Отговори
# 570
Христос Воскресе!

Чук-чук яйчице ,
със червено сърчице,
чуло ли си блага вест,
Бог Исус възкръсна днес!

Живи и здрави!

Аз в крайна сметка се реших и вчера с мъж ми превихме козунаци,  Simple Smile, първите два малко ми прегоряха отгоре и вече ще знам да ги пека не повече от 30 мин, а аз откарах малко повече, обаче пък станаха убийствено вкусни ,с локум и стафиди.....като за пръв път станаха върха и съм много доволна Flutter
Направих и за сефте чорба от агнешка главичка, стана много много вкусна, то се оказа, че в главичката си имало месце в крайна сметка Flutter
А пък имам агнешко вратле и може би ще го наготвя със спанак или картофки на фурна Flutter

Аз Ради май и тази седмица няма да го пускам на ясла, защото още има хрема, направо откачам вече ooooh!
Днес ще ми доведат Жори, че и той беше на бабин дом малко при свекърите, той милия с нетърпение чака да види пъдпъдъчите яйчица, специално заради него взех, така му е кеф на детето Grinning

Норче, следи за мехурчета, а пъпчиците не са много дребни да знаеш, ако е варицела, дано да си я карала, но до колкото знам първите 3-4 месеца на бременноста е опасно иначе не толкова, но задължително под лекарско наблюдение и варицелата по принцип не е с температура,а скарлатината, поне при големия ми син не беше така....но може би при всяко дете е различно.

Весел празник на всички!

# 571
  • София
цъъъ бием отбой, бяхме на лекар, и не е варицела, ами реакция към аугментина /нищо че го пи вече веднъж и тогава нямаше реакция/. Педиатъра при който бяхме се оказа с втора специалност Инфекционист и изрично отрече че да е шарка. Смени антибиотика с Клацид защото гърлото все още й е червено. Ериус и фенистил. и да не яде яйца /по великден  Laughing/, шоколад и цитруси докато не мине обрива.

абеее ще се оправим.

желая ви хубави празници!

# 572
  • София
Привет мили мои.

Христос Воскресе и от мен! Много здраве и щастие на всички!  easter

Норче - хубаво, че не е шарка, че да не се притесняваш и за твоята приятелка и за теб, а и за човечето си е по-добре. Има време, ще ги минат пустите шарки...
Иначе за карантината, то вече не ти важи въпроса, ама да кажа - мисля, че ако си я карала тази шарка няма проблеми да си контактуваш независимо, че си контактна. Докато бях бременна се бях изпопритеснила с една колежка, която била контактна, но като звъннах на АГ-то ме успокои, че не е никакъв проблем. Само личен контакт е проблем, но пак не е гаранция, че ще се зарази човек.

Та тека...

Празниците...бяхме си тук, София е разкошна по време на празници  Crazy Изядох завидни количества храна и към трите кила, които напоследък качих от някви емоции, със сигурност съм прибавила поне още едно  Crazy от утре на режим, че ...  261uu

Тези дни ми върви на съфорумки...
В петък в църквата се видяхме с Влади, която не познавам нито лично, нито от снимки, нищо че чатим всеки ден  Crazy - тя позна Ина и ни се обади.
Днес се засякохме с Лулу в парка...изглежда прекрасно и завидно за края на 9 месец /пу-пу/. Сияна си е разкошна както винаги - поиграха си с Инката и така...

Хайде мами, ще ви оставям да се насладя на последната ми вредна вечеря, че от утре се стягаме  Crazy

# 573
  • София
Добро утроооо....

На мен ли се пада честта да ви уведомя, че Лулу си има бебе!!!!!!!!!!
Получих среднощен смс - малката разкошотия се казва Лидия, тежи 2,900 и е висока цели 50 см. Родила се е 33 минути след полунощ  Crazy
.

Люсииии - честита бебка и оттук. Да ви е много здраво и щастливо момиченцето! Сиянка да е най-добрата и послушна кака!  Hug

# 574
  • Пловдив Белащица
Страхотна новина

Последна редакция: вт, 17 апр 2012, 09:24 от wassilena

# 575
  • София
 newsm68 newsm44 newsm68
Честитооооооо
Да бъде жива, здрава и щастлива.

# 576
Христос Воскресе и от нас  Hug
Лулууууууууу Честито  Hug Много да е здравичка и засмяна Simple Smile

# 577
БРАВОО!!!! Честито на Лулу да и е жива и здрава щерката и по възможност да я оставя нощем да спи Simple Smile

Hug Hug Hug Hug  bouquet

# 578
  • Варна
Страхотна новина  Mr. Green

Люси, честита ви втора рожба!
Да ви расте здрава и щастлива и нека ви носи много щастие!

# 579
  • София
Ей че хубава новина!!!
Лулу Честито бебе Лидия, да расте жива и здрава, послушна мамина цокана!   bouquet  bouquet  bouquet

# 580
Eй, първата хубава новина за днес!
ЧЕСТИТО ДЪЩЕРИЧКА, ЛУЛУ!!!   Hug Hug Hug
Да е много здрава, спокойна и усмихната!   bouquet

# 581
Честита дъщеричка, ЛУЛУ Hug , да ви е живо и здраво малкото човече!

# 582
  • София
Страхона новина! Heart Eyes Hug

Честита госпожица на нашата Лулу! Да расте здрава, спокойна и усмихната! Hug И Сианка да е най-добрата кака! Simple Smile

Норче: Сетих се и за теб с трепет и бъдещият Бранимир! Heart Eyes Hug

Ох, кога ли ще се видим?!

# 583
Ейй каква хубава и новина! Направо ми се напълни сърцето Simple Smile))

Лулу: Мацко пожелавам ти много да ви е здрава малката ви дъщеричка, много весело и добро дете да порасне! А и също много  да спинка , да папка и да пълни пампитата доволна Simple Smile Сиянка много да си я обичка и гушка винаги! ДА се разбират и играят заедно и да правят само весели бели .

Бързо възстановяване за тебе, татито много да ти помага . Много съжалявам ,че няма да се видим  а ноемврийската среща , но догодина няма измъкване Simple Smile

Норче, Бранимир ли е името , мен ми е слабост ,че първото гадже се казваше така   Mr. Green

# 584
Еееей,успях да ви изчета!
Гледам и хубави и не чак толкова новини има,но първо с най-хубавата:Лулу-да Е ЗДРАВА И КРОТКА МАКАТА ПРИНЦЕСКА ,А КАКА ДА Е ГРИЖОВНА И ГАЛЬОВНА!(ако и Лидия има очита на Сияна направо го  признавам мъжа ти за художник!
Кло-от съветите,които изчетох,че са ти дали,този на Нели(да я удебиш поне да се откаже от сватба) ми се струва най-приложим,а за намеците-намеквай и ти,и околните-не се знае какво ще подейства.и моята сестра сгреши като тази на Кики и сега племеницата страда най-много.
Лили-мислех си за теб скоро-еваала че се оправяш с двамата юнаци.дано да са по-здрави занапред.
Мия-[img]http://static.bg-mamma.com/Smileys/default/yahoo_36.gif[/img
За ваксините също четох сте писали и в тази връзка аз съм на вълна дали да слагам тази за човешки папиломен вирус(на мен ,а и на Хриска след година -две)В имунизационния календар я дават препоръчителна за 12год.но още не съм говорила с гинеколожката.Някоя от вас да сподели нещо?
Имах още много да пиша,но заспивам на компа.Отивам да изрежа ноктите на спящото дълбоко диване,защото иначе няма нячин и лягам.
Лека нощ на всикчи........
п.п.аз за Вики нищо на казах!става все по-хрисимо и голямо дете.Вече не е бебе и това така ме натъжава понякога,но и се радвам на всичко ново,което постига.Яслата много я промени,за радост повече в + аспект.
Е,това е вече край!
Лягам!

Общи условия

Активация на акаунт