Хайде Юлче със шейната да превземем планината

• 37 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Нашата паста също е ненедент, а четката елмекс (от 0 до не помня колко месеца). Според мен важното е четката да е по мекичка за да не се наранят венците на дребосъците.

# 76
  • София
Нашата паста е Ненедент, а четката е детска на DM от 1-7 години. Мия и зъбите с голям зор, обикновено като не е на чешмата, защото се заиграва и иска да си топка четката под струята и после да смуче ли смуче.

# 77
"Мием зъбите" с такава четка и такава паста. Изобщо не ми позволява да й изтъркам зъбките  Crossing Arms Само изсмуква пастата и после хвърля четката. Сутринта се борих с нея да й измия зъбките, но само я разплаках и малко и одрасках венеца на едно място без особено да почиста зъбките. Не знам какво да я правя  ooooh! Вие как миете зъби?

# 78
  • гр.София
"Мием зъбите" с такава четка и такава паста. Изобщо не ми позволява да й изтъркам зъбките  Crossing Arms Само изсмуква пастата и после хвърля четката. Сутринта се борих с нея да й измия зъбките, но само я разплаках и малко и одрасках венеца на едно място без особено да почиста зъбките. Не знам какво да я правя  ooooh! Вие как миете зъби?
първо задължително изсмуква пастата и после с каквото е останало търкам, като междувременно тя продължава да смуче тая паста и да я гълта  Joy викам и плюии и тя издава някакви звуци и се киска  Joy Joy Joy иначе само да види някой в банята и търчи да си вземе столчето да се качи, да и е по-удобно и да я мием  4470 4470 4470

# 79
  Уфффф!До преди малко Юлия рева в кошарката,докато й готвих супа за обяд.
  Сега аз рева,защото капризулята отказва да я яде!  newsm77
  И за к'во се мъчихме само!  ooooh! Crazy

# 80
  • гр.София
  Уфффф!До преди малко Юлия рева в кошарката,докато й готвих супа за обяд.
  Сега аз рева,защото капризулята отказва да я яде!  newsm77
  И за к'во се мъчихме само!  ooooh! Crazy

охх Селме  Hug Hug Hug няма угодия на тия деца, сигурно ти е обидена и то го връща  Crazy

# 81
  Дано от обида да е.....
  Но може и да не е.....Нещо са й се подули лимфните възли в областта на шията и май няма апетит милата....  Rolling Eyes

# 82
Момичета кажете по колко капки, колко пъти слагате сребърна вода в нослето?

# 83
 Hugблагодаря ви много за подкрепата,всичко мина добре представихме се добре ,да видим в петък какви ще са резултатите.
Диване ,винаги ти се възхищавам на снимките ,страхотни са,а и Мая е много фотогенична.
ние изоставаме ....още не сме мили зъбките Blushутре отивам за четка и паста Grinning

# 84
Скарли, Туя давах в началото. Последните 2-3 приема на ваксини нищо не съм давала. И в двата случая не ми е правил абсолютно никаква реакция. Когато му слагаха ваксината за шарките септември месец, дори не плака, въпреки че гледа много старателно какво му правят Simple Smile Явно си е вярно това че децата, които не са правили реакции в по-ранна възраст я правят по-натам. Но пък ние вече приключихме с ваксините, така че ми е все тая. Следващите са чак на 6 години  newsm68

Относно миенето на зъбите, честно казано аз не се втелясвам толкова. За мен е важно да се създаде навика. Зъбите не му ги търкам аз, защото не ми дава, но виж много държи да мие моите  Laughing Оставям му моята четка, аз хващам ръката му и така търкаме моите зъби. Доста добре схвана движенията и след това ги прилага със своята четка в неговата си уста. Паста също не слагам, защото не му допада вкуса и тогава съвсем ще го загубя за каузата. Обикновено преди лягане пие доста вода, а и момента доста слюнкоотделя, защото му растат два нови зъба. Освен това все още се кърмим сутрин след ставане. Преди време попаднах на информация, че в кърмата се съдържа нещо си, което убива бактерията отговорна за образуването на кариеси. Надявам се след месец - два да се справя по-добре с тази дейност, а и да са пораснали още зъби, че да има какво да мие все пак  Mr. Green

# 85
  • в Кошера
Пепка, браво на плувкинята! Дано всичко мине по възможно най-лекия начин!  Hug

И паста и четка купих, мия й зъбките всеки ден Mr. Green То пък е едно миене, няма кой да види  Joy тя обича да яде от пастата и вика "Мням, ням, мням" - както всъщност казва на всичко, все търси да мезне нещо  Mr. Green

Мая е голям пич с "буйките" на мама  Mr. Green

# 86
  • Stavanger, Norway
Здравейте! Отдавна не съм влизала да пиша, ама много работа ме връхлетя от началото на новата година  ooooh!
Нямам време да чета, така че се включвам по последната тема за зъбките - не ги мием всеки ден, защото напоследък вечер заспива към 10ч и се буди сутрин към 8 и нещо и аз трябв ада бързам за работа. Но когато го правим си ги  мием заедно. Той мие моите (или по точно ми размазва пастата по лицето  Mr. Green hahaha), а аз се опитвам да изтъркам неговите. И той си изсмуква пастата още от началото, но карай  Laughing
Иначе ние сме добре, учим всеки ден нова думичка. Казва си името като го питаш. Ако някоя играчка изчезне обвинява Тати (общо взето той е виновен за всичко  Crazy по  незнайни причини, освен за атомната бомба над Хирошима, за която обвинява баба си  hahaha Joy).
Абе доста е забавно с Алекси напоследък. Расте детето, променя се. Някои неща стават по-лесни, други се усложняват, като например преобличането е голям ужас.

Хайде, продължавам работа   bouquet Лек ден на всички  Heart Eyes

# 87
  • София
Споделям интересен сайт - http://www.purvite7.bg/articles/categories/20/dete.html?subcat=55. МОже някой да го е поствал вече но не съм видяла. Хареса ми статията за 25 начина да накарате детето да ви чуе, когато му говорите

# 88
Днес бяхме на консултация и не ни биха никаква ваксина , каза като станем на 1г и 9 мес.
Високи сме 89 см и сме 15,100 кг Heart Eyes

# 89
Днес бяхме на консултация и не ни биха никаква ваксина , каза като станем на 1г и 9 мес.
Високи сме 89 см и сме 15,100 кг Heart Eyes

15кг  Shocked  Shocked
Май водите по кг  Laughing

Габи е на диета от картофи, ориз и моркови заради съмнения за хранителна алергия. Та с тази диета кой знае колко ще качи пак. Сложиха ни ваксината против рубеола и след ваксината бузките се влошиха  Crazy Та сега имам сериозни съмнения за АБКМ, дано не се окаже това.

Общи условия

Активация на акаунт