Е вчера, влязох в един магазин за платове и имаше пропуск, та тази сутрин столчето беше покрито с найлонова торбичка, ама като цяло има напредък. така че момичета пускайте се смело, не било толкова страшно  hahaha

Люска, как си мацко? целувки за новата принцеска  Heart Eyes

е аз се олях просто  Sick извинете ме и хубав ден   bouquet

# 604
  • София
Добро утро и от мен  Simple Smile.
Мия пера си отделно принципно, но дрехи с които е ходил навън, кални, озеленени и чорапи към тях съм пускала с наши дрехи (без чорапи и бельо наши, аз и тях пера поотделно, не смесвам).
Това с акото все едно Емо описваш, с тая разлика че при нас случката е в гащите. Един път преди време, по погрешка, пусна едно въже в гърнето, и после един час рев, не иска да стане и си вика мое, не пипа мама.  Та имало такива деца със собственическо отношение към акото. Само дано вече му минава, защото на мен ми писна  ooooh!.
Днес пак се очертава домашен арест, какви са тия облаци, вятър пфууу, остава само да завали дъжд  #Cussing out.

# 605
Здравейте  Hug
Иве гледам ти по схема някаква действаш с бебетата  Heart Eyes, сигурно ще са голяма банда след 2-3-4 години  Grinning. На мевн не ми стискаше преди 1 година и вече съжалявам, защото скоро не се виждам как ще си остана в къщи за 1-2 години и пак назад с работата.
Мийка аз пък отдавна пера намалкия дрехите с нашите, обикновено неговите са по-мръсни имли напикани от нашите така че нямам никакви угризения  Crazy
Кики а кремчето и аз го ползвах ама за дупето ланолин, вазелин, вит.А и вит.Д, от болница Вита на изписването ми подариха едно македонско кремче, което е същото само малко ароматизирано, но вече не го продават, но в детското магазинче на Нишава при южния парк ми казаха че имало пак някакво македонско като това от Вита та съм решила да ида да си взема да го тествам. Това от вита как хубаво миришеше....... Peace
Мойто пък диване снощи ми каза че вече е голям и нама да цока цици  Shocked, аз отдавна го облъчвам ама той сега му е прищракало и аз му казах че ако не цока ще му купя голям подарък, а той пък искал малък, но червен  Laughing, милиа как налита на червено, ходиме заедно на магазин и си избира вече сам дрехите, а после аз на касата отсявам кое да взема и така  Laughing Та на него му беше останало кърменето през нощта ако се събуди 1-2 пъти цокне 2-3 пъти и всеки по леглата, тази нощ не цока и сутринта не иска, ама да видим довечера как ще е, туй ако се случи никой няма да повярва  Mr. Green
Вече пък почти не ревем на раздяла в детската, но сутринта ми зададе въпроса"Ти мен защо оставяш ме в детска?" ужас просто
А пък преди няколко дни ми казва "Мамо ще ти покажа нещо" аз казвам добре, отива рови в играчките и след малко се обръща към мен"Мамо сложи си очилата да видиш по-добре какво ще покажа аз' хаха
Лек ден  Hug

# 606
  • София
Хелоууу...

Почвам отзад напред...

Маймунски, по-добро отбиване от това няма как да има. Според мен хич не му и предлагай вече - щом ти е отказал вече два пъти, си мисля да не го подсещаш повече. А ако се сети вече можеш да парираш, че е голям и т.н.

Мия
- като се стопли слагай гащите, но не за един ден, а завинаги. Поне 1-2 седмици ще му трябва да се светне, ако разбира се не се светне дотогава  Simple Smile

Норче
- представям си какво притеснение е било с болките. Добре, че не е нищо от преположените от теб диагнози. Гугъл не е добър другар по време на бременност. Аз в началото бях като луда на всеки симптом завързвах някакви страхотни ужасии  Crazy

За следобедния памперс - щом е мокра не го махайте, няма смисъл да переш всеки ден чаршафи. Като се задържи сух по-дълго време, тогава мисля трябва да се махне, защото те не се изпускат съзнателно по време на сън. При Инката от месеци няма пропуск по време на сън, но се презастраховах, защото все пак е студено, а и нормално да се изпускат в началото. Вчера не й го сложих и смятам повече да не го слагам за следобяд. Нощния ще чакам докато стане топло.
Ще видиш, че до 2-3 седмици пропуск и денем няма да имате - някак много бързо свикват след като схванат за какво става дума.

А в яслата слагат ли й памперс?

За дрешките - и аз пера отделно и деля на бели и цветни. Пера още и с бебешкия прах и омекотител и нямам намерение скоро да спирам. Много ми харесва как мирише, а и ми напомня за едни бебешки времена  Heart Eyes

Люската днес ли я изписват? Дано има време да се включи да каже как са  Heart Eyes

Хайде хубав ден скъпи мои   bouquet

# 607
Споко, и ние сме още с памперс Laughing Нека са задържи по-трайно топло времето  към юни месец например и тогава мисля да го махаме от раз поне дневния, че за нощния е рано още определено.
Ми той и Ради много пъти като го питам "Ти ако ли правиш" и вика"Не" Laughing , а се усеща де Mr. Green
Знае много добре как се пишка в гърнето и малкото и голямото, ама се прави, все ходи да прави компания на батко си в тоалетната, ама като го накараш да седне не ще. Все ще се научат де, ама това лято трябва да стане, че ще е срамота на детска градина с памперс още.
 А дрехите от мнооого отдавна ги пера заедно с нашите, нищо не деля, не виждам логика в това да се делят. Simple Smile
Норче, спокойно, много се шашкаш, всичко ще е ок......ти в кой месец стана, вече знае ли се момче, момиче?....питам, че може и да си казала, ама съм пропуснала...

# 608
Мерси, момичета!
Марго и аз се посмях Laughing Алекс пък веднъж напъха зимните шапки в тоалетното гърне и пусна водата  Laughing
Миа, казах сама, защото цяла зима бяхме при баба и дядо да помагат, а мъжа ми идваше през уикендите. Сега се прибираме, но пък мъжа ми по цял ден е на работа до късно вечер.
Маймунски, обаче схемата вече е начертана и групата е пълна  Laughing Както казваш след някоя друга година просто...ще ме побъркат. Ама като искахме деца и да не правим големи разлики-ей това е то  Crazy
Елвирка, на мен не ми звучи смешно. Миналата седмица лежах в болницата за задържане и като ме приемаха ме попитаха дали имам проблеми с изхождането. Понеже нямам такива ми направиха преглед и ми пуснаха запис на тоновете и ехограф. Чак след всичко това последва системата.
Така, че явно си боли при подобен проблем като твоя.

Памперс при спане не мога да го махна на този етап, всеки път се събужда опишкан. Даже каката през ден мокри леглото. Явно моите са пикльовци  Rolling Eyes

# 609
Миа, казах сама, защото цяла зима бяхме при баба и дядо да помагат, а мъжа ми идваше през уикендите. Сега се прибираме, но пък мъжа ми по цял ден е на работа до късно вечер.

Уффф добре че взех та се изпопритесних викам си да те зареже татито с две и трето на път..ко пък ще е станало. Hug Я кажи какво бебоче чакаме(щот и ние го чакаме де  Mr. Green) - момче или момиче?

Норчик хич да не ти пука дали се е смял докито с теб,важното е че с дуфалак ще се оправиш..а не с по страшни неща. Hug

Betelgeize   Laughing негово си е а? ooooh! Охх тези деца,направо не знам.ТИ с това че и в гащите си седи с акото ..ме притесни,аз си мисля че в гащите ще му е по кофти..ама ей на Емко си му е добре. Crazy Абе лятото щесе отучваме някак ама как. newsm78

Дрехите ги пера или отделно или с нашите без да слагам наше бельо.

Маймунскито  Laughing Ми то детето явно от градината от лелките,явно те слагат очила да видят та той от там. Laughing А за отказа му да цока супер,ако пак се присети припимни му какво сте говорили,и бъди твърда. Hug

Уфффф това време е мноооо кофти,гледам през прозореца някакъв малчо го извели.Отварям прозореца явно улучих не толкова духляне,и си викам излизаме.И както го затворих и се чува буууу,гледам знамената на бензиностанцията до нас ще се откачът. ooooh! Аман а Мишк не спа спокойно през ноща и сутринта откара до 9ч. което значи няма следобеден сън.И си мислех че ще си поседим навън повечко.А то ей на в къщи ще изперколясаме. Crazy Close

Момичета месихте ли козунаци? Аз като си ходихме при свекитата месих ама заедно със свеки.И тя зор да месим и двете..та резултата беше..лодка хахахха. LaughingАма като не ме слуша,така е. ooooh! Сега съм си харесала едни козуначени възелчета,та тези дни ще ги пробвам.Ако не замеся цял козунак.

Васи какво стана с крачетата на Николче? Hug Всичко наред ли е вече?

# 610
  • София
 Joy Joy Joy
Търсех един  документ в нета и попаднах на друг, та се сетих за Маймунски. http://www.dokumentacia.com/%D0%B7-%D0%B0-%D1%8F-%D0%B2-%D0%BB-% … 0%B0%D0%BB%D0%BD/
Та, Маймуне, само ако Кало ти донесе такъв документ му давай. То си има ред и правила за тая работа. Така не може - днеска искам, утре не искам Naughty

п.п. извини ме Маймуне, не се стърпях

# 611
  • София
Joy Joy Joy
Търсех един  документ в нета и попаднах на друг, та се сетих за Маймунски. http://www.dokumentacia.com/%D0%B7-%D0%B0-%D1%8F-%D0%B2-%D0%BB-% … 0%B0%D0%BB%D0%BD/
Та, Маймуне, само ако Кало ти донесе такъв документ му давай. То си има ред и правила за тая работа. Така не може - днеска искам, утре не искам Naughty

п.п. извини ме Маймуне, не се стърпях

hahaha hahaha hahaha
Майтапа настрана, ама как помнят мъничетата вече. Емо от време на време, се прави че суче, смуче на сухо с уста и си говори "Емо пие млиако, дааа, вкуссно млиако мами". После ест аз обяснявам че няма вече, и той заявява "вече няма свършило, купи мами млиако магазина, моля те, сложи там", сочи сещате се къде.  Joy

# 612
Е радвам се че ви развеселих в днешния ветровит ден  Laughing Тез лелки в яслата и понятие си нямат че мойто диване суче, представям си какви очи ще облещят  Mr. Green Тя една майка един следобед ми се оплакваше че не могат да махнат залъгалката на едно колкото Калоян, ама аз се стърпях от коментар ние какво не можем да махнем  Laughing Ама аз не съжалявам за нищо само ползи съм видяла, а и официално не сме се отбили така че  Mr. Green

# 613
  • София
Ох това го пиша от има няма 2 часа - не, че е нещо важно, ама да си го пусна  Crazy...

Абе мацки, аз все едно не живея в София - въобще не духа тука и като излизахме си беше спокойно времето...за какъв вятър говорите  Crazy

И друго бях тръгнала да пиша, ама ме разсеяха, така че чао засега  Simple Smile

# 614
Толкова е хубаво да кърмиш детето си!
За съжаление аз имам два неуспешни опита, за трети ж и здраве не знам.. Не се надявам много, но не съм изгубила желание  Heart Eyes
 Мия както казва Маймунски всичко е по схема. Първото е момиченце, второто момче и на ред е пак момиченце  Laughing  И мисля по-добрия вариант, защото момчетата правят мноого бели. Поне моето  Crazy
Кратка съм, че пиша от телефона..  Hug

Общи условия

Активация на акаунт