Отговори
# 660
natali_ivanov_a добре дошла Simple Smile Кошарката е страхотна и най-вече - розова.
Момичета преди малко се сетих за вас и си викам да ви пиша. Ей сега мъжа ми и свекъра пиха зелев сок и се шегувахме точно във връзка с разхлабването....че да ви предложа, ако можете. Аз лично такова нещо не мога да пия, но мисля че ще ви свърши работа  Joy

# 661
   Здравейте коремчета, виждам че обсъждате една болна и за мен тема. Докато лежах повече и аз имах много проблеми с ходенето до WC  smile3550 . Стигаше се до там, че след ходене имах контракции по 1 - 2 часа и много ме беше страх. Аз реших проблема с шоколадчета (разхлабващи). Знам, че много не ги препоръчват при бременност, но при мен имаше проблем първите няколко дни само - получаваше се едно леко срязване в корема преди да отида - както боли корема при стомашно-чревно неразположение. Не съм забелязала да имам повече контракции отколкото преди. Сега вече ям по 1/2 през вечер и си ходя всяка сутрин със ставането. Пробвах и с Дуфалак, но ако сте се запекли доста първите два дни трябва да се взема по-висока доза... Също и Лактулоза дават да се приема по време на бременност - предлагаха ми я дори в АГ отделението като лежах. Иначе майка ми скоро ми прати и листа от рози (маслодайни) - те също се препоръчват за разхлабване, но не съм пробвала още... Успех, май при всеки е индивидуално...
   natali_ivanov_a, добре дошла! Хубава кошарка си харесала...
   Приятна вечер от нас  Hug Hug Hug

# 662
Здравейте,
 за запека свещичките EVA Q са уникални и абсолютно безвредни. За Фрутилакса: това е смокини и сини сливи. Докато лежах в Токуда вс. пиехме такова, действа, но след като открих ева кю, друго не признавам...
  За мравките: пробвахте ли Aйкън, това трепе всичко и е безвредно. Но да е оригинално, че има и ментета....

# 663
Здравейте сладурки,аз малко съм в болница,за наблюдение,но слава на Бог сме добре.
Бебчето ми в 27.г.с и 1 ден беше 1601гр:) отговаря на 28г.с и 6дни,сега сигурно е по-голямко:)
Док каза,че е един голям,здрав и силен мъж.
Не знам колко ще полежа,но ми е по-спокойно поне,че бях изтрещала от притеснение.
Нямам интернет в стаята,самомв столовата,но не мога да стоя много,така,че ще наваксвам после.
 Hug Hug Hug на всички и стискайте палци за нас, да устискаме до април 2в 1.
Прекрасен ден на всички Hug

# 664
Здравейте сладурки,аз малко съм в болница,за наблюдение,но слава на Бог сме добре.
Бебчето ми в 27.г.с и 1 ден беше 1601гр:) отговаря на 28г.с и 6дни,сега сигурно е по-голямко:)
Док каза,че е един голям,здрав и силен мъж.
Не знам колко ще полежа,но ми е по-спокойно поне,че бях изтрещала от притеснение.
Нямам интернет в стаята,самомв столовата,но не мога да стоя много,така,че ще наваксвам после.
 Hug Hug Hug на всички и стискайте палци за нас, да устискаме до април 2в 1.
Прекрасен ден на всички Hug
Добро утро, миличка. Надявам се, всичко да бъде наред с теб и големия мъж. Стискам палци. Hug

# 665
добро утро,
снощи ходих на преглед и вече ще пия хапчета, поне в следващите 2 седмици  - но шпа, магнерот, верапамил и гинипрал.
Вече действат - нямам контракции

# 666
geri_rak

Добро утро, радвам се, че вече ти действат. Верапамил и гинипрал за какво са? Аз съм само на магнерот и на моменти на но-шпа. Hug

# 667
   Добро утро момичета, мина гадния януари... Дано в новия месец по-малко болежки да има и да го избутаме неусетно  newsm17 ...
  yani290885, стискаме палци всичко да е наред. Успокой се, още малко остана, а и юнака доста е едричък пу-пу...
   geri_rak, пий си хапченцата и не се притеснявай. Аз от декември съм на Гинипрал, Магнерич и Спазмалгон. Контракциите доста намаляха, дори след 2 седмици прием на Гинипрал започнах да ставам от леглото (след повече от месец лежане нон-стоп). Не знам защо, но само Магнезия ми идваше слаб.
   mimei, Гинипрал се използва за подтискане на контракциите и предпазва от настъпване на преждевременно раждане. Разработен е специално за бременни. Но в малките болници (специално в нашата) не го ползват. На мен док от Варна ми го изписа. Верапамил предполагам са изписали заради страничните ефекти на Гинипрал. Аз лично не пия друго лекарство за тези ефекти, просто не взимам големи дози - пия по 1/4 Гинипрал. В началото получавах сърцебиене, но се свиква и след 1 - 2 седмици изчезва този страничен ефект.
   Хубав ден и хубаво начало на новия месец! И честито на празнуващите Трифон зарезан  Wine Glass !

# 668
Добро утро момичета, вече съм на работа.
Минавам да дам днешния отчет от вчерашния преглед Simple Smile
Бебчо вече се е обърнал с главата надолу и тези цели 1330 гр. Simple Smile За месец си е удвойл теглото Simple Smile

Да се разпиша за темата със запека, не се оплаквам от такова нещо, но гледам да пия повече прясно мляко и да ям повече киви Simple Smile

# 669
Добро утро!

Кивито действа разхлабващо, ще се изненадам, ако с неговия прием имаш проблем Simple Smile

Аз забелязах същия ефект от сока от червена боровинка. Взех си био сок от Икеа и сега си правя всеки ден сокче. Концентрат е и се разрежда с вода. Купих си и сладко, много е приятно на вкус. Че имах увеличение на бактериите в уриналния тракт преди 2-3 седмици и ми казаха да консумирам червена боровинка.

# 670
Ани, и аз имам бактерии в урината, всичко друго е о.к. Сега док ме накара да пусна стерилна урина за микробиологично изследване. Казваш червената боровинка помага?

# 671
да, верапамила го пия за подтискане на страничните ефекти

# 672
сега вече си мисля за друго, колко пъти се обръщат бебетата.
Моята девойка беше до миналия месец седалищно, като ходих на ЖК на 26.01 беше главично, снощи обаче пак беше седалищно.
Дали ще се завърти пак Thinking

# 673
сега вече си мисля за друго, колко пъти се обръщат бебетата.
Моята девойка беше до миналия месец седалищно, като ходих на ЖК на 26.01 беше главично, снощи обаче пак беше седалищно.
Дали ще се завърти пак Thinking

На мен доктора ми каза, че след като са с главичката на долу към 30 седмица, много рядко се случва да се обърнат в неправилната посока.

# 674
 yani290885 желая ти всичко да е наред и големия мъж да седи вътре до когато трябва.

Общи условия

Активация на акаунт