Чук-чук яйчице ,
със червено сърчице,
чуло ли си блага вест,
Бог Исус възкръсна днес!
Живи и здрави!
Аз в крайна сметка се реших и вчера с мъж ми превихме козунаци,
, първите два малко ми прегоряха отгоре и вече ще знам да ги пека не повече от 30 мин, а аз откарах малко повече, обаче пък станаха убийствено вкусни ,с локум и стафиди.....като за пръв път станаха върха и съм много доволна
Направих и за сефте чорба от агнешка главичка, стана много много вкусна, то се оказа, че в главичката си имало месце в крайна сметка

А пък имам агнешко вратле и може би ще го наготвя със спанак или картофки на фурна

Аз Ради май и тази седмица няма да го пускам на ясла, защото още има хрема, направо откачам вече

Днес ще ми доведат Жори, че и той беше на бабин дом малко при свекърите, той милия с нетърпение чака да види пъдпъдъчите яйчица, специално заради него взех, така му е кеф на детето

Норче, следи за мехурчета, а пъпчиците не са много дребни да знаеш, ако е варицела, дано да си я карала, но до колкото знам първите 3-4 месеца на бременноста е опасно иначе не толкова, но задължително под лекарско наблюдение и варицелата по принцип не е с температура,а скарлатината, поне при големия ми син не беше така....но може би при всяко дете е различно.
Весел празник на всички!

Изядох завидни количества храна и към трите кила, които напоследък качих от някви емоции, със сигурност съм прибавила поне още едно