Отговори
# 90
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
bib4o81 моя пък хлътва все повече...  Rolling Eyes
Къдричка няма значение как, важното е, че си го взела  Wink Hug
Andromeda_84 успех на прегледите  Praynig Hug
Mia66 къде се покри? пиши, че се притеснявам за теб  Hug
ReniM почивай си сега, като си в отпуска Simple Smile
тази нощ отново не съм спала от ускорения пулс... после пък започна да ми повръща защото ми падна кръвното... сега се чувствам като ударена с нещо тежко...  Grinning
Хубав ден Simple Smile

# 91
  • София, Младост
benitabeni, много неприятно това със сърцебиенето. Аз бях така докато не нацелих точната доза хормон за щитовидната жлеза, но това беше преди да забременея. получавах сърцебиене, пада ми кръвното и потъвам, ама буквално. Особено лятото в жегите беше кошмар. Сега, обаче като го следя изкъсо хормона и съм ОК. Пулса пак ми е ускорен, но го няма сърцебиенето. Но ти пък казваш, че нямаш проблем с щитовидната...

# 92
  • Sydney
viliandar преди съм нямала такова нещо, появи ми се от месец някъде... явно наистина е от притискането и ще трябва да търпя  Rolling Eyes

# 93
здравейте и от мен, мен нещо ме боли главата днес ...

# 94
  • София, Младост
Аааа, я се стегнете, днес е Антоновден, а " Според българската народна традиция Антоновден се празнува за предпазване от болести"

По този повод: Честито на празнуващите!!   bouquet
duhi-puhi, честит ти именник, да е жив и здрав!!!

# 95
  • Sydney
duhi-puhi Честит имен ден на сина ти Simple Smile
anichka.bs говорихте ли за болница за раждането?

# 96
Благодаря за поздравите Blush Hug Hug
Да почерпя скромно Simple Smile

След малко отивам на док. да видим какво ще види тоз път..

А на работа е егати и лудия ден  ooooh!

# 97
Не говорихме за раждане, имаше 2 часа и половина забавяне на часовете и като влязохме вътре прегледа беше на бързо, за около 15мин и аз забравих да питам.

# 98
Aни, то при Сигридов се съмнявам, че ти се е случвалода влезаш навреме..

# 99
да,но такова чакане не бях правила досега. Вместо в 14.30 да влезем в 17ч. На 4.02 сме отноно на преглед и си взех час за сутринта, надявам се да няма такова закъснение, че вече много се уморявам, а тогава ще съм още по-голяма.

# 100
Здравейте  Hug
Честит имен ден на всички именници! Да сте живи и здрави и само хубави неща да ви се случват!   ura

Anichka.bs, аз пък вчера имах някакво страшно главоболие - цял ден  ooooh! Не знам защо така.  Rolling Eyes Но снощи като се наспах и днес вече съм ОК, дано и ти да се оправиш скоро.

Beni, да минава пустото сърцебиене, дето само те мъчи...  Rolling Eyes Док какво казва? Пиеш ли нещо сега?

Dessika, ние есента правихме ремонт на другите стаи и оставихме спалнята за последно - сега трябва да правим разместване там, ама още не сме започнали. Трябва да направим място за леглото на бебка и разни други подобни.Та аз няма търпение вече, знам как се чувстваш  Mr. Green

Аз вече нямам търпение за прегледите утре и вдругиден.  Laughing Отдавна не съм виждала беборана.
И смятам да повдигна въпроса с раждането пред док, която ме гледа на частно. Тъй като тя изражда в Тина Киркова, но като външен специалист. И искам да я попитам каква е процедурата, че хич не ми е ясно  newsm78

Някоя мама има ли опит с външен специалист, който изражда на хонорар към някоя болница? Имате ли информация как стоят нещата в такъв случай?

# 101
Ихааааааа.. най-накрая разбраааааааах.. и тъща ще ставам  Crazy
Докторът каза момичеееееее  Blush
1 кг е госпо'ицата, обърнала се е с главата надолу и си е съвсем добре (пу-пу)  Heart Eyes

# 102
Честита мома duhi puhi! От това по-хубаво да имаш и момче и момиче здраве му кажи. Ама ти защо чак сега си разбрала пола? Нещо съм пропуснала

# 103
  • Sydney
duhi_puhi супер... честито тогава Simple Smile
Andromeda_84 док. казва от притискане на органите, но днес питах свек., която каза, че отхвърля варианта за щитовидната, понеже до сега не ми се е случвало дори и в началото... според нея е от това, че имам непълен десен бедрен блок на сърцето и поради нуждата от повече изпомпване на кръв се получава цялата картина... каза, че Април най-късно ще ми мине  Grinning

# 104
  • Пловдив
duhi_puhi, нашари ги ти  Grinning. Браво! Честита госпожичка. И честит ти именник-да ви е жив и здрав, послушен и много да ти помага за бебето.

Общи условия

Активация на акаунт