Отговори
# 585
Дубру ютруууууу  Hug

Лулутоооо честита ти рожба !!!!

Охххх че вълнуващоооо,и аз като Кики се сетих веднага и за други скорошни пупи..Норчету и Елито Heart Eyes Hug

Хайде и на по кафенце,да се събудят недоспалите като мен. Tired Laughing

Момичета подсещам за снимки за колажа !!! Хайде до края на седмицата и ги почвам! Wink

Като гледам ще успеем да изпишем темата и да започнем лятна...щот сигурно до лятото ще ги изписваме тези 10странички. Crazy Laughing

Хубав ден  Hug

Последна редакция: ср, 18 апр 2012, 12:16 от mia_aurora

# 586
  • София
Привет!

Влизам само да споделя, че засега правеното кремче за АД на Ади, дава 102% резултат. Ако някоя детенце страда от подобен проблем, нека да пробва!

Мише: За колажа на Ади и сложи една от красивите снимки, които и направи с червената рокля! Heart Eyes

# 587
  • София
Привет и от мен!

Писи - за теб не е ли късно да си биеш ваксината? Тя не е ли до някаква възраст - примерно 26-30 години - нещо такова ми се върти в главата... Според мен тази ваксина е при случаи, в които има фамилна обремененост...мисля, ако няма такива случаи в семейството, човек да не рискува, защото всички бяхме свидетели на случаите на заболели жени...нещо вече нямам вяра в нищо. Преди 2 години като говорих с док по въпроса - отсече, че ако няма причини за притеснение няма смисъл.

Кики - радвам се, че кремчето дава резултат. Стискам палци да се оправи бързо човечето без други намеси!

Хубав ден!

# 588
  • Варна
Здравейте и от мен  Hug
Много приятно настроението в темата, едно бебешко  Mr. Green
Писихриси, моето мнение е, че е напълно излишно да правиш ваксините, а и рисковано. Ходете си редовно на прегледи и си пускайте цитонамазка. Това поне не вреди по никакъв начин.

# 589
  • София
Срам несрам...пак аз.

Весе: Дава резултат. И аз немога да проумея, как се изписват мазила и лекарства за чували с пари....а всичко е в природата и то в нашият случай, за цеелиии 4лв! Как не ги е срам! Възмутена съм!

След малко тръгвам на работа, но исках да предложа нещо, без ангажименти и сръдни!

Станах дистрибутор на една козметична компания , която се занимава главно с парфюми. Ароматите са 1 към 1 с оригиналните парфюми, но в опаковки на ФМ. Хубави са, аз пробвах! Целта им е да спестят от реклама чрез мрежовият маркетинг. (най-просто казано). Когато станеш дистрибутор позлваш много бонуси и намаления. Без договор и ангажименти.За мен е добре, че нямам време да привличам хора. По добрият вариант е да станеш дистрибутор да ползваш намаленията и да печелиш от продажбите на хората, които са под тебе(колкото толкова) и 50лв на месец да печеля, никой не ми ги дава! Mr. Green В продавалиник имам обява, тук да не спамя толкова темата! Peace Ще се радвам ако някой се присъедини, за да си помагаме по малко финансово! Heart Eyes

Целувам ви!

Последна редакция: ср, 18 апр 2012, 18:28 от Kиkи

# 590
Добро утро, (то вече не е много утро, но на мен чак сега ми позволиха да се добера до чашата с кафе)

Лулу, честита ви рожба! Да ви е жива и здрава и много да ви радва!!!

Кики, радвам, се че Ади е вече по-добре. Аз също съм привърженик на хомеопатията (за съжаление от скоро започнах да се интересувам по-задълбочено). Както и преди съм казвала, преди на Емо и Криси тръгнеха ли сополи, задължително слизаха на долу, въпреки купешките капки. Следваха скъпи антибиотици  и лекарства, с които съм си тровила децата толкова време. Сега хремата я оправям само със сребърна вода, клеева тинктура и Цинабсин или Коризалия. Ако е водниста хрема давам и Алиум цепа. И цената на всичко това е далеч по-ниска. Сега се сещам, че когато Криси беше бебе се беше подсякла и никакви мазила не помагаха. Случайно чух за едно правено кремче и още след първото мазане имаше огромно подобрение.

Последна редакция: ср, 18 апр 2012, 11:18 от yani4ka_83

# 591
  • София
аууууууу 2 дни да не вляза и то имаме си новина

Лулу, честита ти 2ра щерка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Да расте здраво, щастливо и много обичано дете! Да ви радва много и вас и каката!!!!!!!! Страхотно име, и е с твоята буквичка
Бързо възстановяване!!!!

Лили, ами май-май това ще е името,  още повече се убеждавам щом като и получавам форумско одобрение  Heart Eyes ако не ми хрумне и нещо друго де. Все пак има време Simple Smile)))))

Кики,
радвам се имате положителен резултат!!!!!!!!!!! Това да се чува! За съжаление, но пък и за радост, не винаги най-скъпото е най-доброто, така че дерзайте, важното е Ади да се чувства ок.
А какво стана с кашлицата? това доколкото разбрах е мазило за дерматита  newsm78

за виждане - скоро ще да е, като си остана вкъщи ще се видим с най-голямо удоволствие  Heart Eyes

Писи, и аз по едно време се бях много запалила за тази ваксина, още далеч преди да имам деца.
За Пламена си мисля че със сигурност ще я направя. Може би не е лошо и за себе си да помисля, ще проверя дали още съм годна откъм възраст  hahaha

ние почти сме махнали памперса, сега само спи с него, не че не се изпуска от време на време ама вече има напредък да си казва че иска гърнето или поне като я питаме да каже "да".

Веси, ти махна ли на Инката нощния? newsm78

ехе то за Априлци не остана време май  newsm78 нещо времето летииииииииии и за нищо не ми стига  #2gunfire

айде ще бягам, цунки

# 592
Здравейте!!

Честита малка принцеса на Лулу!!! Да е жива и здрава! Да расте усмихнато и щастливо дете! На мама здрави нерви и слонско търпение !!!

Кики радвам се,че е подействало кремчето,че и ти да се успокоиш.
  И аз станах привърженик на хомеопатията. Като ги видя,че се разболяват веднага почвам да давам и в доста случаи вече успявам да ги пресека.Ама като се влоши пак бягам при док.Добре,че тука не са големи привърженици на антибиотиците,не ,че не сме изпили маса вече,ама си почакват докторите,преди да ги изпишат.

При нас нищо ново.

София е станала много грижовна.Мие зъбите на Рая  hahaha hahaha Придържа я отзад на гръбчето, точно както аз тях и и вика и горе и долу.....
  Вчера Рая седнала на масата и вика искам кремвирш...София домъкна столче от детскта отвори хладилника измъкна пакета с кремвиршите,занесе ги на масата.Даде един на София и после пак си ги прибра..... И си викам кво ли се оплаквам,те сами се обслужват... Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Само да не чистиш и прибираш след тях . #Crazy

Памперси / още сме си на 100 % с тях.Рая понякога решава,че не иска,ама хич не казва и аз ако я забравя и локвата е готова.Ще чакаме още малко да се стопли.
   Шишета си имаме още с биби за пиене.Хич не ми се мисли,че ми прилошава,ама не мога ги изтрая 3 дни да реват.Май в БГ ще ги махам живот и здраве. Във Варна Нептун ли,русалки ли,принц или просяк,някой ще трябва да ги вземе и това е....
  Айде,че децата ме зоват ....

# 593
  • София
Хелоу...

Гледам повторение на сутрешния блок с материала за педиатърката - егати вампира, егати системата!  #Crazy #Cussing out

Норче - още слагам памперс по време на сън, въпреки че винаги е сух, но да ти кажа не ми се рискува докато е студено. Като се постопли още малко тия дни ще махна памперса за следобедния сън - при него никога не сме имали пропуск. А за нощния ... сигурно и него лятото ще махна, въпреки че доколкото помня нощем може да има изпускане до по-късна възраст. Застраховам си се, въпреки, че на няколко пъти се буди късно вечер да пишкаме... хмм сега се зачудих защо й го слагам следобяд .... от утре го махам!

Хайде хубава вечер!

# 594
 ЧЕСТИТА ВТОРА РОЖБА, ЛУЛУ!!! ЖЕЛАЯ Й МНОГО ЗДРАВЕ, РАДОСТ И ЩАСТИЕ, А НА МАМА - БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И МНОГО ТЪРПЕНИЕ!!!

# 595
  • София
аууууууу 2 дни да не вляза и то имаме си новина

Кики,
радвам се имате положителен резултат!!!!!!!!!!! Това да се чува! За съжаление, но пък и за радост, не винаги най-скъпото е най-доброто, така че дерзайте, важното е Ади да се чувства ок.
А какво стана с кашлицата? това доколкото разбрах е мазило за дерматита  newsm78

за виждане - скоро ще да е, като си остана вкъщи ще се видим с най-голямо удоволствие  Heart Eyes

Норче, за кашлицата пие Ериус, тя според мен също е от алергия. Но за да подейства трябва поне месец. иска ми се да отидем в сандански, но като гледам цените.......

# 596
Лулу, честито и от мен! Да растат здрави и умни дечица  Hug
Аз отдавна не съм се отчитала, сигурно сте ни забравили вече  Laughing
Но за това пък често влизам в движение от телефона си да ви чета.. Нямам много време за писане, моля за разбиране. Сега ще се прибирам с децата на София и ще съм сама ж и здраве с трима юнаци  Heart Eyes Ще си оправям апартаментчето, че за цяла зима отсъствие ще имам работа за целия китайски народ  ooooh!
Сменила съм си името, отдолу е записано старото, за да не ви обърквам.

# 597
момичета, здравейте отново, аз исках да ви разкажа какво стана с моя случай с дечицата и ваксината, която се оказа, че нямаме. четох много за пневмококовите инфекции, които  са нещо ужасно, самата аз съм имала среден отит няколко пъти, почти е хроничен, причината са бактериите, които се организират в  биофилм, разбира се зависи от състоянието на имунната система, около 20 процента от хората тези биофилми пазят патогените, включително и от антибиотици . пневмококовата инфекция може да тръгне нагоре - менингит, сепсис, отит и бактериемия ( по кръвта) или надолу - пневмония. проблемът с антибиотичното лечение е, че то води до резистентност, защото самите бактрии се изменят. относно ваксината - не е без значение каква ще е , защото имат напълно различен състав. защитата на синфлорикс, доколкото аз чета,  е 90 процента при инвазивните пневмококови забоялвания и най-висока при отит Peace, правенар фактически не осигурява защита от отит, защото само тя използва обвивката на нетипизиран хемофилиус инфлуенце (тип Б), който е основен причинител на остър и среден отит!  bouquet

# 598
Алекс вече не се изрива, може би от около половин година , но Борис доста ... като се влоши и аз го мажа с правен крем , но е с кортикостероид Sad
Кики: как мога да си поръчам такова кремче, с рецепта ли е или се купува от някаква аптека?

# 599
  • София
Алекс вече не се изрива, може би от около половин година , но Борис доста ... като се влоши и аз го мажа с правен крем , но е с кортикостероид Sad
Кики: как мога да си поръчам такова кремче, с рецепта ли е или се купува от някаква аптека?

Лиле: Кремчето го взех без рецепта с умоляващ поглед към аптекарката, защото тя си поиска такава. Нашата педи не би ми отказала рецепта, но не беше на работа и не ми се чакаше!

Съставките са: Ланолин и Вазелин по 50% т.с 50 на 50 като консистенция. Взех малко за да пробвам 50мл за 4лв. Обаче се прави само в Аптеки, които правят такива неща, нещо като с капките Коларгол. Където правят капките, трябва да правят и кремчето.
Пробвай, няма да съжаляваш. кортикостероида уврежда черния дроб. докторите ме успокояват. че като Ади стане горе-долу към 5 годишна, всичко щяло да отшуми. Но за 3 години, ще я повредя с тези кортикостероиди.
Дано помогне и на вас. Излекувало е деца с много силно изразен дерматит. Стискам палци. Ако не намерш кремчето, ще го взема оттук и ще ти го пратя! Hug

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 16:41 от Kиkи

Общи условия

Активация на акаунт