лекарката каза, че той е идеалния случай, защото има нормално сълзене, но просто каналчетата му са много добре отворени и сълзите се стичат там. При повечето малки дечица каналчетата били недоразвити и затова получавали толкова често конюнктивити, докато при нас такъв проблем няма 

Както и да е, тази тема не искам да я отварям 
Сега поне си се успокоила.
Или пък да ядът всички едновременно...,пак все някое няма да може да се храни само.Спането също......Заниманията ми се струват най-лесното нещо.Не знам 
ако не познавам персонала, подхода им и т.н. сигурно щях да мисля, като теб, но не е така - тези хора имат подход и знаят как
а една майка се учи върху детето си 
То няма нищо лошо и да спорим, нали в спора се раждала истината. Просто не исках някой да ме разбере погрешно и да се засегне 
Ако детето ми посещава кооператив, по-скоро очаквам да му се дава възможност да сяда на гърне и да яде самО. Пък и те децата като се гледат едно друго, започват да правят нещата заедно и да се учат едно от друго. Мене по-скоро ме притеснява как ще разхождам 5-6 малки деца сама.

)
знам си аз,че като ръчнеш малко тук-там и страниците ще напреднат хахахаха
браво за буквите! много впечатляващо.Алето има някакъв учебен компютър тука,който казва и буквите,а той повтаря след него,но далеч не е стигнал на ниво да ги познава.
) на "Чело коте книжки", "У дома часовник..." и т.н. и когато е вкъщи ако случайно чуе детска песничка става и започва да танцува...
Препоръчани теми